Selamlar ben biraz geriden geldim okuyarak,
yedirenk79
basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, her olum erken de boyle kucucuk cocuklari olanlarin vefati beni daha da uzuyor. Allah sabir versin.
D
dimple81
tr_lelli
tatiller yapilmis, gezilmis ne guzel.
4 temmuz haftasi benim sirket 3 gun tatil veriyor, esim zaten evde cocuklarla, biz de haftasonuyla birlestirip 4 gunluk New York ve New Jersey gezmesi yaptik bu sayede. Legolandland e gittik, ayni bilet Madame Tussauds muzesinde de gecerliydi, hic gitmemistim, istiyordum oraya da gittik, cok buyuk degildi ama bilete dahil olan akvaryum vardi orayi da gezdik.
Esim diyor ki sen zaten bilete verdigin parayi cikartmak icin elinden geleni yaparsin, heralde yani niye faydalanmayalim. Hayatimda ilk defa roller coaster a bindim, kiz daha kucuk oldugu icin yaninda yetiskin istiyorlar, bu cok korkunc olanlardan degildi ama yine de yuregim bi hop hop etti, esim zaten bir kere bindi daha binmem dedi, cocuklar bir daha bir daha isteyince belki on kere binmisizdir.
Kucuklugumde annemin beni ve kardesimi sadece bir kere donme dolaba bindirdigini hatirliyorum, simdi cocuklarimla ben de kendi cocuklugumu yasiyor gibiyim. Bir de biz bu cocuklara cok mu sey veriyoruz bilmiyorum bazen yine de memnun edemiyoruz.
Cocuklar ve esim cok yurumek istemedikleri icin Central parki soyle bir kenardan gezdik, benim onlarsiz gitmem lazim, soyle aheste aheste gezmek isterdim. Ozgurluk heykeli icin en kotu gunu sectik heralde o kadar kalabalikti ki ama oglan istiyordu, okulda gorduler bu sene.
Son gunde Turk marketine ve firina gittik, tatli, pide, simit, diger hamur isi, salca, yufka gibi seyler aldik, fiyatlar bazi urunlerde ayni bazinlarinda daha uygundu bizim buraya gore.
Bizim bu seneki buyuk tatilimiz bu 4 gundu, artik bekli yakin yerlere gunu birlik gideriz, esim is bulana kadar buyuk harcamali tatil yapamayiz. Legoland tatilini cocuklara soz vermistik, dogum gunu hediyesi olarak.