Küçük Düşün Büyük Olsun!

Uzun zamandır yazamadım
Müjdeli bir haber vereyim dedim arabamızı satıp büro aldık kendi işimiz için lazımdı kirada oturuyorduk arabasız kaldık biryandam içim gitti araca 9 ay anca bindik inş aynısından yine nasip olur baya borca girdik rabbim kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş
Hayırlı olsun 🙏

Canım o cam sil aparatı nasıl bir şey
Cam pencere temizleme robotu olarak geçiyor uzaktan kumandalı falanmış
Bugün gelecek deniyim memnun kalırsam söylerim sana yorumumu
Camım baya kirli öncesi sonrası yapicim tatmin ederse beni cam işinden kurtulurum yani insallah

Lelli valla durmayın alın o kadar ince elemesin abi bu sıralar öyle bivloglar izliyorum internetten heleki öyle bir fırsatım olsun bende istiyorum rabbim nasip eder inş Allah nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmezmiş inş olacak ve haberlerin gelecek aldık diye
İnsallah canım
Dün akşam bile dedim ki senin yüzünden alamıyorum ben bu arsayı ya da yazlığı her neyse
Biz suan 2milyon çok rahat çıkarıyoruz zaten
Ee seneyede emekli olacak ozamanda kadar birikecek o paraylada evi bungalowu her neyiyse artık kondururuz
Alalım 2.5milyona güzel bir arsa diyorum 2milyonada prefabriği koydursam sırayla bahce düzenlemesi, çardağı, ateş cukuru falan belki havuz bile devamı gelecek hayallerim cok
Herşeyi tek tek seçicem özenle yaptırıcam
5milyonu bulur en baba yani o da zaten imkanlar dahilinde zamana yayarak
Adam bahceli ev olsun diyo herşey hazır olsun diyo yani olmuyo öyle
Çıkar ozaman 8-10milyon para diyorum
Benim düşüncem gayet makul
2milyona arsa alıcam ki ist yakın çok güzel arsalar buldum
Hatta yazın orada kalırız diyorum oradan işe gidip gelme imkanıda var haziranda evi kapar eylülde açarım
Herşey hazır olsun istiyor paşam ee onlar pahalı yok yani
Onun yüzünden alamıyorum onu net anladım

Uzun zamandır yazamadım
Müjdeli bir haber vereyim dedim arabamızı satıp büro aldık kendi işimiz için lazımdı kirada oturuyorduk arabasız kaldık biryandam içim gitti araca 9 ay anca bindik inş aynısından yine nasip olur baya borca girdik rabbim kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş
Süper haber
Hayırlı olsun cnm güle güle oturun🌸🌸

Selammm
Yemeğim dünden az az 🤏 var
Kıyma çıkardım köfte yapıcam ek olarak karpuz falan bugün böyle geçsin
Yine evi süpürttüm peşine vileda attım
Mutfagın halı falan hep açık renk kaldırdım böylede su damlasa iz oluyo parlak olduğundan hergün bi paspas atıyorum artık
Banyoyu temizlicem
Dün yukarıyı bırakmıştık öyle orayı toparladım havuzu doldururum yine kız şimdilik çıkalım demedi duu bakalım oyalanıyor

Robotu bekliyorum bugün camı halledicem
Akşamda klimanın filtreleri söküp temizledik oğlanla
Bi bakım yapılması lazım gazı bitiyormuş zamanla sanki eski verimi yok
Bi bakım yapılcak onada

Saçıma maske sürdüm
Mutfakta işim yok diye çok mesudum bugün
Hava sıcak ocakda yanınca bendeki kortizol hormonu tavan yapıyo bence sıcak bende sinir yapıyo çok gergin oluyorum.
Az da ben dinlenim yani tüm gün evin içinde dolanıyorum ortada bişi yok

Uzun zamandır yazamadım
Ayy hayırlı olsun gözünüz aydın
Olsun alırsınız yine araba

3 cam sildirdim robota kullanımıda baya kolaymış
Kaldı 3 cam daha güneş vurdu o cepheye bıraktım yarın sabah devam
Ben dış camları 2 defa sildirme yaptım baya kirliydi çünkü beni tatmin etti
Çıtam yüksek değildi ama gayet başarılı.
Banyo duvarında yani seramikte denicem bi de

Herşeyi bağladım tuşlara okeys de evin oyuncağından bıktım usandım
Toplu kalma süresi max 5dk
Oyuncaklar evcağzımı dağınık gösteriyor istediğin kadar temizle biraz daha yukarı taşımam lazım ordanda eliyorum o görmeden atıyorum
Öyle öyle azaltıcam
Kızın dolabı karışmıştı orayıda düzenledim
Bizim dolaba el atıcam
Açtım klimayı karpuz yiyorum 🍉
Şu rahatımı bozup hiç gidemicem dayımın oraya çağırıyolar ama cıx
Eşimle giderim 1 hafta gelirim kimsede rahat edemiyorum evimde evim

Bu arada neler oldu dükkanı aldık ablam bir hayırlı olsun bile diyemedi aynı araba aldığımızda bile o gün yanımda amcamın kızı diyor çok sevindim hayırlı olsun arkasını dönüyor rabbim benide onu da biliyor
Kızını almaya geldi İstanbula adam sen işini gücünü bıraktın demedi yol parası bile vermedi böyle insan olmaz adam senin için gitti böyle yüzsüz benimkine dedim birdaha gitme benim kardeşim bile olsa

Hatta abimde benden tutturdu bana 210 bin para ver kart borcu varmıs dedim param yok vermez biliyorum dedim bilmesinler dedim benimkine bana diyor lüks içinde asıyorsun ben dedim aferdersin gece millet yatagın da uyurken ben sabaha karsı yatıyorum dısarda değil evimde hazırlıyorum ha yeri geliyor dısarda da yerim ama kimseye lüks asıyorsun dene hakkın yok dedim

Selamlar ben biraz geriden geldim okuyarak, yedirenk79 yedirenk79 basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, her olum erken de boyle kucucuk cocuklari olanlarin vefati beni daha da uzuyor. Allah sabir versin.
D dimple81 tr_lelli tr_lelli tatiller yapilmis, gezilmis ne guzel.
4 temmuz haftasi benim sirket 3 gun tatil veriyor, esim zaten evde cocuklarla, biz de haftasonuyla birlestirip 4 gunluk New York ve New Jersey gezmesi yaptik bu sayede. Legolandland e gittik, ayni bilet Madame Tussauds muzesinde de gecerliydi, hic gitmemistim, istiyordum oraya da gittik, cok buyuk degildi ama bilete dahil olan akvaryum vardi orayi da gezdik.
Esim diyor ki sen zaten bilete verdigin parayi cikartmak icin elinden geleni yaparsin, heralde yani niye faydalanmayalim. Hayatimda ilk defa roller coaster a bindim, kiz daha kucuk oldugu icin yaninda yetiskin istiyorlar, bu cok korkunc olanlardan degildi ama yine de yuregim bi hop hop etti, esim zaten bir kere bindi daha binmem dedi, cocuklar bir daha bir daha isteyince belki on kere binmisizdir.
Kucuklugumde annemin beni ve kardesimi sadece bir kere donme dolaba bindirdigini hatirliyorum, simdi cocuklarimla ben de kendi cocuklugumu yasiyor gibiyim. Bir de biz bu cocuklara cok mu sey veriyoruz bilmiyorum bazen yine de memnun edemiyoruz.
Cocuklar ve esim cok yurumek istemedikleri icin Central parki soyle bir kenardan gezdik, benim onlarsiz gitmem lazim, soyle aheste aheste gezmek isterdim. Ozgurluk heykeli icin en kotu gunu sectik heralde o kadar kalabalikti ki ama oglan istiyordu, okulda gorduler bu sene.
Son gunde Turk marketine ve firina gittik, tatli, pide, simit, diger hamur isi, salca, yufka gibi seyler aldik, fiyatlar bazi urunlerde ayni bazinlarinda daha uygundu bizim buraya gore.
Bizim bu seneki buyuk tatilimiz bu 4 gundu, artik bekli yakin yerlere gunu birlik gideriz, esim is bulana kadar buyuk harcamali tatil yapamayiz. Legoland tatilini cocuklara soz vermistik, dogum gunu hediyesi olarak.

Selam kızlar
Yazın sıcakta hiç dışarı çıkmak istemiyorum
Akşam ama mutlaka 30-40 dakika yürüyüş yapıyoruz

Öyle sıcaktan hoşlanmıyorum ki ekmek almaya bile çıkmıyorum
Dün krep yaptım, bugün pizza
Yarına ekmek var
Onlar bayatlar yumurta ile kızartırım
Sen=ben
Bu sıcak bende sinirde yapıyo off puff geziyorum evde

selammm günooo
Kalan 3 camda tamam
Evi süpürdüm nevresimler yıkanıyor
Kız su oynicak molaa
Tek durmuyo yanında oturuyoruz

Oğlan okula geçti bugün stajla ilgili halletmesi gerekenler varmış
Akşam trenle gelir babası alır
Son 2 senesi onuda bitireydi (nasıl olcak? Yerleşebilcek mi? Yerleşti okey alışabilcekmilerden nerelere geldik çok şükür bin şükür)
Onun odı temizledim perdeai yıkandı nevresimi camı derken o odada aradan çıktı
Sineklik ölcüsü aldırdım oraya o gelecek
Balkonu sildim
Baya bişi yaptım
Bi yemek olayı var
Napsam düşünüyorum
Sinitzel pilav salata var aklımda bakalım
Yoğurtlu makarna yapıyorum kaçtır o da soğuk soğuk güzel gidiyor oğlan seviyor

Eylülde inşallah aldığım esyaların taksitleri bitiyor.
(Alınca ödeniyor böyle bir şekilde)
Sonrasında kiralarda zam oldu bu yaz direk birikime gidecek kiralar 50bin gibi bir rakam her ay atabileceğiz🙏🏻
Eşim güne devam edecek o da ozamanlarda bitiyor ama sürekli devam ediyorlar
Kışın zaten evdeyiz rahat rahat birikir
Sadece bi plates istiyorum yani üşenmezsem 3-4ay düşünüyorum belki o da
Boyun ağrıma iyi gelirdi belki

Adağımız yok ama niyetimiz var bi adak gibi kurbanlık kesip dağıtmak istiyoruz.
Kazadan beladan uzak tutsun rabbim öyle ikimizinde içinden geldi
Hatta diyorum babamın seneside yaklasıyor kuranınıda okuturum onunda ruhuna gitsin sevabı
Bakalım diğer ay kafamda o var.
iyi niyetle yapılan her hayrın fazlasıyla geri döndüğüne hep şahit oldum ben.
O sebeple niyetimi hiç bozmadan tüm kötü, pis, merhametsiz, işi gücü sadece fitne fesat insanlara rağmen koruma kalkanı olarak görüyorum ben her iyi niyetle yapılan şeyi
Bir halka gibi zırh gibi koruyor insanı
Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin
Doğru yoldan şaşırtmasın

İyi geceler
Kurs anası online
Yuzme vardı bugun gittik ,karnım agrıyo demis oturdu oyle🤦🏻‍♀️
Hayır beni ne tasıtıyon o zaman bu sıcakta
Zaten 2 ders kaldı
Agustosa dedim alma yuzme
Cimnastige gitsin
Valla sinirlendim bugun
Tamam kücük daha anlamıyor ama
Hic memnun edemiyorz
6 yasında cocuk tuttrdu izmir diye
Koci de uyuyor ona
Gece gündüz tatil diyo baska bisey demiyo
Valizler yapıyor evde elimi attıgımı bulamıyorum
Doldurmus torbalara🤦🏻‍♀️
Söylendim kociye de.
Anlat öyle bi planımız olmadıgını,cocugun lafıyla tatile gidemicem dedim
Konu tatil degil
Takmıs kafaya gitmicem ben yüzmeye,izmire gitcem diyo
Ay valla sinir uclarıma oynuyır bu ara.

Sbah pazara gittiler
Kahvaltı gece kaldı
Cat aradım kpder carsıya gidiyorum ugrucam diye
Kapıdaadır o dedim kociye
Kahvaltımı bıraktm sortlu pijamalayla karsılamıyım diye üst degismeye kostm
5 dk sonra geldi
Karsılıcam bigün Bihter ziyagil gibi gecelikle
Anlıcak sabah sabah kapıya dikilmemeyi
Kahvaltı etttik
13.00 de cıktık biz kızla kursa
Kociyle cıkmıs kpder de
Eve geldik
Yesil mercimek yaptm aksama
Sandvic yaptık yedik gelince de
Islakları yıka
Süpürge at ,vileda at anca oturdm
Prense basladım izlememistim
6.bölümdeyim
Kız uyursa biraz izleyip uyurum

Selamlar ben biraz geriden geldim okuyarak, yedirenk79 yedirenk79 basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, her olum erken de boyle kucucuk cocuklari olanlarin vefati beni daha da uzuyor. Allah sabir versin.
D dimple81 tr_lelli tr_lelli tatiller yapilmis, gezilmis ne guzel.
4 temmuz haftasi benim sirket 3 gun tatil veriyor, esim zaten evde cocuklarla, biz de haftasonuyla birlestirip 4 gunluk New York ve New Jersey gezmesi yaptik bu sayede. Legolandland e gittik, ayni bilet Madame Tussauds muzesinde de gecerliydi, hic gitmemistim, istiyordum oraya da gittik, cok buyuk degildi ama bilete dahil olan akvaryum vardi orayi da gezdik.
Esim diyor ki sen zaten bilete verdigin parayi cikartmak icin elinden geleni yaparsin, heralde yani niye faydalanmayalim. Hayatimda ilk defa roller coaster a bindim, kiz daha kucuk oldugu icin yaninda yetiskin istiyorlar, bu cok korkunc olanlardan degildi ama yine de yuregim bi hop hop etti, esim zaten bir kere bindi daha binmem dedi, cocuklar bir daha bir daha isteyince belki on kere binmisizdir.
Kucuklugumde annemin beni ve kardesimi sadece bir kere donme dolaba bindirdigini hatirliyorum, simdi cocuklarimla ben de kendi cocuklugumu yasiyor gibiyim. Bir de biz bu cocuklara cok mu sey veriyoruz bilmiyorum bazen yine de memnun edemiyoruz.
Cocuklar ve esim cok yurumek istemedikleri icin Central parki soyle bir kenardan gezdik, benim onlarsiz gitmem lazim, soyle aheste aheste gezmek isterdim. Ozgurluk heykeli icin en kotu gunu sectik heralde o kadar kalabalikti ki ama oglan istiyordu, okulda gorduler bu sene.
Son gunde Turk marketine ve firina gittik, tatli, pide, simit, diger hamur isi, salca, yufka gibi seyler aldik, fiyatlar bazi urunlerde ayni bazinlarinda daha uygundu bizim buraya gore.
Bizim bu seneki buyuk tatilimiz bu 4 gundu, artik bekli yakin yerlere gunu birlik gideriz, esim is bulana kadar buyuk harcamali tatil yapamayiz. Legoland tatilini cocuklara soz vermistik, dogum gunu hediyesi olarak.
Çok sağol canım.aynen en çok beni üzen o oldu. Çocuklar küçük o daha da etkiledi.
Geçen yaz benim dayım vefat etti. Çok genç değildi ve çocukları büyüktü.
Ondan bu kadar etkilenmemiştim.
Bir de arkadaşla eşinin o kadar güzel hayatları vardı ki gezmeler tatiller, maddi manevi mutlu günleri o kadar fazlaydı.
Herşey birden tersine döndü.
Şimdi iki çocuğunu büyütmek için o kadar yük bindiki maddi manevi.
Hayat işte ne yaşayacağımızı bilemeyiz

İyi geceler kızlar.
Yazamadım hiiiç okuyamadım.
Uyku öncesi yazmak istedim.
1 haftayı atlattık dualarla.
Elimden geldiği kadar da birşeyler yaptım götürdüm.
Ne eve bakabildim ne kendime.
Bugün de arkadaşla kayınvalidesi adliyeye gideceklermiş kızları bana bıraktılar.
Pazar günü pazarda gezerken Ela civciv istemişti.babası iki tane almıştı.3 gündür özenle bakıyor onlara.18.katta civciv yetiştirmedik demeyelim.
Evde gezdiriyor ya civcivleri😅😂
Arkadaşıyla civcivlerle vakit geçirdiler.
Sonra arkadaş kızları almaya gelince kahve içtik. Elayı da götürmek istediler.
1 saatlik dedim. Evi toparladım süpürdüm
Bu gecelik civcivleri arkadaşına verdi.
Hem üzgün ya mutlu olur diye verdim dedi.yarın uyanınca alacakmış.
Bizde durumlar böyle.
Stabil ev işi yemek yapma vs.

İyi geceler
Kurs anası online
Yuzme vardı bugun gittik ,karnım agrıyo demis oturdu oyle🤦🏻‍♀️
Hayır beni ne tasıtıyon o zaman bu sıcakta
Zaten 2 ders kaldı
Agustosa dedim alma yuzme
Cimnastige gitsin
Valla sinirlendim bugun
Tamam kücük daha anlamıyor ama
Hic memnun edemiyorz
6 yasında cocuk tuttrdu izmir diye
Koci de uyuyor ona
Gece gündüz tatil diyo baska bisey demiyo
Valizler yapıyor evde elimi attıgımı bulamıyorum
Doldurmus torbalara🤦🏻‍♀️
Söylendim kociye de.
Anlat öyle bi planımız olmadıgını,cocugun lafıyla tatile gidemicem dedim
Konu tatil degil
Takmıs kafaya gitmicem ben yüzmeye,izmire gitcem diyo
Ay valla sinir uclarıma oynuyır bu ara.
İzmir i birinden mi duydu acaba bir arkadaşından falan yani özellikle niye İzmir

Günaydın
Oğlan yurda gecememiş dün vakti kalmamış sıcaktada mafolmuş yemek bile yemeye vakit bulamadım dedi
Cumartesi biz yine dereye gidicez o tarafa gelirsin ozaman dedim dönüştede odaya bi el atarız toparlar döneriz
Eşim almıştı onu gardan aradılar dediler yemeği koruda yiyelim mi
Sün ki sıcakta yemek bile yapasım yoktu uydurcaktım bişiler miss oldu
Yemek yedik bende termosa su atmıştım kahve cekirdek yaptık peşine parkta sotelendik

Aiiyy benim kız bildiğiniz premses bu hayat çok zalım premsesim seni çok üzerler dedim akşam
4 kardeşlermiydi neydi boy boy parkta oynuyolar güya ama birbirlerini kuma boğdular koca taşları atıyolar birbirlerine, kaydırağı kuma boğdular
bizim kıza kum geldi ağladı aa dedim düzgün oynıcaksanız oynayın yoksa çıkın parktan sinir oldum.
O taşları birbirlerine attılar kumlara yattılar hep ne anaları geldi ne kimse sordu onları birbirlerini yediler baktım görünür masadanda değiller şöyle rahatlıkdan millet bi halt olmuyo bence
Doğurup salıyolar ondan 5-6tane boy boy yapıyorlar.
Tek marifetleri üremek!

Back
X