• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Neyse günün özeti;
Bugün sabah babası servise bindirdi.
Ben çıkmadım. Çıkmayınca yürüyüş de yapmadım. Onlar gidince hooop yatış. Çok uykum vardı.1 saat uyumuşum.çok iyi geldi.
Uyandım rutin işleri yaptım. Evi de süpürdüm. Çamaşır hiç bitmiyor zaten
Sonra kahvaltı yaptım.
Gelmesine son 1 saat kala yürüyüşe çıktım.
Pastaneye uğradım. Yarın kocinin doğum günü. Yarın için pasta siparişi verdim
Ela okuldan döndü. Onu aldım eve geldik.kahve keyfi yapacaktık.Arkadaşım geldi.
Arkadaşımın kızına okul çıkışında bana gel demiştim. Görüntülü konuşacaklar bir türlü fırsat olmadı
Vakit geçirirler hem ona da iyi gelir dedim.
Tavuklu pilav yapacaktım onlara.
Akşam yemeğine de taze fasulye.
Arkadaşa da işin yoksa gel demiştim.
Diğer kızı anaokuluna gidiyor. Bu yıl daha rahatladı derken bir baktım. Küçük kızıyla birlikte geldiler. Okuldan aramışlar ağlıyor gelin alın diye.
Neyseki sağolsun giderken kızlara oyuncakları toplayın dedi. Bir de küçük kızına otur ye dedi. Anlamış benim bu konuda takıntımı😂
Gezerek evde birşeyler yenilmesini hiç sevmiyorum.
Abur cubur sırf bu sebeple vermiyordum.heryere saçılıyordu.
Kızlar güzel vakit geçirdiler. Ben de yemeğe girişmiştim.sağolsun arkadaş da yardım etti.
Kızlar oyun arasında yemeklerini yediler.
Arkadaş yemedi.Annesi evde yemek yapmış.
Arkadaşın kızı gidince de ödev yaptı Ela.
Koci gelince de biz yemek yedik.

Günoo
Açma hamuru mayalansın birde cupcake yapıyorum.
Açmaların birazı ve cupcekelerde arkadaşıma yolumun üzeri ona bırakıcam eeyleee içimden geldi. (Sevdiklerimin krediside bende sonsuz ♾️)
Bisküvilere kutu yaptık birde süsledik Allahım ben nelerle uğraşıyorum 😩🤷🏻‍♀️
Bir elimde kutu bir elimde açmalar bugün evden Seyitonbaşı gibi çıkarım artık

Collegende 1 ay ı doldurdum her sabah içmeyi rutin edindim akşama kalınca unuturum çünküsü

Bugün sevdiğimiz ablamız varrr kız 11 de başlar hadi gidelim demeye
Hadi hak ettin sen de cupcakeyi tatlı kıss dicem ☺️
Sokaklarda kek dağıtan görürseniz benim
Bugün güne puanım 99 sevgipıtırcığı olarak uyandım

Ben sacimi sifira vursam esim fark etmez herhalde 😂 ufakliga bak sen 😁🧿

Sorma bizimki cok farkli bu konularda. Ask kelebegi 😁
Benimki de farketmez🫣😬
Alyaya gecen bi arkadası defter hediye etmis kromili,kantinfde begenince gitmis aldırmıs annesine cocuk
Benim 13 senelij kocam yapmıyo böyle romantiklikler🤣

Merhabalar,
Yatırım konusundan çok anlayan biri değilim, genelde borca girmekten çekinirim. Amacım birikim yapıp kendime ait araba almak ve pasif gelir elde etmek amaçlı 1+1 ev vs bir şeyler amak. Bunların yanında BES ile ilgili olumlu şeyler duydum, her ay düzenli BES hesabı oluşturmak istiyorum, hatta sonra bozdurmak zorunda kalırsam vs diye iki ayrı hesap açmak istiyorum hem de iki çocuğumun eğitimi için ileride lazım olur diye.
BES için altın fonu genelde karlı olur diye düşünüyorum ama onun dışında nasıl olsa iyi olur? BES yapan arkadaşlar varsa %kaç altın yaptılar fikir verebilirler mi? Ve maaşın % kaçı ile BES almak mantıklı? Fikirleriniz benim için değerli

Selamlar, babyloading87 babyloading87 gecmis olsun, okulunuzdaki olaya da ayri uzuldum. D dimple81 size de gecmis olsun, esinin yeni isi de hayirli olsun. yedirenk79 yedirenk79 arabanizin satisi hayirli olsun, gonlunuze gore olsun yenisi.
Kiz sabahlari beni cok zorluyor, yarim saat kiyafet secmeye ugrasiyoruz, hep etek giymek istiyor ama havalar artik sogudu ve beden egitimi dersi oldugu gunler daha rahat olsun diye tayt giydirmek istiyorum. Neyse sonunda ikna oldu, esim kizi okuluna goturuyor ordan yuruyuse geciyor, ben de ise gidiyorum.
Bu siralar her zaman yapmadigim isleri yaptim evde, gumus takilarimi parlattim, caydanlik ve yag tenceresi kirlenmisti onlari baya bi temizledim, cocuklarin kuculenlerini ayirdim.

Selamm
Kızı almaya ancak yetiştim yine sohbetin dibini sıyırdığımız verimli gündü
Yarında başka arkadaşla kahve içicez ana ben baya baya çocuksuz sosyalleşiyorum ya 🙈
Vallahi nasıl iyi geldi anlatamam 10 seans terapi almış gibiyim.

Sen açma yap cupcakeleri yap yemek yapma ba ba ba
Hemen ocağa yemek attım buzlukda misket köftelerim vardı 2 patates içine yallah ocağa
Hemen bir de pilav
Yarım saat içinde hepsi oldu bitti 👍🏻
Yarınada yeter 🤞🏻
Ben yarın yine kızla girerim eve 🙃
Cumayada bi yer bulmam lazım avm gezesim var belkim avm gezerim bayadır tek gezmedim avm
Ama kıyafet falan bulamıyorum online bağımlısı oldum kıyafet konusunda mağzada bişi bulamıyorum 🤷🏻‍♀️

İşin acı tarafı kız okul çıkışı park dedi yoruldu ve suan uyuyo muhtemel gece 3 de uyur bi daha uyanır az sonra ne edeceğuum vay beni vaylar beni

Günaydın,
Bugün evdeyim. Ev işlerimi hallederim.
Şuan işler gözümde büyüyor. Ben ise sabah yürüyüşümü yaptım geldim espresso içiyorum.size selam vereyim dedim.
Dün sabah akşam doğum günü vardı. Doğum günü günü oldu :) Sıraya dizildiler😅 gün gibi doğum günü kutlaması oluyor bu ara😜
Haftaya da o bahsettiğim çocuğa sürpriz doğum günü yapalım diye konuşuldu ama hava şartlarına göre.
Neyse sabah doğum günü için dereotlu poğaça yaptım. Onu beğenmiş ve ondan istemişlerdi.
Akşam da eşimin doğum gününü kutladık.
Akşam yemeği gün menüsü oldu😂
Ona hediyesini verdik. Çok mutlu oldu. Tam ihtiyacı olan şeydi.
Ama pahalıya almışsındır bunu dedi.
Ne de olsa emekli olacağım ya boşver dedim. 1.5 ay kaldı emekliliğime inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Bu ara alışveriş araştırmasındayım.
Kıza mont ve bot almam lazım. Şimdilik iki tane spor ayakkabısı var. Birini kardeşim almıştı. Biri de yeğenime küçük gelendi. Bir tane yeni alsammı diyorım sonra yok boşver o parayı bota verirsin diyorum. Bu ay okula da iki tane kurs için ödeme yapacağız. Zorlayacak biraz.
Odasına çalışma masası bakıyordum. Küçük kardeşimin eşi mobilya fabrikasında çalışıyor. Kardeşim Eloşuma birşey yapamadık ayarlayacağız biz ona sen sayfaya bak çalışma masası ve yatak modeli beğen dedi.Ama sıkıntı onu buraya nasıl getireceğiz. Astarı yüzünden pahalı olursa bir anlamı da olmayacak. İkisi 33 bin tl ediyor. Nakliye fiyatlarından haberim yok.bakıcaz bakalım.

Selamm
Kızı almaya ancak yetiştim yine sohbetin dibini sıyırdığımız verimli gündü
Yarında başka arkadaşla kahve içicez ana ben baya baya çocuksuz sosyalleşiyorum ya 🙈
Vallahi nasıl iyi geldi anlatamam 10 seans terapi almış gibiyim.

Sen açma yap cupcakeleri yap yemek yapma ba ba ba
Hemen ocağa yemek attım buzlukda misket köftelerim vardı 2 patates içine yallah ocağa
Hemen bir de pilav
Yarım saat içinde hepsi oldu bitti 👍🏻
Yarınada yeter 🤞🏻
Ben yarın yine kızla girerim eve 🙃
Cumayada bi yer bulmam lazım avm gezesim var belkim avm gezerim bayadır tek gezmedim avm
Ama kıyafet falan bulamıyorum online bağımlısı oldum kıyafet konusunda mağzada bişi bulamıyorum 🤷🏻‍♀️

İşin acı tarafı kız okul çıkışı park dedi yoruldu ve suan uyuyo muhtemel gece 3 de uyur bi daha uyanır az sonra ne edeceğuum vay beni vaylar beni
Şu an sende benim geçen yılki halimi görüyorum😂 avm gezmeler kahveye gitmeler🤣🤣🤣🤣
Okullu çocuğun ilk yılının sefasını sürmeler😝
Valla bu yıl evdeyim ama evdeyken gözüme batıyor işler😅
Boşver ya salla gitsin bak evde durmayınca o camları görüp silmeyeceksin🤭

Selamlar, babyloading87 babyloading87 gecmis olsun, okulunuzdaki olaya da ayri uzuldum. D dimple81 size de gecmis olsun, esinin yeni isi de hayirli olsun. yedirenk79 yedirenk79 arabanizin satisi hayirli olsun, gonlunuze gore olsun yenisi.
Kiz sabahlari beni cok zorluyor, yarim saat kiyafet secmeye ugrasiyoruz, hep etek giymek istiyor ama havalar artik sogudu ve beden egitimi dersi oldugu gunler daha rahat olsun diye tayt giydirmek istiyorum. Neyse sonunda ikna oldu, esim kizi okuluna goturuyor ordan yuruyuse geciyor, ben de ise gidiyorum.
Bu siralar her zaman yapmadigim isleri yaptim evde, gumus takilarimi parlattim, caydanlik ve yag tenceresi kirlenmisti onlari baya bi temizledim, cocuklarin kuculenlerini ayirdim.
Teşekkür ederim. Amin❤️

Tşk ederim canım

Kizin etut okuluna karate gibi savunma dersi gelmis, ilk istemedi ama dun deneme dersi yapmislar, eve geldi haraketleri gosteriyor, hosuna gitmis, kaydini yaptiracagim. Bale devam ediyor, sansina sadece 4 ogrenci var, ozel ders gibi oluyor. Kiza bu kadar yeter, sadece eve yakin salonda yer acilirsa jimnastige cok gitmek istiyor, ekstra oraya gondeririz. Oglana da secenek sunuyorum, istemiyor, simdilik sadece pazarlari matematik dersi var, en son kodlamaya sicak bakti, arastiriyorum. Aslinda cizimi iyi sayilir, yakinlarda uygun bir kurs bulamadim daha.
Cocuklari kursa bogmak istemem, zaten istemedikleri bir seye de zorlamam, ama bizim boyle imkanlarimiz hic olmadi cocukken, bari imkan varken yapsinlar bir sey.
Bu siralar bir kac kisiye ufak maddi yardim yapma karari aldik, zaten yapardik da son birkac aydir boslamisiz, ozellikle ogrencilere, ben de esim de burslarla okumus insanlariz, birilerine az da olsa yardim edebilmek cok guzel bir manevi tatmin huzur veriyor, zamanin da alan elken simdi veren el olabilmek cok guzel bir sey. Bereketine de inaniyorum. Esim de insallah tez zamanda is bulur da daha cok verebiliriz.

Cadilar bayrami geliyor, bazi komsular evlerini bahcelerini suslemeye basladi. Cocuklar yeni kostum istiyorlardi, dun siparis verdim, kiz vampir olacagim diye tutturdu, ust on disleri de yeni dustu birer hafta arayla, bu dislerle nereye vampir oluyorsun demedim, gel baska kostumlere de bakalim sen karar ver dedim, renkli kelebek kanatlarini gorunce kelebek olmak istedi, kelebek kostumu aldik isikli. Oglan zaten sevimli olma yasini gecti, kuru kafali bir kostum secti. Hediye kartim vardi, masrafsiz halletmis oldum kostumleri.

Cadilar bayrami geliyor, bazi komsular evlerini bahcelerini suslemeye basladi. Cocuklar yeni kostum istiyorlardi, dun siparis verdim, kiz vampir olacagim diye tutturdu, ust on disleri de yeni dustu birer hafta arayla, bu dislerle nereye vampir oluyorsun demedim, gel baska kostumlere de bakalim sen karar ver dedim, renkli kelebek kanatlarini gorunce kelebek olmak istedi, kelebek kostumu aldik isikli. Oglan zaten sevimli olma yasini gecti, kuru kafali bir kostum secti. Hediye kartim vardi, masrafsiz halletmis oldum kostumleri.
Yaaa çok tatlııı ama ♥️
Heyecanlarını severim

Selamm genşşlerrr
Kız bir uyandı akşam en son sabaha karşı 4dü ben ona gözüm kapalı belki rüyamda da olabilir hikaye anlatıyordum.
Uykuyu aldı uyumadı ya 2 saat uykuyla durdum bugün resmen.
İadem vardı kızı bırakınca onu hallettim
Arkadaşın evi ptt yakın dedim kapıdayım in
Sonra geçtik belediyenin cafesine sakinde bir yerde bahce kısmında oturduk ayy valla bu da bi iyi geldiki
Tam 3 saat oturmuşuz
Pasta çay yaptık peşine bi türk kahvesi peşine bi daha çay havada güzeldi
Ben ısmarladım.

Sabahdan kıza çorba yapmıştım dünden de yemek vardı bugünde böyle geçişti bakalım
Yarın oğlan gelecekmiş
Bnm avm iptal
Çünküsü yemek problem.
Sabah yine yaparım ben yemeğimi kafamda napcamı ayarladım.
Yine cupcake yapıcam tatlıda alırım
1kilo yufka sardım yine sigara böreği
Bu ara buna taktık buzlukdakilerde bitti eşim sabahta yiyor
Yemesi güzelde sar sar dur

Kizin etut okuluna karate gibi savunma dersi gelmis, ilk istemedi ama dun deneme dersi yapmislar, eve geldi haraketleri gosteriyor, hosuna gitmis, kaydini yaptiracagim. Bale devam ediyor, sansina sadece 4 ogrenci var, ozel ders gibi oluyor. Kiza bu kadar yeter, sadece eve yakin salonda yer acilirsa jimnastige cok gitmek istiyor, ekstra oraya gondeririz. Oglana da secenek sunuyorum, istemiyor, simdilik sadece pazarlari matematik dersi var, en son kodlamaya sicak bakti, arastiriyorum. Aslinda cizimi iyi sayilir, yakinlarda uygun bir kurs bulamadim daha.
Cocuklari kursa bogmak istemem, zaten istemedikleri bir seye de zorlamam, ama bizim boyle imkanlarimiz hic olmadi cocukken, bari imkan varken yapsinlar bir sey.
Bu siralar bir kac kisiye ufak maddi yardim yapma karari aldik, zaten yapardik da son birkac aydir boslamisiz, ozellikle ogrencilere, ben de esim de burslarla okumus insanlariz, birilerine az da olsa yardim edebilmek cok guzel bir manevi tatmin huzur veriyor, zamanin da alan elken simdi veren el olabilmek cok guzel bir sey. Bereketine de inaniyorum. Esim de insallah tez zamanda is bulur da daha cok verebiliriz.
Bizim öğretmen bu yıl toplantıda şöyle söyledi. Çocuklarınızı o kurstan bu kursa bu kurstan o kursa koşturup günlerini kurslarla doldurmayın.onun da oyun oynamaya ihtiyacı var. Ayrıca dersleri anlamaya çalışıyorlar. Dinlenmeye de ihtiyaçları var.gibi şeyler söyledi.
Ela geçen yıl jimnastik istedi. Düşündüm.saati çok tersti. İki gün okuldan çıkacak saat 4 ü bekleyeceğiz.5 te kurstan çıkacak eve gel falan geç olacak. He bir de ödevler yapılacak.O sebeple göndermedim. Zaten cumartesi de resim kursu vardı. Hafta içi de okulda drama kursu vardı. Bu yıl da okulda iki kursa gönderdik. Ayy valla maddi manevi insan neye yeteceğini düşünüyor.
Ama çocuklar için bence spor şart. Biz küçükken herşeyden eksik büyüdük.
Şimdi istiyoruzki çok şeyden mahrum kalmasın. Biz yapamadık o yapsın diyoruz hep.

Bizim öğretmen bu yıl toplantıda şöyle söyledi. Çocuklarınızı o kurstan bu kursa bu kurstan o kursa koşturup günlerini kurslarla doldurmayın.onun da oyun oynamaya ihtiyacı var. Ayrıca dersleri anlamaya çalışıyorlar. Dinlenmeye de ihtiyaçları var.gibi şeyler söyledi.
Ela geçen yıl jimnastik istedi. Düşündüm.saati çok tersti. İki gün okuldan çıkacak saat 4 ü bekleyeceğiz.5 te kurstan çıkacak eve gel falan geç olacak. He bir de ödevler yapılacak.O sebeple göndermedim. Zaten cumartesi de resim kursu vardı. Hafta içi de okulda drama kursu vardı. Bu yıl da okulda iki kursa gönderdik. Ayy valla maddi manevi insan neye yeteceğini düşünüyor.
Ama çocuklar için bence spor şart. Biz küçükken herşeyden eksik büyüdük.
Şimdi istiyoruzki çok şeyden mahrum kalmasın. Biz yapamadık o yapsın diyoruz hep.
Ben istemediği kursa sırf kendim için yönlendirmem
Kendi isteyecek

Günaydın,
Bugün evdeyim. Ev işlerimi hallederim.
Şuan işler gözümde büyüyor. Ben ise sabah yürüyüşümü yaptım geldim espresso içiyorum.size selam vereyim dedim.
Dün sabah akşam doğum günü vardı. Doğum günü günü oldu :) Sıraya dizildiler😅 gün gibi doğum günü kutlaması oluyor bu ara😜
Haftaya da o bahsettiğim çocuğa sürpriz doğum günü yapalım diye konuşuldu ama hava şartlarına göre.
Neyse sabah doğum günü için dereotlu poğaça yaptım. Onu beğenmiş ve ondan istemişlerdi.
Akşam da eşimin doğum gününü kutladık.
Akşam yemeği gün menüsü oldu😂
Ona hediyesini verdik. Çok mutlu oldu. Tam ihtiyacı olan şeydi.
Ama pahalıya almışsındır bunu dedi.
Ne de olsa emekli olacağım ya boşver dedim. 1.5 ay kaldı emekliliğime inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Bu ara alışveriş araştırmasındayım.
Kıza mont ve bot almam lazım. Şimdilik iki tane spor ayakkabısı var. Birini kardeşim almıştı. Biri de yeğenime küçük gelendi. Bir tane yeni alsammı diyorım sonra yok boşver o parayı bota verirsin diyorum. Bu ay okula da iki tane kurs için ödeme yapacağız. Zorlayacak biraz.
Odasına çalışma masası bakıyordum. Küçük kardeşimin eşi mobilya fabrikasında çalışıyor. Kardeşim Eloşuma birşey yapamadık ayarlayacağız biz ona sen sayfaya bak çalışma masası ve yatak modeli beğen dedi.Ama sıkıntı onu buraya nasıl getireceğiz. Astarı yüzünden pahalı olursa bir anlamı da olmayacak. İkisi 33 bin tl ediyor. Nakliye fiyatlarından haberim yok.bakıcaz bakalım.
Bot/cizme alırsan paylaşsana
Bende bakınıyorum
Ya igor un 1 cizmesi var bizde arkadaşım vermişti 1 no büyük şuan kıza ama aşırı ağır :(
Bende igor alacaktım ayak numarasına göre ama ağır bi çizme
Ben hafif istiyorum yağmur cizmesi tarzı netten alasım var ama hafif olanları nasıl bulcam bakalım

Selamm
İbb burs basvuru için son günler
İst ikameti olup ünili olanlar kaçırmasın
2 senedir alıyo oğlum arkadaşımın kızıda şehir dışında okuyor haberleri yokmuş
Onada yazdım dedim sen istenilenleri temin et akşam biz basvuru yaparken yap sende
Çok dua etti kuzum hiç haberi yokmuş
Arkadaşımda pek anlamıyor dedi yardım et de doldursun.
Allah razı olsun başkanımızdan hala sistemi içerideyken bile devam ettiriyor Allah önüne getirsin
Bu çocukların duası yeter ona 🤲
Halkın parasını halka hizmete harcıyor
Başkanımda başkanım
Oğlum direkt altın alıyor bu arkadaşımın kızıda maşallah bnm oğlanın kız versiyon çok tutumlu ztn kyk da o
Kyk burs alırkende ben dedim ona al diye
Almayacalardı bak dedim karşı ödemesiz eskilerle karıştırmayın bunu karşı ödemesiz çıkardılar bu para sen okulu bitirip iş bulana kadar pul olacak al at kenara
Hep altın aldı o da
İyiki al demişsin diyo arkadaşım bana
Az ama olsun faizi yok bişeyi yok paranın tl nin yani değeri ortada zaten.
2026 nekadar olur bilmem ama çüzi artıyor o yani çocukların 1 aylık ancak ünideki yemek paralarını karşılar işte

Back
X