ağa torunu olunca şımarmış hemire nur bizim unutma benideki cadı feraya değil mi
azad la melek sevgili oldumu , çok yaki$iyolada :)
dun ba$ladim bakmaya ve 3. bolumdeyim
himm azad bo$sa ben alayim dermi$im
hem aga hem Alalh korkusu var insan ba$ka ne ister demi
e yaki$iklidaaaaa
neyse fazla geç kalmami$im, 3. bolumun sonuna geldim , cumaya kadar yeti$irim ben bu diziye
yalniz dizinin son sahnesi çok fena bitiyorr yaaa, elimin altinda olamsa bi sonraki bolum çatlarim bi hafta herhalde :)
aga derken aday yani sonuçta
tabi emmi oglu pis pis bakiyor ba$ina bi çorap ormezse azzadin:26:
vet pazar demi aklimda cuma kalmi$ karagulun etkisi herhalde :))))Yani Azad gibi birisini kim istemez ki
Küre tv'den izleyebilirsin canım izleyemediğin bölümleri.Dizi nasıl olsa Pazar günü o zamana kadar da bitirirsin rahatlıkla fazla kaybın yok yaniHeyecanlı bir dizi bu hafta da çok heyecanlı bitti ne olacak ben de merakla haftayı Pazar'ı bekliyorum doğrusu.Devran zaten hiç sevmiyor Azad'ı.
vet pazar demi aklimda cuma kalmi$ karagulun etkisi herhalde :))))
fragmanda melekle zehrayi buluyolar bunlar hangi ara kaçtiki :)
melek ogrenmedi demi kizi oldugunu, o zaman da berdel bozuluyormu$ gerçi dizi biter ogrenirse
ilk bolumu kureden izledim ikinciyi samanyolundan
youtubedeki ayni sahneyi tekrar ettitip duruyor uyuz oldum resmen :s
oo pazara kadar çok dizi bitirrim ben bi diziyi kafaya takdimmi uykusuz kalir yine bittirrim tum bolumleri :)))
vet pazar demi aklimda cuma kalmi$ karagulun etkisi herhalde :))))
fragmanda melekle zehrayi buluyolar bunlar hangi ara kaçtiki :)
melek ogrenmedi demi kizi oldugunu, o zaman da berdel bozuluyormu$ gerçi dizi biter ogrenirse
ilk bolumu kureden izledim ikinciyi samanyolundan
youtubedeki ayni sahneyi tekrar ettitip duruyor uyuz oldum resmen :s
oo pazara kadar çok dizi bitirrim ben bi diziyi kafaya takdimmi uykusuz kalir yine bittirrim tum bolumleri :)))
benimde merak ettiğim zehra ve azad gerçek hayatta akrabamı soyisimleri aynı
Evet canım Pazar günü Küçük Gelin dizisi.
Melek öğrenmedi Zehra'nın kızı olduğunu.Melek ile Zehra kaçtılar henüz bulunmadılar ama heyecanlı bir yerde bitti bakalım pazar günü neler olacak.
çocuklar uyusunbirazdan 3. bolumu bitiricem
4. bolumde kaçtilar herhalde :)
5. bölümde kaçma olayı oldu 6. bölümde de kaçma olayı devam etti diyebilirim :)
6. bolum yayinlandimiki
evelsi gun 5. bolum deilmiydi yayinlanan :)
4. nun ortalarindayim bende :)
Ben de bilmiyorum canım belki tesadüftür akrabalık yoktur.Dizi tanıtımı olmuştu olsaydı öyle bir şey heralde söylerlerdi ama yine de ben de bilmiyorum.
belki isim benzerliği olabilir dikkatimi çekti
dün nette okudum doğruysa küçük gelin yani çağla şimşekin aylık kazancı 20bin tlymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?