zehra bitti suna başlıycak galiba rojin ana sunayı azada düşünürken behiye devrana düşündü ali gene hüsrana uğrayacak gib
Yine olan Ali'ye olacak anlaşılan.
ali ile zehranın arası düzeldi derken gene bozuldu demek ali sonradan öyle olmuş
Evet Ali sonradan o hale gelmiş kötü de olmuş.Ali ile Zehra'nın arası bir müddet artık böyle gider gibi.
anladığım ali o duruma babasımı getirmiş yani silahla babasımı yaralamış adam tüm ailesini gezdi baası ölmüşmü öldüyse nasıl ölmüş
alinin babası ölmedi mi amcası ne katı insanmış bu bölüm iyiydi devranın nişanlısı nasıl kız sunanın başı asıl şimdi yandı
Bence ölmedi yaşıyor galiba ama kendisini gizliyor heralde çünkü dizinin ilk başlarında ali ve ailesi babalarının mezarına dua etmeye gittiklerinde ali boş mezara dua ediyorlar diye kızmıştı yanlış hatırlamıyorsam yanlış hatırlıyorda olabilirim ama tahminime göre yaşıyor.
Bu bölüm de her zamanki gibi güzeldi.Devran yavaştan sanki Melek öğretmene aşık olmaya başlıyor gibi.Cemal yani Azad'ın babası yaşıyor sanırım ve ortadan kaybolmasında öldü diye bilmelerinde Devran'ın anne babasının rolü var gibi.Melek öğretmen mektubu okuyabilecek mi merak ediyorum.
Benim tahminim ama anne babası kaza geçirebilir Melek'e telefon gelir ve okuyamadan gider sonra da annesi eve gelince mektubu ortadan kaldırır gibime geliyor.Tabi sadece tahmin
Küçük Gelin 17. Bölüm (TEASER) | Küçük Gelin dizisi izle
Fragman çıkmış arkadaşlar yayınladım.Gülsüm ölüyor büyük ihtimalle.Suna da kendisini öldürmeye çalışıyor.Berfin kurtuluyor ama bebek ölüyor sanırım.Azad kardeşini buluyor babası Azad'a bıçak çekiyor.
Babası neden çocuklarını hatırlamıyor ben bu kısmı anlayamadım bir türlü hafızasını felan mı yitirdi acaba
gülsüm niye ölüyor onu anlamadım
Pazar günkü bölümde son sahnede konakta Behiye ile tartışırken aşağı düştü Berfin ile birlikte.
bu gün izledim behiye kendi kızınıda düşürdü içimden br ses devranın annesi fatma diyor alinin babasıda çocuklar küçükken kaybolmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?