Küçük Gelin STV

Evet Ali sonradan o hale gelmiş kötü de olmuş.Ali ile Zehra'nın arası bir müddet artık böyle gider gibi.

anladığım ali o duruma babasımı getirmiş yani silahla babasımı yaralamış adam tüm ailesini gezdi baası ölmüşmü öldüyse nasıl ölmüş

anladığım ali o duruma babasımı getirmiş yani silahla babasımı yaralamış adam tüm ailesini gezdi baası ölmüşmü öldüyse nasıl ölmüş

Evet canım ama ölüp ölmediği de muamma aslında belki de o olaydan sonra çekip gitmiştir.

alinin babası ölmedi mi amcası ne katı insanmış bu bölüm iyiydi devranın nişanlısı nasıl kız sunanın başı asıl şimdi yandı

alinin babası ölmedi mi amcası ne katı insanmış bu bölüm iyiydi devranın nişanlısı nasıl kız sunanın başı asıl şimdi yandı

Bence ölmedi yaşıyor galiba ama kendisini gizliyor heralde çünkü dizinin ilk başlarında ali ve ailesi babalarının mezarına dua etmeye gittiklerinde ali boş mezara dua ediyorlar diye kızmıştı yanlış hatırlamıyorsam yanlış hatırlıyorda olabilirim ama tahminime göre yaşıyor.

evet öyle demişti ve aliye kızmışlardı öyle konuştuğu için

Bu bölüm de her zamanki gibi güzeldi.Devran yavaştan sanki Melek öğretmene aşık olmaya başlıyor gibi.Cemal yani Azad'ın babası yaşıyor sanırım ve ortadan kaybolmasında öldü diye bilmelerinde Devran'ın anne babasının rolü var gibi.Melek öğretmen mektubu okuyabilecek mi merak ediyorum.
Benim tahminim ama anne babası kaza geçirebilir Melek'e telefon gelir ve okuyamadan gider sonra da annesi eve gelince mektubu ortadan kaldırır gibime geliyor.Tabi sadece tahmin

aynen katılıyorum klasik türk dizisi devran meleke aşık oldu bile oyuncuların çoğu daha önce biyerde oynaadı galiba

Küçük Gelin 17. Bölüm (TEASER) | Küçük Gelin dizisi izle

Fragman çıkmış arkadaşlar yayınladım.Gülsüm ölüyor büyük ihtimalle.Suna da kendisini öldürmeye çalışıyor.Berfin kurtuluyor ama bebek ölüyor sanırım.Azad kardeşini buluyor babası Azad'a bıçak çekiyor.
Babası neden çocuklarını hatırlamıyor ben bu kısmı anlayamadım bir türlü hafızasını felan mı yitirdi acaba

gülsüm niye ölüyor onu anlamadım

bu gün izledim behiye kendi kızınıda düşürdü içimden br ses devranın annesi fatma diyor alinin babasıda çocuklar küçükken kaybolmuştur

Bana kalırsa da Fatma Devran'ın annesi kesinlikle.Evet küçükken kaybolmuşsa ondan tanımıyor sanırım ama bu bölümde belki Azad tanır bir ihtimal tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…