Küçük Gelin STV

Millet 20 bini 100 bini götürüyor hayatını yaşıyor bizim gibi garibanlarda oturup izliyor

Millet 20 bini 100 bini götürüyor hayatını yaşıyor bizim gibi garibanlarda oturup izliyor

Güzel bir cümle olmuş.Tüm dizilerde oyuncular milyarları götürüyor bize de izlemek düşüyor anca doğru

son bölümü izlerken içim parçalandı nasıl çekim yapmışlar öyle yanılmıyorsam mercanla büyük annenin bağlantısı var büyükannenin rüyayı anlamadım ölen ablasımıydı

son bölümü izlerken içim parçalandı nasıl çekim yapmışlar öyle yanılmıyorsam mercanla büyük annenin bağlantısı var büyükannenin rüyayı anlamadım ölen ablasımıydı

benim de aynen canım çok etkileyici bölümdü içim parçalandı resmen yani.Ölen evet ablasıymıştı canım büyük annenin Kejeydi diğer adı sanırım.

benimde merak ettiğim zehra ve azad gerçek hayatta akrabamı soyisimleri aynı

BİLGİLENDİRME l Oyuncularımız Çağla Şimşek ve Orhan Şimşek'in soyadlarının aynı olmasından dolayı, kardeşler mi diye sorular alıyoruz.. bu tür sorular fazlaca sorulmaya başlandığı için bizde açıklama yapma gereği duyduk..
- Soyadlarının aynı olması tamamen tesadüf...Kardeş değiller veya bi akrabalık bağları yoktur..Bilginize..

Canım bu bilgilendirmeyi internette bir sayfada buldum senin de sorduğunu hatırlayınca paylaşmak istedim.

tşk ederim sanırım ali zehrayı kurtarcak günlüğü okudu

tşk ederim sanırım ali zehrayı kurtarcak günlüğü okudu

Evet canım bana da öyle geliyor.Ali bundan sonra daha iyi davranacaktır Zehra'ya karşı da belki okula bile gitmesini sağlayacaktır ben öyle düşünüyorum.

Zehra'yı resmen suya attılar ya ölsün diye.
Aslında babasına da üzüldüm ama Devran çok gaddarlık yaptı dizi de bu bölüm.
Aliye de çok üzüldüm Devran çok kötü davrandı.
Haftaya neler olacak merakla bekliyorum.

evet devrana çok kızdım bakalım haftaya ne olcak

heycanlı bi bölüm bence kızı olduğu için değil yaşadığı için öyle demiştir diye düşünüyorum

Bana da ya rüya gibi geldi ya da gerçekten öğreniyor gibi geldi.
Bakalım az kaldı Pazar günü öğreniriz

Melek, Zehra’nın nehre atılmasıyla deliye döner. Ferman, Azad’la birlikte Zehra’yı bulmak umuduyla ardı ardına suya atlarken boğulma tehlikesi geçirir. Melek, şikayetçi olunca Raşit ve Devran tutuklanır. Hastaneye kaldırılan Nujin Ana ise, Azad’la Ferman’ı göremeyince huzursuzlanır. Konakta herkes, Nujin Ana’ya kara haberi söylememek için ağız birliği ederken, Ali’nin susmaya pek niyeti yoktur.

ya dizi güzelde ben küçük gelini sevemedim bi türlü,rol yaparken,ağlarken gülerken o kadar itici yapıyo ki rolünü bazen katlanamıyorum.küçük kız kardeşi bile ondan çok çok iyi rol yapıyor bence.

Ben de tam tersi seviyorum küçük gelini arada beni de ağlattığı oluyor hatta yüzüne rolü gidiyor gibi geliyor bana.Küçük kız kardeşi de iyi rol yapıyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…