- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Millet 20 bini 100 bini götürüyor hayatını yaşıyor bizim gibi garibanlarda oturup izliyor
son bölümü izlerken içim parçalandı nasıl çekim yapmışlar öyle yanılmıyorsam mercanla büyük annenin bağlantısı var büyükannenin rüyayı anlamadım ölen ablasımıydı
benimde merak ettiğim zehra ve azad gerçek hayatta akrabamı soyisimleri aynı
BİLGİLENDİRME l Oyuncularımız Çağla Şimşek ve Orhan Şimşek'in soyadlarının aynı olmasından dolayı, kardeşler mi diye sorular alıyoruz.. bu tür sorular fazlaca sorulmaya başlandığı için bizde açıklama yapma gereği duyduk..
- Soyadlarının aynı olması tamamen tesadüf...Kardeş değiller veya bi akrabalık bağları yoktur..Bilginize..
Canım bu bilgilendirmeyi internette bir sayfada buldum senin de sorduğunu hatırlayınca paylaşmak istedim.
tşk ederim sanırım ali zehrayı kurtarcak günlüğü okudu
Zehra'yı resmen suya attılar ya ölsün diye.
Aslında babasına da üzüldüm ama Devran çok gaddarlık yaptı dizi de bu bölüm.
Aliye de çok üzüldüm Devran çok kötü davrandı.
Haftaya neler olacak merakla bekliyorum.
evet devrana çok kızdım bakalım haftaya ne olcak
bence ölmez çünkü ölürse dizi biter
Küçük Gelin 10. Bölüm (FRAGMAN) dizisi izle
Dizimizin ikinci fragmanı çıkmış.Eğer ki rüya felan değilse Melek öğretmen Zehra'nın kızı olduğunu öğreniyor.
heycanlı bi bölüm bence kızı olduğu için değil yaşadığı için öyle demiştir diye düşünüyorum
ya dizi güzelde ben küçük gelini sevemedim bi türlü,rol yaparken,ağlarken gülerken o kadar itici yapıyo ki rolünü bazen katlanamıyorum.küçük kız kardeşi bile ondan çok çok iyi rol yapıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?