Küçük Gelin STV

geçen bölüm ilk kez azada kızdım zehrayı istanbula götür öyle meleke söyle dimi devranın takip edeceği belli

diziyi uzatmak için gider gittiği içinde zehranın kızı olduğunu öğrenmesi uzun sürer anneside söylemez

Belki de olabilir dedikleriniz.Bakalım bu hafta görürüz neler olacağını ben yine de gitmesi konusunda bir engel çıkacağını gidemeyeceğini düşünüyorum.

çok anlamlı bir dizi ,izlerken tabi sinirlerim geriliyor oda ayrı.
Devran ve annesini elime verseler bir ara keşke,sohbet ve muhabbetimiz koyulaşacak onlarla.hatta fazla ileriye gidip saç,baş kalmıycak.

Belki de olabilir dedikleriniz.Bakalım bu hafta görürüz neler olacağını ben yine de gitmesi konusunda bir engel çıkacağını gidemeyeceğini düşünüyorum.
benim

düşünceme göre gidicek aklı zehra da kalıcak geri dönücek. yeni bölümü merakla bekliyorum

Devran ve annesini elime verseler bir ara keşke,sohbet ve muhabbetimiz koyulaşacak onlarla.hatta fazla ileriye gidip saç,baş kalmıycak.

Kesinlikle çok anlamlı bir dizi canım.
Devranla annesine sinir olmayan yoktur heralde özellikle de Devran'a çok gıcığım.
Devran'ın annesi de sanırım gerçek annesi değil hizmetçi kadın annesiymiş gibi geliyor bana bakalım önümüzdeki bölümlerde görürüz.
Devrana sinir olmamak elde değil hepte kötü karakterlerde oynuyor.

benim

düşünceme göre gidicek aklı zehra da kalıcak geri dönücek. yeni bölümü merakla bekliyorum

Gerçi fragmanı izlediysen fragmana göre de gidiyor bakalım pazar günü anlarız gidip gitmeyeceğini
Senin dediğin de olabilir ama canım.

İzlediğine göre senin dediklerin de çıkabilir canım yani

bide hani zehrayla evlendirilen çocuk var ya zehranın o defterini bulduktan sonra baya yumuşamaya başladı ya ilerleyen bölümlerde bunlar sanki birbirine aşık olurmuş gibi geliyo bana en azından çocuk aşık olucak ilk

Evet o defter Ali'yi değiştirmeye başladı Zehra'ya bundan sonra daha iyi davranacaktır belki okula gitmesine razı olacaktır onunla evli olduğu için de konaktan kimse karışamayacaktır diye düşünüyorum ben de.Ali aşık olsa bile başta belki belli etmek istemeyebilir ama zamanla duygularını Zehra'ya belli eder bana da öyle geliyor.

Bende öyle düşünüyorum ali aşık olacak kıza :) okula gitmesine izin verir gibime geliyor benimde ama bakalım gidebilir mi malum resmi olarak evli.Devrana kötü karakteri oynamak yakışıyor.

Bende öyle düşünüyorum ali aşık olacak kıza :) okula gitmesine izin verir gibime geliyor benimde ama bakalım gidebilir mi malum resmi olarak evli.Devrana kötü karakteri oynamak yakışıyor.

İyi rolde düşünemiyorum zaten artık Devran'ı her dizi de kötü rolde görmeye gözlerim alıştı
Gitmesine engel olunursa okul tarafından felan o zamanda Melek devreye girebilir belki.

içimden bir ses devranın annesi fatma diyor çünkü fatma devrana çok düşkün gibi geliyor bana

zehra bitti suna başlıycak galiba rojin ana sunayı azada düşünürken behiye devrana düşündü ali gene hüsrana uğrayacak gib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…