Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle :Bu sabah biraz abarttim ama olsun hem tuvalete çıkmama yardımcı oldu hem sabah olduğu için eritebilirim hem de sporumu arttırırım olur biter.
Sabah: el kadar pide
3 dilum sucuk
Tereyağ
Domates salatalık
3 zeytin
Şekersiz siyah çay
Parmak boğumu boyunda cevizli sucuk
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Bende 58 kg olucam.kolay gelsin.asla vazgeçmeyin:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17 yaşında olduğuna göre çok daha kolay kilo verirsin, ama çok doğru ömür boyu diyet yapamazsın ama hayatın boyunca sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var, başaracaksın ,alışkanlıklarını değiştirmeye karar vermen en doğru karar
inşallah hedefine ulaşırsın
Ben işi çözdüm sanırım dün dondurma yememe rağmen bugün -800 gram gördüm yarın 71 i görücem inşallah
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Gezdim durdum bu forumda ve başka forumlarda başarı hikayeleri okudum devam eden incelmeleri ve ne yazikki geri alınanları gördüm ve fark ettimki kilo vermek diyetle olucak bir şey değil 2 ay yapıp bırakılacak ve sırf biri verdi diye onun istediklerini yemek değil. 17 yaşındayım ama vücudumu gayet tanıyorum ne zaman kilo aldım ne zaman verdim ne zaman iradeliydim biliyorum. O yüzden kendi yaşam biçimimi benliğimi değiştiriyorum sağlıklı olmak için her alanda insan aynı zamanda psikolojik olarak da sağlıklı olmalı kendimi kısıtlayarak yaparsam devamlı olmaz bu süreç ve ben kendi sağlıklı beslenmemi yazdım. Birazdan buraya yazıcam neler yapıcağımı.
Ya aslında kalori saydım ve spor yapmaya başladım toplam 700 kalori aldım o yüzden olabilir :)Bize de anlat nasıl yaptın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kafada bitirmek çok önemli inşallah her zayıflamak isteyrn ulaşsın amacına :)Merhaba inşallah istediklerine ulaşırdın bütün zayıflsmak isteyenler gibi bende :) karalı ol ve olayı kafada bitir
Valla bugün içimden acayip bozmak geliyor. Ama bozmıcam.
Sabah: 1.5 dilim kaşar
Domates-salatalık
5 zeytin
1 muhallebi
Ara: 1 muz
Ara: başparmak boyutunda cevizli sucuk
Akşam: 3 büsküvi+ başparmak cevizli sucuk
Akşama acıkabilirim ama yarın tartıda 71'i gömek istiyorum o yüzden devam
Spor: Leslie ile 2 mil