Küçük Kadınlar - Star Tv

darkblue çok haklısın canım, hislerime tercüman olmuşsun valla:) elif pek de iyi niyetli davranmadı timuçine karşı, sevilen sevildiğini gayet rahat anlar yapmasın allah aşkına yani:)

slm kızlar armi delirdi iiyice yha neyin yalnış neyin doru olduunun farkında diil , biraz utkuyu dinlese herşey tamam olacak sengözlerimebaksanab

ben bu sonhaftalarda müpyelası oldum küçük kadınların ya elife üzüldüm ya timuçin nasıl kendine hakim olamamış öyle ama ben onları çok yakıştırıyorum umarım elifte ona aşık olur gerçi bundan sonra biraz zor ama armaganlada utkuyu çok yakıştırıyorum umarım yine barışırlar

elifle timucini hic yakistiramiyorum ben kizlar....
timucin bana cok itici geliyor, bi kasik su da bogasim geliyor
nasil halasinin enistesini bicakladigini saklar eliften????

armi ile ayaza gelince...
ben ayazin diziye gelicegini duyunca, yelizi düsünmüstüm
armi hic aklima gelmemisti yazik oldu utku ile arminin askina....
utku pisman, armi afedecek gibi degil... ayazdan hoslaniyor gibi....

ben ali ile elifin birlesmelerini istiyorum
ama bu bölümle birlikte buda bir hayal oldu sanirim....
aliye cok aciyorum. deryanin yüzünden derya ile evlenmek zorunda kaliyor, sirf deryanin okulundan olmasini engellemek icin....

bunlar felaketzedeler resmen..
bu dizinin sonu nasıl biter merak ediyorum vala..

ben ayazı sevdm ama utku yla armi yi düşününce sanki utku arada kaynadı gibi :)

aimecim görmedin mii fragmanı
tecavüz etcek elif e timuçin
elif timuçinn die bagırıo
böle delirmiş gibi

simdi izledim fragmani

oha beeee affedersiniz ama belliydi bu timucinin böyle olacagi diyorum ya hic sevmedim basindan beri...

ay cok kötü oldum yazik kiza......

senağlama

40. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x8rr5b_kucuk-kadynlar-40bolum-fragmany-31_shortfilms[/dailymotion]

Bu Timuçin'i başından beri sevmedim, belliydi böyle bir şey yapacağı, pislik

ben timuçini çok begeniyorum aslında ama kimbilir nasıl bir ortam oldu elif zaten baştan hata yaptı böyle evlilik olmıyacagı belliydi zaten

bende timuçin i beğeniyorum dediğin gibi sabır sınırlarımı zorlandı ne olduysa yatakta bile beraber yatmayan timuçin seni seviyorum diye zorla beraber oluyor Ali nin Derya sı da Ali yi öpünce kız üstüne kaldı Derya nın hapisten çıkmış abisi zorla evlendirtiyor evlenmese de okuldan alıyorlar kızı ...

büyük ihtimal cok içki içer timuçin kendinden geçer sarhoş olur gözü döner...

evet bende izlmezdim ama insan merak ediyor sonzamanlarda başladım izlemeye elif ve timuçini çok yakıştırıyorum ilerki bölümlerde güzel sahneler izleriz inşallah ama bu bölüm yine bunalım geçecek galiba tecavüz falan sonra kendini toıparlama birdönem böyle gider

ayyy fragmanı görünce içim titredi elif nasıl bağırıyor yapma nolur diye..
acayip etkiledi beni fragmanı.....

aliden oldum olası hazetmedim zaten timuçinide sevmezdim....
elife hep yeni biriyle tanışır inşallah derdim ama...
bakalım neler olacak...

Son düzenleme:
bende fragmandan çok etkilendim gerçekten..dizide olsa bi tecavüz.....gerçi olacağıda belliydi...seni seven adam ,ali de başkasına gitti..daha ne kaçıyon be kadın..

kızlar bende yeni gördüm fragmanı anaaaa dedim.. gerçekten benide kötü etkiledi o sahne yavvv..(
bende düşünüyordum ali ile kızın sözleneceğini öğrenince bir boşlukta dolayı sinirinden timuçinle beraber olur oda diyordum..
bir baktım olan olmuş ama zorla...üzüldüm kıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…