Küçük Kadınlar - Star Tv

Ben elifi akilli bilirdim,
yazik mahfetti cocugu... ali yanmasada kendini yakti zaten...
eniste bicaklaniyor, kesin aliden bilecekler...
timucinin isi diye düsünüyorum, cnkü elif ve bade konusurken duymustu...
aliden tamamen kurtulmak icin enisteye zarar verdirip alinin üstüne atabilir

ah o temucin bi elime gecse klava:klava:klava:klava:

bende ilk öyle düsündüm kücük kizla konusurken gözlerini cevirince o sandim
ama alide yüzünü yikarken tuahf bakti oda olabilir, herhalde büyük ihtimal ali

bence kadın bıçakladı.yanii eniştenin karısı.
ali yapmadı.timuçinde olabilir ama bence asla ali yapmadı...
gördünümüzmü koşuda derece almasın diye yelizin bacaklarına sopayla vuruyorlar.....

kızım durmadı yarım bakabildim sapık enişteyi kim bıçakladı ya..gerçi benim tahminim karısından yana ama ölse bari.......

banada şevkiye bıçaklamış gibi geldi............

kızım durmadı yarım bakabildim sapık enişteyi kim bıçakladı ya..gerçi benim tahminim karısından yana ama ölse bari.......

ne ölmesi canım gözlerini açıyor şevkiye korkuyorr.artık eminimm enişteyii karısı bıçakladııdelikafaduldendelikafadulden

bence de şevkiye bıçakladı. küçük kızla konuşurken gözleri acayip acayip baktı, sonra kapıya polisler gelince ''kocama bir şey mi oldu'' diye sordu hemen. yeni fragmanda da doktora ''yani kocam ölmeyecek mi'' dedi.
kesin şevkiye kesin.

Kesin şevkiye köfteyle zehirleyemedi bıçakla kökten halledeyim dedi suçuda alinin üzerine attı,aliyede yazık oldu elif yüzünden başı belaya girdi çocuğun

ya bu dizize hiç güzel bişey olmazmı.... her açtıgım kötü bişey oluyo...senağlama

ne ka .apuk bi dizi....içim kararıyo izlerkene...senağlama

banada şevkiye yaptı gibi geliyo ama bakalım ne çıkacak altından
yalnız başlarda sevdiğim bu diziye artık sinir olmaya başladım o ayrı

zaten sevkiye yaptigini dedigini,cengiz felc gecirdi konusamiyor,yürüyemiyor fakat cengizin arkadasi sevkiye bicaklarken görmüs tehti etti..
ali de cikacak mobese kameralarindan ortaya cikardilar..

OSMAN SINAV HAYATINI DEĞıŞTıRDı!

Resmi büyütmek için tıklayın

Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen, Osman Sınav Sayesinde Oyuncu Olmuş...

KÜÇÜK KADINLAR'IN ELıF'ı EKıN TÜRKMEN, OSMAN SINAV SAYESıNDE OYUNCU OLMUŞ...
'Osman Sınav yeni yetenekler keşfetmeyi çok seviyor' diyen Ekin Türkmen, hayatında bir şans olarak gördüğü Sınav ile tanışarak oyunculuğa başlamasını şöyle anlattı:

'Osman Sınav, Kenan ımirzalıoğlu ile çalışıyordu. Best Model yarışmasından tanışıyorlar onunla. ızmir'de modellik yaptığım o dönem ben de yarışmaya girmiştim. Daha sonrasında bir dizinin başlayacağı ve deneme çekimleri yapılacağı söylendi. Çok küçüktüm ve aklımda hiç oyunculuk yoktu. Ben de gittim. Osman Sınav'ı tanımıyordum ve oyunculukla ilgili hiç bir bilgim de yoktu. Daha sonra 'Ekmek Teknesi diye bir dizi var, biz seninle çalışmak istiyoruz' dediler. ızmir'den ıstanbul'a geldim. Çok ilginç bir şekilde başladım oyunculuğa. Belki daha geç farkedebilirdim. Çok küçüksünüz karar veremiyorsunuz çünkü. Ama iyiki o zaman olmuş. O yüzden Osman Sınav çok önemlidir benim için. Çok iyi bir dizi ve iyi bir yapımcı ile başladım.'

Televizyon

alıntıdır

yaw kızlar haftayaki bölümde çok kötü şeyler olcak....
fragmandan gördüm de elife evlendiği adam tecavüz ediyodu........

evet ya elif in kocası tecavuz ediyor zorla birlikte oluyorlar eh elif de kaşındı aşık olan insan ne kadar dost kalır onu kullanıyordu kız kardeşi abimi kullanıyorsun kendi hayatını düzeltmek için diyordu başlarda kızıyordum ama haklıymış... sonunda olan oluyor ve timuçin sanırım ona sahip oluyor... aynı evde aynı yatakta olursan olacağı bu ama elif hep saf ayaklarına yattı abim sana deli gibi aşık dediğinde ben farketmedim dedi yuhh bir kadın sevildiğini beğenildiğini farketmezmi ???

haftaya cok dehşet yaa
tecavüz ediyor timuçinn
zaten bu dizide bi felaket olmasa şaşarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…