Küçük Kadınlar - Star Tv

LıLA öyle deme yaw.ben çok üzüldüm.zaten filmde sevdiğim karekterler öldümü ben gerçekten ölmüş gibi uzun süre üzülürüm nedensesenağlama akşam akşam eşimdende yedim fırçayı hay senin timuçinine diye kızdı bana-tatlicadiarzu-

ayyy kıyamam sana yaaa...:teselli:
duygusal balım :1hug:
a.s.

kızlar sanki bana timuçin ölmedi gibi geldi,hem kazada sadece 1 kişi bulundu diger arabanın şöförü yoktu,bence timuçin yaptına pişman oldugu için kimligini atıp kaçtı, elifin yüzüne tekrar bakamam diye, ve elif de kesin hamiledir

bence reyting düşünce timuçin geri dönebilir... ayy elifin de şimdi kesin kızı olurr hehehe

süpersin ya aklına gelmese bile senaristlerin bi çok şeyi senden kopya çekip dizide uygulayabilirler:roflol:

olabr cnmm
olursada hiiiiiiiiiiiiç şaşırmammm :roflol: :roflol:

ayy akşam bende çok ağladımmmmmm senağlama

ama timuçin ölmedi gibime geliyor benimde

zaten ben onun için değil elif için çok ağladımm

geçen hafta yarısından sonra kaçırmıştım. kaza olayını görmedim. peki timuçin ölmediyse morgta annesi nasıl teşhis etti?
şu elife çok kızıyorum. neden timuçinin annesine gerçeği anlatmadı. kızıyla birlikte olup biteni gördü yatak odasında. en azından elifin yüzünden ölmediğini anlamaları için. yatak odasını görünce sanki biraz yumuşadılar. hala ne kadar sinir. utanmadan elife başsağlığına geliyor. klava:
armi vuruluyor salak kız utkuyu dinlemedi!
şu kızların yüzü hiç mi gülmeyecek. :1no2:
dizinin adı değişsin. yüzü gülmeyen küçük kadınlar senağlama

Son düzenleme:
bakalım ali utkudan gerçekleri öğrendiğinde ne yapcak o salak ayrılmazda şimdi deryadan söz verdiya ayrıca abisi deryanın namusu kirlendi diye düşünüyo ama her fırsatta aliyi şapur şupur öpen aliyi o duruma düşüren kendi kız kardeşi bu durumda alinin namusu kirleniyo bence :1closedeyes:

ya ben timuçinin ölmesine çok üzüldüm ya =( arkadaşım diyor ki bence timuçin ölmedi cesedi birisiyle karıştı falan diyo öyle olsaydı bence annesi cesed morgda teşhis etmezdi .ner neyse ooff bu bölümde üzüü geçti yazık elife ya gelecek bölümün reklamını gösterdiler armi vuruluyor iyice saçmaladılar yaa

timuçin öldü bence annesi morgda teşhis etti çünkü.kadın oğlunu bilemicekmi.

hem tır şoförleri genelde kilolu olur timuçin manken gibi oğlandı:lepi:

ayrıca o koca tıra çarpan değilde tır şoförü ölecek öylemi.bence bu imkansız.-tatlicadiarzu-

eğer tır şoförü öldüyse timuçin hayattaysa bu kadarda saçma bir senaryo olamaz.bundan sonra diziye dönse bile hayalet rolünde döner bence:jeyyar:

ya aslın da bana da timuçin ölmedi gibime geliyor ya da yakıştıramadık galiba ölümü Ayy keşke ölmeseydi ben de kaptırdım ekndimi diziye napıyım çokk değişik bir senaryo inşallah sonuna doğru bozmazlar buarada ben de arminin utkuyla barışmasını isteyenlerim utkyla daha çok yakışıyorlar..
Elife gelince o kesin hamile klasikleşmiş bi durum artık bu diziler de :) piyano öğretmeni ile huysuz amca arasın da kesin bişeyler oluyor huysuzun bakışlarından belli ama ben yakıştıramadım!!!

evet cnmm morg olayını unutmusum ben...
timuçin nie cıktı cok merak ediomm kaydirigubbakcemile3

Nedense dün izlerken bende Timucin'in ölmedigini düsündüm, ama morgda olanlar acikliyordu herseyi aslinda. Keske diziden ayrilmasaydi ben seviyordum onu :çok üzgünüm:
Utku'nun Armi'yi geri kazanma cabalari cok hos gercekten, amcasindan arabayi almasi falan hatasinin farkinda insallah barisirlar en kisa zamanda onlarin aski cok tatliydi :asigim:

Fragmanda Cengiz ayaklaniyordu yine, Cansu zavallim nasil korkuyor onu görünce, kurtulamicaz bu adamdan Çok üzgünüm çoook

Ayy bu arada Derya'dan sirf ben mi gicik aliyorum? Hic hoslanmiyorum o kizdan, Ali daha iyilerine daha güzellerine layik klava:

bencede elif hamile kesin huysuzla pıyano öğretmeni cok sacma olucak ama bende huysuzun bakıslarından onu dusundum bıde tımucının olmesı cok kotu oldu elıf suanda bomsos kaldı alı onu kabul etmıycek bu sekılde armıde vuruluyo ayy o sahın benı oldurucek ne tırlak adam buya kızların gozdesıymı :) cengız ayaklandı gene baslıyo entrıkalar

Ayy bu arada Derya'dan sirf ben mi gicik aliyorum? Hic hoslanmiyorum o kizdan, Ali daha iyilerine daha güzellerine layik klava:

derya´dan bende gicik kapiyorum yaaa. bu kadar kötü bir insan olamaz... kendi mutlulugu icin baskalarinin hayatini mahvediyor....
timucinle derya birbirlerine cok uyuyorlardi ikiside asklari yüzünden baskalarinin canini cok yaktilar.... ali´ye cok aciyorum.... hele elif hamile kalirsa aliye bin kat daha cok acicammm ama elifinde hayati mahvolucak... insan cocugunu herseyden cok sever degil mi ama elif ne yazikki cocuguna her baktiginda timucinin ona ne yaptigini hatirlayacak cok aci bir durum bu yüzden insallah hamile kalmaz....

Timucin bile cok gelirdi Derya'ya, ayy sinsi ya hic hoslanmiyorum ondan, mahfetti Ali'nin hayatini sana mi kalmis sokak ortasinda adami öpmek gicik sey, gördün iste bi öpme nereye kadar geldi kötükedihüso
ben Ali'ye hic acimiyorum vallahi, akli basinda biri, baskasini severken her an onu düsünürken nasil gider sözlenir? Utku cok söyledi yapma etme dedi, hatta son anda ögrendi Derya'nin gercek yüzünü Ali'yi arayip haber vermek istedi ama nafile benneyaptımki

Elif yüzde yüz hamiledir, sonucta senaryoyu yürütmeleri lazim bir kac bölüm Elif ve hamileligi islenir a.s Bu arada Armi vuruluyor yeni bölümde, ah Ayaz ahh yakisiklisin sempatiksin ama tehlikelisin yaktin kizin basini :çok üzgünüm:

timuçinle deryayı bir tutmayın ama ya
timuçin yanlış yapmış olsa da iyiydi
derya gıcıkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…