LİLA öyle deme yaw.ben çok üzüldüm.zaten filmde sevdiğim karekterler öldümü ben gerçekten ölmüş gibi uzun süre üzülürüm nedensesenağlama akşam akşam eşimdende yedim fırçayı hay senin timuçinine diye kızdı bana-tatlicadiarzu-
timucinin ölmesine sevindim...:dilcikar:
(abdestsiz gitti o ayrı mesele)
sıkmıştı artık iyi jön havaları....
şu ayazda bi çıksa armi kalsa utkuya....:teselli:
al işte gitti kafasının dikine bi sonraki bölümde vuruluyor...:mymeka:
bide elif inşallah hamile kalmaz...:CüvCüv:
bide bi piyano öğretmeni özgür kız ilen huysuz amcanın arasında aşk kıpırtıları olabilirmiki ilerleyen bölümlerde...:jeyyar:
son olarakta cansu veleti çok ukala ve şımarık olmaya başladı ilk günlerin mazlumluğunu aratıyor....kaydirigubbakcemile
ama herşeye rağmen sevdiğim ve merakla izlediğim bir dizi...
çüçük kadınlar
kızlar sanki bana timuçin ölmedi gibi geldi,hem kazada sadece 1 kişi bulundu diger arabanın şöförü yoktu,bence timuçin yaptına pişman oldugu için kimligini atıp kaçtı, elifin yüzüne tekrar bakamam diye, ve elif de kesin hamiledir
timuçin öldü bence annesi morgda teşhis etti çünkü.kadın oğlunu bilemicekmi.
hem tır şoförleri genelde kilolu olur timuçin manken gibi oğlandı:lepi:
ayrıca o koca tıra çarpan değilde tır şoförü ölecek öylemi.bence bu imkansız.-tatlicadiarzu-
eğer tır şoförü öldüyse timuçin hayattaysa bu kadarda saçma bir senaryo olamaz.bundan sonra diziye dönse bile hayalet rolünde döner bence:jeyyar:
Ayy bu arada Derya'dan sirf ben mi gicik aliyorum? Hic hoslanmiyorum o kizdan, Ali daha iyilerine daha güzellerine layikklava:
derya´dan bende gicik kapiyorum yaaa. bu kadar kötü bir insan olamaz... kendi mutlulugu icin baskalarinin hayatini mahvediyor....
timucinle derya birbirlerine cok uyuyorlardi ikiside asklari yüzünden baskalarinin canini cok yaktilar.... ali´ye cok aciyorum.... hele elif hamile kalirsa aliye bin kat daha cok acicammm ama elifinde hayati mahvolucak... insan cocugunu herseyden cok sever degil mi ama elif ne yazikki cocuguna her baktiginda timucinin ona ne yaptigini hatirlayacak cok aci bir durum bu yüzden insallah hamile kalmaz....
derya´dan bende gicik kapiyorum yaaa. bu kadar kötü bir insan olamaz... kendi mutlulugu icin baskalarinin hayatini mahvediyor....
timucinle derya birbirlerine cok uyuyorlardi ikiside asklari yüzünden baskalarinin canini cok yaktilar.... ali´ye cok aciyorum.... hele elif hamile kalirsa aliye bin kat daha cok acicammm ama elifinde hayati mahvolucak... insan cocugunu herseyden cok sever degil mi ama elif ne yazikki cocuguna her baktiginda timucinin ona ne yaptigini hatirlayacak cok aci bir durum bu yüzden insallah hamile kalmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?