Küçük Kadınlar - Star Tv

timuçin i niye çıkarttılar diziden yaa sinir oldum soğudum diziden vallahaa

ouyyy ama AYAZZZZ Allah ım nasıll güzel nasıl şeker nasıl tatlı gel beni yi diyor :jeyyar:
bir ses bir insanı bu kadarmı karizmatik yapar parçalayasım var :jeyyar:

timuçin i niye çıkarttılar diziden yaa sinir oldum soğudum diziden vallahaa

Kendi cikmak istemis galiba öyle duymustum yanlis hatirlamiyorsam, yoksa cikartmazlardi diziye renk katiyordu ben seviyordum vallahi her ne kadar son anda bi hata yapmis olsada Timucin gibisi cikmaz Elif'in karsisina bir daha.

ouyyy ama AYAZZZZ Allah ım nasıll güzel nasıl şeker nasıl tatlı gel beni yi diyor :jeyyar:
bir ses bir insanı bu kadarmı karizmatik yapar parçalayasım var :jeyyar:

Keremcem'in bi dizisi vardi Elif diye, ordada oynuyordu Birkan Sokullu, ilk izledigimden beri takip ediyorum bence cok iyi bir oyuncu olmaya aday eski mankenmis oda. Dizideki seside kendi sesi degil ama, nerdeyse her dizide o seslendirme kullaniliyor gina geldi artik, diziye ilk katildiginda kendi sesini kullaniyordu cokta yakisiyordu bence sonradan bu sese gecis yaptilar klava:

evet canım kendi sesi değil ama ona çok yakışmış :jeyyar: Şeniz :icecream:

ali iyi niyetinden sözlendi... sirf derya okulundan olmasin diye... yani oda deryaya acidi... yoksa kizin okula devam etmesi mümkün degildi... eee birde eliften umudu kestigi icin, elif ona ben timucini seviyorum gibi laflar etmisti evliligimden memnunum demisti... bunlari söylemeseydi deryaya cikmaya baslamazdi ve deryada onu sokak ortasinda öpemezdi

ya bir kerede hamile kalanlari cok nadir duyuyorum.... elif hemen ilk iliskisinde hamilemi kalicak? bence cok sacma olur... hic gercekci olmaz...

timuçinle deryayı bir tutmayın ama ya
timuçin yanlış yapmış olsa da iyiydi
derya gıcıkklava:

valla ben ikisinide bir tutuyorum.... kimse kusura bakmasin basindan beri ikiside el ele verip planlar yapmadilar mi??? derya gazetelere verdi resimleri timucininde isine gelmedimi, zaten timucinin yaptigi yardimlari hic samimi bulmadim hep icinde elifi kazanma ümidiyle yapilmis yardimlar bunlar bence....

derya bencede gıcık.ayrıca şu dızılerde hep araya bır kadın gırıyor ayırıyor.her dızıde war bu.kotu ornek olunuyor dıye dusunuyorum.reytıng ıcın ıllakı bu konumu ıslenmelı.her dızıde kotu bır kadın war yalanlar araya gırmeler ayırmalar bu ne yaaaaaa.yapanlara nıye kızıyoruz ozaman.ornek ıste herkesın onunde hemde tv de.elıfın sacmalıklarına gıcık olmaya basladım.ayrıca bakıslarına.dur bakalım neler olacak.kesın hamıledır.anasına kardesıne tımucının yaptıklarını anlatamadı bır turlu

Elif gururlu kızı oynuyor gerçekte mirası almamayı düşünüyor ilerde reddecek sadece cansunu velayetini alabilmek için mirası geçici olarak kabul edecek. Tabi bu kızlarında zengin olma zamanı geldi bence bu hamilelikle bebek olayıyla elif onunda payı hakkı var geleceği mantığıyla mirası alacak. Senaristler elifi iylikle zengin edecekler :)

Hamile kalırsa da bir şey olmaz. çünkü aldırabilir ya da aldırsın bence.. bunu söylediğim için kızabilirsiniz ama bu bir suç değil 2 aylığa kadar aldırılabilir, tam tersine annenin bir hakkı yani. kendi isteğiyle olmadıysa, kendini hazır hissetmiyorsa ve her baktığında kötü şeyler hatırlayacaksa doğurmak zorunda değil

haklisin canim ama elifin bunu yapacagini sanmiyorum....

bu cansu denen velede sinir olmaya başladım benneyaptımki bi an önce halasının yanına defolsa da beni sinir etmese şakkıdı ne ukala bişi oldu ya :bbo: bu arada reklamında cengizzde gelişme vardı kaydirigubbakcemile3 ayağını falan oynatıyodu gördünüz mü?

ayy acaba napıcak cengiz iyileşse bile şevkiyeye söylemez kaydirigubbakcemile2

42. Bölüm Özet

Armağan ve Ayaz tehlikede

Armağan ile buluşan Ayaz, eli silahlı adaklar tarafından takip ediliyor. Durumu fark etmeyen Armağan ve Ayaz’ı büyük bir tehlike bekliyor.
Elif, Cansu’nun velayetini alabilmek için reddi miras yapmak istemez. Bu durumu Timuçin’in ailesine, Hulusi Bey bildirir. Utku ise Derya ile ilgili bildiklerini anlatmakta geç kalır. Söz artık kesilmiştir ve Ali’nin bu noktadan sonra dönüşü yoktur. Armi ile buluşan Ayaz takip edilmektedir. Peşlerindeki adam silahlıdır ve bu durumu fark etmeyen Ayaz ve Armi büyük tehlikededir. Cansu’nun piyano dersleri için gelen Özgür Hanım ile Hulusi Bey arasında sürpriz bir gelişme olur. Elif telefonu kapalı olan Armi’ye ulaşamaz, üstelik Ebru’da kalmadığı da ortaya çıkmıştır. Cansu için mahkeme kararını verir. Bu karar Elif’i iyice çaresiz bırakır. Evde de Şevkiye’yi şoke edici bir gelişme beklemektedir.

dediğin çıktı valla lil@, senaryoyu sen mi yazıyosun yoksa kısssdelikafadulden

armi vuruluyor bu bölümde:

acıların kadınları bunlar:)))

ay timuçinin öldüğüne çok üzüldüm ya,ilk kez elişi yapmadan pür dikkat seyrttiğim bir dizi ve bölüm oldu .
keşke elif'te onu sevseydi ya,O sevilmiycek birisimiydi ki.O bu sonu hiç haketmedi bence .
Diziyi öyle bir seyrediyorum ki sanki gerçek hayattan ,çevremizden gibi...
son zamanın ennnnn güzel ve kaliteli dizisi benim düşüncem.
inşaaallah bir dönem daha devam eder.:lepi:

Şuan tekrar var. bende onu izliyorum, sizi o zaman yakalıyacağım. yorumuda dizi bitince yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…