timuçin i niye çıkarttılar diziden yaa sinir oldum soğudum diziden vallahaa
ouyyy ama AYAZZZZ Allah ım nasıll güzel nasıl şeker nasıl tatlı gel beni yi diyor :jeyyar:
bir ses bir insanı bu kadarmı karizmatik yapar parçalayasım var :jeyyar:
Keremcem'in bi dizisi vardi Elif diye, ordada oynuyordu Birkan Sokullu, ilk izledigimden beri takip ediyorum bence cok iyi bir oyuncu olmaya aday eski mankenmis oda. Dizideki seside kendi sesi degil ama, nerdeyse her dizide o seslendirme kullaniliyor gina geldi artik, diziye ilk katildiginda kendi sesini kullaniyordu cokta yakisiyordu bence sonradan bu sese gecis yaptilarklava:
evet canım kendi sesi değil ama ona çok yakışmış :jeyyar: Şeniz :icecream:
Timucin bile cok gelirdi Derya'ya, ayy sinsi ya hic hoslanmiyorum ondan, mahfetti Ali'nin hayatini sana mi kalmis sokak ortasinda adami öpmek gicik sey, gördün iste bi öpme nereye kadar geldi kötükedihüso
ben Ali'ye hic acimiyorum vallahi, akli basinda biri, baskasini severken her an onu düsünürken nasil gider sözlenir? Utku cok söyledi yapma etme dedi, hatta son anda ögrendi Derya'nin gercek yüzünü Ali'yi arayip haber vermek istedi ama nafile benneyaptımki
Elif yüzde yüz hamiledir, sonucta senaryoyu yürütmeleri lazim bir kac bölüm Elif ve hamileligi islenir a.s Bu arada Armi vuruluyor yeni bölümde, ah Ayaz ahh yakisiklisin sempatiksin ama tehlikelisin yaktin kizin basini :çok üzgünüm:
timuçinle deryayı bir tutmayın ama ya
timuçin yanlış yapmış olsa da iyiydi
derya gıcıkklava:
derya´dan bende gicik kapiyorum yaaa. bu kadar kötü bir insan olamaz... kendi mutlulugu icin baskalarinin hayatini mahvediyor....
timucinle derya birbirlerine cok uyuyorlardi ikiside asklari yüzünden baskalarinin canini cok yaktilar.... ali´ye cok aciyorum.... hele elif hamile kalirsa aliye bin kat daha cok acicammm ama elifinde hayati mahvolucak... insan cocugunu herseyden cok sever degil mi ama elif ne yazikki cocuguna her baktiginda timucinin ona ne yaptigini hatirlayacak cok aci bir durum bu yüzden insallah hamile kalmaz....
Hamile kalırsa da bir şey olmaz. çünkü aldırabilir ya da aldırsın bence.. bunu söylediğim için kızabilirsiniz ama bu bir suç değil 2 aylığa kadar aldırılabilir, tam tersine annenin bir hakkı yani. kendi isteğiyle olmadıysa, kendini hazır hissetmiyorsa ve her baktığında kötü şeyler hatırlayacaksa doğurmak zorunda değil
haklisin canim ama elifin bunu yapacagini sanmiyorum....
evet bence de hem elif o karakterde değil hem de öyle yaparsa dizide işlenicek konu oluşmazgamyoncuiremsu
timucinin ölmesine sevindim...:dilcikar:
(abdestsiz gitti o ayrı mesele)
sıkmıştı artık iyi jön havaları....
şu ayazda bi çıksa armi kalsa utkuya....:teselli:
al işte gitti kafasının dikine bi sonraki bölümde vuruluyor...:mymeka:
bide elif inşallah hamile kalmaz...:CüvCüv:
bide bi piyano öğretmeni özgür kız ilen huysuz amcanın arasında aşk kıpırtıları olabilirmiki ilerleyen bölümlerde...:jeyyar:
son olarakta cansu veleti çok ukala ve şımarık olmaya başladı ilk günlerin mazlumluğunu aratıyor....kaydirigubbakcemile
ama herşeye rağmen sevdiğim ve merakla izlediğim bir dizi...
çüçük kadınlar
42. Bölüm Özet
Armağan ve Ayaz tehlikede
Armağan ile buluşan Ayaz, eli silahlı adaklar tarafından takip ediliyor. Durumu fark etmeyen Armağan ve Ayaz’ı büyük bir tehlike bekliyor.
Elif, Cansu’nun velayetini alabilmek için reddi miras yapmak istemez. Bu durumu Timuçin’in ailesine, Hulusi Bey bildirir. Utku ise Derya ile ilgili bildiklerini anlatmakta geç kalır. Söz artık kesilmiştir ve Ali’nin bu noktadan sonra dönüşü yoktur. Armi ile buluşan Ayaz takip edilmektedir. Peşlerindeki adam silahlıdır ve bu durumu fark etmeyen Ayaz ve Armi büyük tehlikededir. Cansu’nun piyano dersleri için gelen Özgür Hanım ile Hulusi Bey arasında sürpriz bir gelişme olur. Elif telefonu kapalı olan Armi’ye ulaşamaz, üstelik Ebru’da kalmadığı da ortaya çıkmıştır. Cansu için mahkeme kararını verir. Bu karar Elif’i iyice çaresiz bırakır. Evde de Şevkiye’yi şoke edici bir gelişme beklemektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?