Küçük Kadınlar - Star Tv

bu dizideki kızların biraz yüzü gülsün artık yaww...

ayy lütfen cengizz tekrar iyileşip bizim yarım akıllı yeliz i yine kandırmasınn :))

valla dizi başladı ağlıyolar bitmek üzere hala ağlıyolar ....derya da ne fena içi fesatlık kaynıyo ali yandı onunla......

Haftaya da Ayaz ı kaldırıyorlar sokakta infaz diye gazete ilanı çıkıyor... Cengiz ayaklanıyor bakalım Şevkiye den nasıl intikam alacak?

timuçinin kardeşi elife borçlu sayılrız dedi neden acaba anladıkları galiba.

ayaz da çıktı diziden armi bu acıyla dönecek sanırım utkuya...

neler olacak bakalım haftaya...

elif kesin hamile...testi görünce yüz ifadesini farkettinizmi..ayaz da hakkın rahmetine kavuştu..

evet dediğimiz çıktı işte elif hamile...
cengiz ayaklandı bence o cengiz ortalığı karıştıracak kızlara bir faydası dokunacak bir müsibet bin nasihat hesabı...
ayaz gazeteye çıktı ama ölmedi kendi öyle istedi beni öldü bilsinler dedi onun için...
dediğim çıktı huysuz amcayla piyano hocası arasında başladı kıpırtılar...
derya demeyin bana kıl oluyorum...
bide kahkül kestirmiş hiçte yakışmamış..
hah şahtı şahbaz oldu...
yeliiiiizzzzz sen hiç akıllanmazsın kızım..
bıkmadın kazık yemeye hala simgeye uyuyosun...
bitti....

canım bi çok dizi artık o kadar basitleştiki senariste gerek yok konular hep belli..çevir çevir oynat..

LÜtfen bir dizi senaryosun da tecavüze uğrayan kız ya da kaçamak yapan kız hamile kalmasın yaww.... hamile kalmak bu kadar kolay degil kii atıyorlar :))))

bu dizide baydı kızlar dün zaten tamamen izleyemedim ama cılkı çıktı hele bide elifin hamileliği çok saçma oldu buda sıradanlaştı artık...

yahu akşam bende izledim ama kaçırdım demek elifin test yaptığını felan görmnedim ben ayazın gazateye çıkışınıda.. ama zaten türk filmi hesabı hamile kalacağı belliydi..
timuçinin kardeşi elife borçlu sayılırız dedi çünki timuçin ölüp eve geldiklerinde yatk odasındalardı bir ara işde o azman gördüler bence kan izlerini..yatakta kan izleri vardı o geceden.. birde annesi sordu bişeyu oldumu gibilerinden elif söylemedi..
şevkiyenin kocada ayaklandı bakalım ne yapacak evdeki herife..

dün seğredemedim
daha doğrusu içimden gelmedi
demek tahminlerimiz doğru
hemncik hamile bu elif
ay şimdi aldırmazda bu

Valla pes doğrusu şu dizilerdede ne çabuk hamiş kalınıyo öyle ben 1 sene uğraşmıştım hemen öyle pat diye olsa nüfus patlaması yaşanırdı heralde:)Enişte ayaklandı ee tabi onun kötülükleri olmadan çıkmıyodu dizinin tadı,alinin nişanlısıda iyice çığrından çıktı valla fragmanda gördüm biri bu kıza dur desin aliye tecavüz eder gibirdi neydi o öyle:))

canım gelecek haftanın fragmanında gösterdiler..elifin elinde gebelik testi gözleri pörtlemiş bi halde:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam bu kızlar hiçmi mutlu olmazlar.klava:zaten ayaz dizide konuk oyuncuydu iyi oldu utku ve armi aşkııı hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayaz geri döner kesin yaa..
zaten o haberide kendi yayınlattıhem dönsün bence.. utku da aldatmsaydı armi yii
hem bu kıskançlık halleri zevkli oluoduuu

elif te hemen hamilee

derya da saldırdı cocuga resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…