Küçük Kadınlar - Star Tv

ooohhhh deryayla badeye çok iyi oldu valla :sm_cool: acı çekmek neymiş onlarda bi görsünler bakalım Çok üzgünüm çoook

şahinde şevkiyede ne buluyo anlamadım :tomato:

aman şahin pekmi yakışıklı sankii tencere kapak misaliii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah bizi derya gibi insanlardan korusun....
cok uyuz oluyorum su derya karakterine....

bade´ninde böyle degismesine cok sasiriyorum....

insallah elif ile ali bundan sonra mutlu olurlar...

kizlar hulusi bey hasta mi????

Uff Bade ye uyuz oluyorumm.Her birşeye maydonoz olmasa:dilcikar:Taktı piyanacu kadına:dilcikar:
Nee o hulisi amcamda gözünmi var hıı ..hadii itiraf etÇok üzgünüm çoook:roflol:

Derya nallarıı diktii ohhhh yandann kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 çok güzell kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Ben bu Derya'yı çok fena boğucam ya yetti artık pis cadı :mymeka:

Allah bu Derya'yıda ailesinide davul etsin :mymeka: Ay yeter be harbi sinir hastası oldum :mymeka:

yok rüyaymış hemşom. evlenmediler :umursamaz: derya yine aliyi kandırdı. o kızı böyle sürükleyesim geliyo valla kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

intihar sahnesini gördüm

sonra alinin bahce gibi bir yerde (herhalde hastanenin bahcesinde) agladigini gördüm utkuda teselli ediyordu onu.... ama gerisini kacirmisim iste

o sahneden önce derya ayılınca aliyi çağırdı yanına. ali de elife kavuşamayacağı için ağlıyordu. sen o sahneyi görmüşsün. zaten onlar kavuşsa dizi bitecek sanırım kaydirigubbakcemile3

bu sapık enişte de ölsün artık yaaa kızın yakasını bırakmadı klava: klava:

ay gördünüzmü fragmanı :1shok: mendilleri hazırlayın haftaya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…