Küçük Kadınlar - Star Tv

ya bu derya var ya sonunda istediği oldu. ölecek ikiside :gitme: :gitme: olsun en azından deryaya kalmayacak ali. 1 hafta geçmez şimdi yaa :gitme:

Tövbe estağfirullahh yaa deryayı görünce konuştuğumdagünaha giriyorum yaaa.Bu kadar iticii bir kız olabilirmii acaba ıgggg[:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ay gördünüzmü fragmanı :1shok: mendilleri hazırlayın haftaya :gitme:

evet yine yeni felaketler onları bekliyo :bbo:

bu yelizdeki aklı kuşa taksan geri geri uçar ya hiçmi akıllanmaz bi insan bi insan bu kadar mı kıt olur sanki hemen eniştesine atlamasa açlıktan ölceklerdi of of bu kız adamı kanser eder :mymeka: elifin yerinde olsam o kızı bi güzel döverdim :1ninca:

ayy o yeliz napıo öle yaa...fragmanı izleyince şok oldum vallaaa...eniştesine karşılıkmı verio o ya.....elifle alide vuruluo yine felaket silsilesi biz beklio ama merak ediorum vallaaa sezon finalini...

armi ortalığı yıktı kavga kıyamet gitti. Elif vuruldu of çok heyecanlı final

bu ne ya kanlı vahşetli anaaaa toplu kıyım gibi

elif ölür gibi olacak dizi bitcek

armi ortalığı yıktı kavga kıyamet gitti. Elif vuruldu of çok heyecanlı final

hayret tam vuruldukları yerde final yapmadılar ben dedim şimdi biter ama devam ediyo hala

Üff,yaz günü böyle sezon finali mi yapılır mı yahu,içim karardı. :bbo: :1ninca:
Derya'yı parçalamak istiyorum Allah'ın cezası,iğrenç kişilik ya. kötükedihüso

bende beğenmiyorum hoş derken hani gerçi anlamında dedim zaten yanlışlığı düzelttim ama alıntı yapmışın çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…