Küçük Kadınlar - Star Tv

yok canım olmadılar
ali içkiliydi sızdı
deryada oldu bittiye getrdi her şeyi :))))

bence hulusi ölmez şimdi özgür bunla ilgilendi falan ya özgürün sayesinde hastalığı herneyse erken teşhis edilir ve kurtulur tabi özgürle huysuzda evlenirler,derya ilacı içip yatıyo yatağa aynı şeyi içimden bende geçirdim valla ölsede diziden bi mikrop eksilse,aliyle birlikte olduğunu neredeyse mikrofon alıp duyurucak gıcık,armide çok gıcık utku yakışıklı oğlan ne buluyosa o sinirde bide utkuyu sürekli tersleyip duruyo başka kız kalmadı sanki,elifte sonunda patladı bu zamana kadar o olayları yaşayıpta sinir krizi geçirmemesi mucizeydi zaten,aliyle elif evlense dizi biter artık yutmuyoruz bu özette gösterilenleri tabikide hayalden daha öte bişey değil küçük kadınlar değil küçük dert küpleri mübarek:)

cansuya, deryaya, deryanın abilerine, armiye, yelize, şevkiyem şevkiyem diye sayıklayan o uyuza, badeye gıccık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hani elif anneciğim nolur gel babacıgım nolur gel dedi yaa cok duygulandım yaa :gitme:

ha ha efet bende cansuya sinir oluom valla..hiç sevimli diil bikeremm ve çok bilmiş tavırlarına sinir oluorumm...

Allah Allah Cansu'ya niye gicik oluyorsunuz kizlar yaa.Cok sasirdim.
Kücücük cok seker bir cocuk o.Ben bayiliyorum ona.

canım biz roldeki kıza gıcık oluyoruz yani ben şahsen öyleyim. yoksa oyuncu kızın kendisi çok tatlı hakikaten. başlarda bende cansuyu seviyordum masumdu ama şimdi fazla biliyor boyundan büyük davranıyor, ve şımardı o yüzden.

cansu beni gıcık etmiyo yani çocuk diye fazla incelemedim onu :))
bırakın kızcazıgız yaa delikafadulden

güzel tatlı kızz (dizide değil :)
ama öyle bi role sokuolar ki
küçücük kız boyundan büyük laflar edio
ben sevmiorum böle abartılmasını lmaz: lmaz:

51. Bölüm Özet

Elif'e Ali'den destek

Ali her şeyi geride bırakıp Elif’i seçiyor ve zor günlerinde ona destek olup, güç veriyor.
Televizyon programına çıktığı için Armi ile Elif’in arası gergindir. Her şeyi geride bırakıp Elif’i seçen Ali ise Derya’nın intihar girişimi ile sarsılır. Hastanede midesi yıkanan Derya, Ali ile konuşmak ister. Cansu’yu kurtarmak için Şahin’le buluşan Şevkiye, onu kendisi ile kaçacağına inandırmaya çalışır. Cengiz ise Şahin’e cezasını vermek için kurduğu planı hayata geçirir. Özgür ile Hulusi Bey arasındaki yakınlaşma da giderek artmaktadır. Kemal ile nikâh tarihi almayı bekleyen Bade’ye sürpriz bir ziyaret olur. Bu misafir her şeyi değiştirir. Yaptığı anlaşma yüzünden Cengiz ile buluşmaya giden Yeliz ise beklemediği bir anda eniştesinin çılgın iltifatları ve vaatleri ile karşı karşıya kalır.

ooohhhh deryayla badeye çok iyi oldu valla :sm_cool: acı çekmek neymiş onlarda bi görsünler bakalım Çok üzgünüm çoook

şahinde şevkiyede ne buluyo anlamadım :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…