Küçük Kadınlar - Star Tv

bende yutmadım bu arkadaş ayaklarını hangi arkadaş bu kadar başucunda bekler bence bal gibide sevgilisi ama armiyi hiiiççç sevmediğim için okanlada yakıştıramadım açıkçası

küçük kadınlar değil..pişmiş tavuklar olmalıymış bu dizinin adı..
hepsinin başına pişmiş tavuktan beter işler geldi..gerçek hayatta da gelmeye devam ediyor..

armiye bende gıcık oluyorum çıksın diziden. hatta bitirsinler artık ya. zaten dizinin başından belliydi ilk bölümde ne ana kaldı ne baba. anlamıştım o zamandan ama bu kadar da tahmin edemedim vallahi. ben artık dağılmalarını bekliyorum. ufaklık halada zaten, diğerleri de dağılır gibime geliyor. kesinlikle final yapmalı.

aslında banada çok abartılı geliyor ama yinede merak etmedende duramıyorum bakalım neler olacak

evettt işte bir bölüm daha bitti, boğucam şu deryayı. piskopat saplantılı tip. armiye yine deli oldum bu utku bu kıza nasıl sabrediyor ya sadece karşısındakini azarlamayı bilen manyak bir kız.deli oluyorum onu gördükçe. fazla yorum yapamıcam çünkü farklı birşey yok. sezon finali ne zmn acaba?

arminin herşeye sinirlenmesine.. deryanın palavralarına...elifin mızmızlanmasına..badenin özgürü kıskanmasına..deryanın o mavigölü çocuga yılışmasına (adını hatırlayamadım) yine deryanın abisine okadar yalan sölemesinee....o şevkiyelerin evine yerleşen o adam vaarya onunda adını hatırlayamadım onun o ''şahinsin kızların gözdesisin ''die geldiği günden beri ısrarla söylediği o anlamsız şarkıyaaaa....üffff bu saydıklarıma ve daha hatırlayamadıklarıma gıcccıııkk oluorummm:umursamaz::umursamaz: ama yinede izlemekten kendimi alamıorumm:kedi:

fragmandanda hiç bişe anlamadım yaa
anca herkes birbirine sarıldı :)))

derya intihar edio ölsede kurtulsakk :)

galiba aliyle elif evleniyo :1shok: yada ali yine hayal kuruyo fisfisfis valla bende fragmanı görünce inşallah derya ölür dedim kaydirigubbakcemile3 k.kdakilerde inşallah derya ölür diye yorum yapmışlardır kesin dedim ama bitek sen yapmışsın şimdilik kaydirigubbakcemile3 ama ölmez heralde kötülere bişey olmaz iyileride allah korur -tatlicadiarzu-

aynen yhaa salak her numarayi yapio ali le evlenmek icin.. klava:
fragmani ben bulamadim yha cok merak ettim simdi.. :umursamaz:

kalbimiz birmiş senle kaydirigubbakcemile3 bence evlilik kısmı hayaldirr :bbo: acaba ali neye aglıo derya ölüoda ona mı :)) zemuszemus opuyorumnanaktan

kalbimiz birmiş senle kaydirigubbakcemile3 bence evlilik kısmı hayaldirr :bbo: acaba ali neye aglıo derya ölüoda ona mı :)) zemuszemus opuyorumnanaktan

evet canım kalbimiz birmiş :1hug: banada sanki ölcek gibi geldi ama bi taraftanda o kıza bişey olmaz diye korkuyorum Çok üzgünüm çoook hemen salı olsada izlesek kaydirigubbakcemile3

hulusi bey hasta galiba?ali kesin hayal kuruyordur...

Bence Derya'ya bisey olmaz.Hem o evlilik Ali'nin hayaliydi.Cünkü onlar
artik o evde oturmuyorlarki.Cünkü dikkat ettiyseniz Elif eski evlerinden cikiyor.

#Ama varya bu dizide kizlarin basina gelen felaketlerden o kadar SIKILDIMki ,vallahi
gina geldi bana.

hulisi kanser olck sanırımm ya da ona benzer kötü bi hastalık
fragmanda öğretmenin suratı değişiyodu çünkü
kızlar için hiç iyi olmaz hulusi ayakta kalmalıydı..

bide gerçekten bu kdr belayı nasıl başlarına topluyolar
senarist çok sadist sanırım :)

yaaa aliyle derya ilişki yaşadımı gerçekten
bence tuzak gibi
o bölümü seyredemedim de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…