Küçük Kadınlar - Star Tv

bu diziyi 3-5 bölüm sonra batirdilar.. simdi iyice batti..
o ne öyle yaa acilarin cocuklari gibi baslarina gelmeyen kalmiyor..:umursamaz:

Niyeki Ali'nin sakallarımı çıkmıyor :roflol: ay ne saçmalık ya...

ben öyle tahmin ettim canım.o kadar sakal uzatmak için biraz zaman lazım.e malum kaç ay oldu eski bölüm biteli.ne zaman o kadar sakal uzatcak. sakalları çıkyordur her halde sormak lazım aliye şakkıdı

ben öyle tahmin ettim canım.o kadar sakal uzatmak için biraz zaman lazım.e malum kaç ay oldu eski bölüm biteli.ne zaman o kadar sakal uzatcak. sakalları çıkyordur her halde sormak lazım aliye şakkıdı

şaka yapıyorum canım, sen yanlış anlama ben diziyle dalga geçiyorum, ağlak ağlak baydı içimi. bence tek güzel şey Niran Ünsal'ın şarkısıydı..

ewt cnm elif öldü,alinin nişanlısının abisi aliye ateş edecekken elif öne geçti ve elif atta gitti...alide maaşallah saça sakala sarmış .sonunda evine döndü ama artık ne kadar hareketlenir dizi bilemiyorum ...allah verede ali gelen yeni hatun eylüle aşık olmasın bırakır bu diziyi seyretmem atık((elif onun yüzünden öldü,ayrıca o olmasaydı belki kocasını da sevebilirdi...amma uzun oldu...

acilarin kadini olup ciktilar yha

elif yokken buz gibi geldi dizi bana

yahu bari bu bölüm bela gelmesin baslarina be

yok sokak itleri evine girmeye calisir ,cebellesirler

ama gece vakti ,yeliz hanim öylece ablasinin vuruldugu yere yativerir

bilgeninde al ablacim ,o itler yok zaten ,buda yorgan yastigin imasida cabasi

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu yha

normaldi cnm çok önemli bişey olmadı ama
içim daraltı izlerken
dert dert üstüne izlerken bile daraldım yaaa
tam çilekeş film
arada güzel sahneler koysalar barii

izlemicem ozamn yaaaa....
valla bissürüü dizi başladı zaten...
baa bir yaprak dökümü bir aşkı memnu yeter...
yoosam herifle papaz oluoz valla

ben izleyemedim kızlar yaaa..
kayda değer bişiler varmıydı...

valla canim sahin hortladi salak yelizi ayartti yardim icin

bu saftirik gitti enistesnin evine sahinde kamerayla cekti güya yelizide kurtaricakti

sonunda ortaya cikti süpriz diye ,kamerayi aldi gitti ,enisteyle sahin cebellistiler ama öncesinde

sahin ,yelizi birakip gitti enisteyle

yaptiklari oyunuda anladi cengiz cikardi kemerini benimsin diye bagirmaya basladi yelize

evde bi kovalamaca basladi yani,sonra yelizin halasi zile basti bagirdi cagirdi acin kapiyi diye

yelizle orda oldugunu biliyorum diye

yelizin gözleri iri iri acildi orda bitti delikafadulden

onun haricinde hos hic bir sahne yok,kaldi ki bu bile hos degildi ama neyse

hiç güzel değildi boşuna beklemişiz bundan sonra izlemem herhalde bir sürü dizi başlıyor

bencede artık sıktı tek güzel şey yeni katılan oyuncu ismini unuttum
bu harbi kız rolu biraz enerji katmış o sarsaklara
ama cidden baydı bende artık o gun ömre bedeli izliyorum foksta daha iyi şimdilik

İçim şişti gene ağlamaktan, yettiler artık bu ne ya senağlama

İçim şişti gene ağlamaktan, yettiler artık bu ne ya senağlama

Aynen... Hele Niran Ünsal'ın şarkısında ölüyom ağlamaktan mafoldumben

Küçük kadınlar değilde küçük emrahlar yapsalarmış bari dizinin adını -tatlicadiarzu-

dizide ara bi gülseler bi dimi bu dizide hiç kimsenin gldğü yok hoff ağla ağla içim darakdı ya

bence ekin türkmen çıktığından beri hiç tadı kalmamış hatta dahada bunalım olmuş bugün sonuna doğru baktım biraz ama içim daraldı hiç zevk almadım bi dizide oyuncular değiştimi o dizinin tadı tuzu kaçıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…