Küçük Kadınlar - Star Tv

Bu bilge hangi okula gidiyo ?

vay arkadaş ne mekanmış ya
bizim burda çekiliyor
ezel, yaprak dökümü, küçük kadınlar, geniş aile, emret komutanım, daha bir sürü dizi çekimi yapıldı
önce asker ocağı,
sonra adliye,
sonra tımarhane,
sonra yatılı okul,
sonra hastane
bir de aynı dönemde aynı sezonda çekiliyor
inandırıcılığını yitiriyor yahu

Neresi orası ayyy,göremedim ki benn,çok çalıştım geçmek için filan dedi kafamçokkarıştı

o bilgeye rakip olan kiz (adini unuttum) onun yerine baskasini bulamamislarmi ya bence hic ii ro yapamiyo sesinin dublaj olduguda cok belli kiz peltek konusuyo cunku dudaklarindan belli...

ceyhunda önce yelize yakınlaştı şimidide aramağanı seviyomuş ne saçmalık yaaaaaaaa

memlekette başka kız kalmamış gibi ceyhunda gitti önce yelize sulanırken şimdi armiye aşık oldu dizi işte konu kalmayınca böyle saçmalıyolar,ceyhunada sinir oluyorum yeliz için ağlıyodu şimdi armi için ağlıyo yakında bilge ve cansu içinde ağlarsa hiç şaşmam sırada onlar var çünkü

sonu nerde bitti bunun bende göremedim.. bilge de kesin zatüre olur.. ya şu okullarda hapishanelerde falan böyle oraların paşası hanımağası gibi davranan tiplere uyuz oluorum .. eşşek sudan gelene kadar dövüceksin bunları ..

arkadaşlar, bu diziyi önceden izliyordum. bu sezon hiç izlemedim. gçen bölümüne şçyle bi baktım da çok değişiklik olmuş.. bu kızcağızlar aynı evde oturuyor yine ama nedense ev yenilenmiş, zenginleşmişler eşyalar falan.. ne olduki parayı buldu bunlar. bir de huysuz amca vardı .. onu da göremedim. öldümü yoksaa..

bende bu sezon hiç izlemedim ama evi değiştirmişler kılık kıyafetler yenilenmiş ama nerden para buldular bilmiyorum.huysuz amca ölmüş işlerini kızı eylül devralmış.armi babasını öldürten iş adamıyla sevgili.ama arminin bundan haberi yok.ben bu kadarını biliyorum.şu evi nasıl yenilediler bilen biri anlatsın kızlar...

bigeyi kızlar banyoyo soktu soğuk suyuda actılar falan eli ayağı ağzı bağlıydı
acunda ne oldu ?sonuunu gremedim

Adam önce almadı almadı yüksek teklifleri sonra da açtırdı kırmızılar. 90.000 aldı en sonunda sanırım.

bilgenin okulundaki sarşn kız,blgenin elini ayağn bağlayıp gece ıslattı kzı.

Tekrarına denk geldim kızlar sağolun, gördüm

yelizin esi oldu ya canim, ondan biraz para kaldi. o para ile evi tadilat yaptirdilar, esyalari yenilediler..

ceyhunu niye istemiyo armi?
kaçırdım da..

ee ceyhun yelize asikti hanii..yelizi hastaneden ziyarete gidip gelirken armiye asik oluyor..armi ile beraber gidiyorlar yani hastaneye..bu iki sene kadar suruyor.. bu zaman zarfinda ceyhun armiye asik oluyor..ama armi onu sadece yakin bir dost bir kardes gibi goruyor asik oldugunun farkinda degildi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…