Küçük Kadınlar - Star Tv

Bilge'nin vtrsinde kahroldum ya senağlama

Cengiz'i kesicem ortadan ikiye, yetti artık ya pis herif :mymeka: Küçücük Cansu daha ya nasıl çıkıcak ordan senağlama

ay izleyenler anlatsin kizlar kim hamileymis ne oldu??

dün bilgenin vtr si benide mahvetti
herkes gibi ağlayanlardandım
umarım sonunda güzel şeyler olur artık şu dizide yaa

bilgenin olduğunu sahne çok duygusaldı.
bende ağladım.................

ya bu yeliz beni deli edicek ya

yine mi kanicak bu cengizin oyunlarina klava:klava:klava:klava:
sanki tekrardan basa döndük gibime geldi benim

hayirlisi bakalim

valla nereye kadar izledin bilmiyorum ama en önemli seyler suan aklima gelen

bütün kizlar toplandilar timucinnin evine gittiler (cansu haric) [icra geldi evlerine babalarinin kredi karti yüzünden,evde hic birsey kalmayinca mecbur elif onlari timucinin evine götürdü] orada timucinin annesi ile pisti oldular....

sevkiyede sanirim cengizi zehirledi köftelerine zehir yada ilac atti orasini kacirdim bende

hadi yaaaaaaaaaa
ama bişey olmaz o adamaaa delikafadulden

Fare zehri atti köftesine, ölmezse cok sacma olur... masallah yarim kutuyu boca etti cnkü...

Enişte iyice çığrından çıktı keşke zehirlensede herkes kurtulsa ondan,bide ayrı bi ev tutmuş artık ne planlıyosa yelizin resimleri falan var bide videoya kaydediyo kızı gizliden gizliye sapık adam

Enişte iyice çığrından çıktı keşke zehirlensede herkes kurtulsa ondan,bide ayrı bi ev tutmuş artık ne planlıyosa yelizin resimleri falan var bide videoya kaydediyo kızı gizliden gizliye sapık adam

valla yaaa.

evi görünce gözlerime inanamadim
resmen sapik adam ya...
allah bizi böylelerinden korusun

yelizde yine insallah kanmaz.... düne göre kanicak gibi....

bu kadar iç karartıcı olaylar hepsi bir arada güzel bişeyde olmuyo bu dizide yani arada bi göz gezdiriyorum içim sıkılıyo bakmıyorum sıkıcı bunaltıcı bir dizi

arkadaşlar önümüzdeki haftanın fragmanını gördünüz mü Birkan Sokullu geliyo diziye :asigim: ben artık bu diziyi hiç kaçırmam :dance: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…