Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Ve bunlari cocuklar yapiyor cok yazik cokkBiriyle birlikte olan kız "pislik" mi oluyor?
Ya da biriyle birlikte olmuş olması, diğerlerinin bunu kameraya alıp da tehdit ederek zorla ilişkiye girmesini meşru mu kılıyor?
kiz dedigin cocuk be canm cocukkkArkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Sadece biriyle birlikte olsa tamam derim sevgilisidir ama bu cümleyi iyi okuyun lütfen !!Biriyle birlikte olan kız "pislik" mi oluyor?
Ya da biriyle birlikte olmuş olması, diğerlerinin bunu kameraya alıp da tehdit ederek zorla ilişkiye girmesini meşru mu kılıyor?
Yanlış hareketlerde bulunurken çocuk değildirherhalde ?!kiz dedigin cocuk be canm cocukkk
. . .Çocuk . . . Çocuğun isteği geçerli değil. . . Bu bir istismardır. Çocuğun rızası diye bir şey olamaz. . .Sadece biriyle birlikte olsa tamam derim sevgilisidir ama bu cümleyi iyi okuyun lütfen !!
"Mağdur öğrencinin bazı isimlerle isteği dahilinde birlikte olduğu, 2 kişiyle ise kamera görüntüleri ile tehdit edilerek ilişkiye zorlandığı da iddialar arasında yer aldı."
orata okul öğrencisi bir kız çocuğu pislik olamaz,o aileler harama uçkur çözmemeyi öğretseydi evlatlarına,saldım çayıra mevlam kayıraArkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
szi ortaokul zamanlarınızı hatırlayın derimYanlış hareketlerde bulunurken çocuk değildirherhalde ?!
Sizde bize saç baş yolduracaksınız belli.Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Sadece biriyle birlikte olsa tamam derim sevgilisidir ama bu cümleyi iyi okuyun lütfen !!
"Mağdur öğrencinin bazı isimlerle isteği dahilinde birlikte olduğu, 2 kişiyle ise kamera görüntüleri ile tehdit edilerek ilişkiye zorlandığı da iddialar arasında yer aldı."
. . .Çocuk . . . Çocuğun isteği geçerli değil. . . Bu bir istismardır. Çocuğun rızası diye bir şey olamaz. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?