Küçük kıza tecavüz edenlerin aileleri saç baş yoldurdu

Adamsin diyolaryaaa adam o iste.Aynen katiliyorum.Ama erkeklerin yaradilisinda var.Yaradan 40 nefis vermis erkege 40kinida tutamamis.Kadina 1 nefis vermis 1 ni tutmus.Allahim islah etsin sapik s
zihniyetten.
evet sapık zihniyet çoluk çocuğa neden musallat oluyorlarki hapse atsınlar bunları

Evlat sahibi olmak bizi başkalarına saldırmaktan alıkoyup, her çocuğa kendi çocuğumuz gibi sahip çıkma sorumluluğu vermelidir.
canım oğlumuzu yuvadan alırken diğer minikler eşime benim ayakabımıda giydir diyormuş,okadar masumlarki diyor eşim..dediğin gibi düşünebilse herkes

Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Kız pislikse sen nesin acaba?
Senin gibiler anne olmasın yaaa.

Biriyle birlikte olan kız "pislik" mi oluyor?

Ya da biriyle birlikte olmuş olması, diğerlerinin bunu kameraya alıp da tehdit ederek zorla ilişkiye girmesini meşru mu kılıyor?
Türk kadını kafa yapısı.

Son düzenleme:
Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.
Yorumculara değil, konuya yorum yapmalıyız rica ediyorum.

_________

TC yasalarına göre 18 yaşın altındaki her birey çocuk olarak tanımlanmış olup, TCK'nın 103. maddesi ve 5237 sayılı TCK'na göre çocuklara Yönelik cinsel istismar cezai işleme tabidir.

Kanunda özellikle 15 YAŞ altı çocuklara yapılan cinsel istismara daha çok vurgu yapılmıştır ki ortaokul Öğrencisi 15 yaşın altındadır, ayrıca haberde kendi isteğiyle ibaresi iddia denmiştir, iddia başka birşeydir ve kanuna göre çocuklarda kendi rızası diye birşey söz konusu değildir.

Aynen katılıyorum, habere odaklanın, bana değil !!!

Eminimki senin yaşın küçüktür, bu kadar saygısızca konuştuğuna göre
Terbiye yaşla mı oluyor? Yaşım küçük değil ama el kadar bir velet iken bile cinsel istismara uğramış bir kız için "pislik" ifadesini kullanmayacak kadar olgun ve aklı başında bir insandım.

ya nasıl aile bunlar cocugun bir kıza boyle bir adilik yapacak ve ben cocugumu savunucam tamam evlattır herseyden cok sevilir ama bu kadar da degil..kız kendi istegiyle birlikte olmus olabilir sonrasında goruntuleri kullanarak kızı ilişkiye zorlamak ne demek bunları degilde kızı suclayan insanlardan uzak tutsun Allah bizi

Azra Ece .!.:
Aynen katılıyorum, habere odaklanın, bana değil !!!
Siz haberin sadece iddia olan kısmına odaklanmışsınız sorun orda. Bir de o yaşta kıza pislik demek ne demektir ya. Öyleyse bile kandırılmıştır. Uçurtma avcılarını okuduysanız bilirsiniz. Babası çocuğuna tek bir günah vardır hırsızlıktır diyordu. Yalan söylersen birinin doğruyu söyleme hakkını elinden alırsın, birini öldürürsen onun yaşama hakkını aileden babayı eşi evladı alırsın... diye gidiyor. Yani başkasına kötülük yapmadıktan sonra insanın yaptığı şey sadece kendini ilgilendirir kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ki bu on beş yaşında bir çocuk. Bu dediklerimi anlamayacaksınız biliyorum hatta he he öyle gibi yorumlar yapmanız da muhtemel ama bir ihtimal diyorum bir ihtimal

Bütün yorumları üşenmedim okudum
Bence yargıyı biz KK ev hanımlarına bırakmalılar
Hani yargılamar daha kısa vadede sonuçlanmalı diyorlar ya bunu en iyi biz yaparız

Bu kiza pislik diyen zihniyet igrencsin ya. Umarim bir kiz cocugun olmaz. Biriyle birlikte olursa vah haline... Erkek cocugun olursa da vah cevresindeki kizlarin haline...Senin gibi biri anne olmamali. Bu haberde ogullarini savunan analardan hicbir farkin yok. Senin gelecegin de bu iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…