evet sapık zihniyet çoluk çocuğa neden musallat oluyorlarki hapse atsınlar bunlarıAdamsin diyolaryaaa adam o iste.Aynen katiliyorum.Ama erkeklerin yaradilisinda var.Yaradan 40 nefis vermis erkege 40kinida tutamamis.Kadina 1 nefis vermis 1 ni tutmus.Allahim islah etsin sapik s
zihniyetten.
amin ..amin..Evet utanmıyorlar oğullarına sahip çıkıyorlar . Terbiye vermiyorlar. Rabbim evlatlarımızdan utandırmasın.. Bi de savunuyorlar.
Evlat sahibi olmak bizi başkalarına saldırmaktan alıkoyup, her çocuğa kendi çocuğumuz gibi sahip çıkma sorumluluğu vermelidir.
canım oğlumuzu yuvadan alırken diğer minikler eşime benim ayakabımıda giydir diyormuş,okadar masumlarki diyor eşim..dediğin gibi düşünebilse herkesEvlat sahibi olmak bizi başkalarına saldırmaktan alıkoyup, her çocuğa kendi çocuğumuz gibi sahip çıkma sorumluluğu vermelidir.
Kız pislikse sen nesin acaba?Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Türk kadını kafa yapısı.Biriyle birlikte olan kız "pislik" mi oluyor?
Ya da biriyle birlikte olmuş olması, diğerlerinin bunu kameraya alıp da tehdit ederek zorla ilişkiye girmesini meşru mu kılıyor?
Tuvalete gidin isterseniz, burası s.... yeri değilHeee birde 14 kişiden bahsediyor zihninize s.çayım.
Eminimki senin yaşın küçüktür, bu kadar saygısızca konuştuğuna göreKız pislikse sen nesin acaba?
Senin gibiler anne olmasın yaaa.
Aynen katılıyorum, habere odaklanın, bana değil !!!Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.
Yorumculara değil, konuya yorum yapmalıyız rica ediyorum.
_________
TC yasalarına göre 18 yaşın altındaki her birey çocuk olarak tanımlanmış olup, TCK'nın 103. maddesi ve 5237 sayılı TCK'na göre çocuklara Yönelik cinsel istismar cezai işleme tabidir.
Kanunda özellikle 15 YAŞ altı çocuklara yapılan cinsel istismara daha çok vurgu yapılmıştır ki ortaokul Öğrencisi 15 yaşın altındadır, ayrıca haberde kendi isteğiyle ibaresi iddia denmiştir, iddia başka birşeydir ve kanuna göre çocuklarda kendi rızası diye birşey söz konusu değildir.
Terbiye yaşla mı oluyor? Yaşım küçük değil ama el kadar bir velet iken bile cinsel istismara uğramış bir kız için "pislik" ifadesini kullanmayacak kadar olgun ve aklı başında bir insandım.Eminimki senin yaşın küçüktür, bu kadar saygısızca konuştuğuna göre
Siz haberin sadece iddia olan kısmına odaklanmışsınız sorun orda. Bir de o yaşta kıza pislik demek ne demektir ya. Öyleyse bile kandırılmıştır. Uçurtma avcılarını okuduysanız bilirsiniz. Babası çocuğuna tek bir günah vardır hırsızlıktır diyordu. Yalan söylersen birinin doğruyu söyleme hakkını elinden alırsın, birini öldürürsen onun yaşama hakkını aileden babayı eşi evladı alırsın... diye gidiyor. Yani başkasına kötülük yapmadıktan sonra insanın yaptığı şey sadece kendini ilgilendirir kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ki bu on beş yaşında bir çocuk. Bu dediklerimi anlamayacaksınız biliyorum hatta he he öyle gibi yorumlar yapmanız da muhtemel ama bir ihtimal diyorum bir ihtimalAzra Ece .!.:Aynen katılıyorum, habere odaklanın, bana değil !!!
ay ne ortaokulu ben lisede bile saf salaktımszi ortaokul zamanlarınızı hatırlayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?