- 7 Haziran 2010
- 1.407
- 2.760
- 733
Haklısın genellemem hoş olmadı. Ben ki internetteki Türk kadını Kezbandır geyiklerinden dahi iğrenen biriyim ama bu ülkede bu zihniyette milyonlarca kadın olduğunu bilmek de çok içimi acıtıyor. Bu sitedekiler bir de internete erişim imkanı olan, bir forumda üye olup yorum yapacak kadar donanım sahibi olan kadınlar. Bu kadınlarımızın dahi birçoğu bu kafa yapıdındaysa... Bir de adam akıllı okuma yazması dahi olmayan, kocasının izni olmadığından internette dahi giremeyen kadınlarımız var. Onların zihniyetleri nasıldır düşünmek dahi düşünmek istemiyorum.
Artık tüm umudum bundan sonraki nesillerimizde.
bu konuda hemfikir olmamak için ya tecavüzcü, yada tecavüzcü şakşakçısı olmak lazım.
Tecavüze kadınların birçoğunun karşı olduğuna kalıbımı basarım, ama bu gibi bir durum söz konusu olduğunda birçok kadının "Ee kız da aranmış, elin adamlarıyla ne diye o naneO Kezban muhabbeti benim en nefret ettiğim konulardan zaten.Pardon ama o beğenmedikleri Türk kadınını elde etmek için köprek olan da onlar. Kaldıki bu Ülke'de kaç anne yabancı ırka sahipki bu şekilde eleştiriliyor orası da ayrı bir komedi. Demek ki bu yorumu yapan insanlar annelerinden, kız kardeşlerinden, akrabalarından, arkadaşlarından, sevgililerinden de hoşnut değiller. Bu sonuç çıkmaz mı sizce de? Böyle düşünen kadınların azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Farkettiyseniz farklı ideolojik görüşteki baynlar bile bu konuda hem fikir oldu.
Tecavüze kadınların birçoğunun karşı olduğuna kalıbımı basarım, ama bu gibi bir durum söz konusu olduğunda birçok kadının "Ee kız da aranmış, elin adamlarıyla ne diye o nane
leri yemiş. Müstehaktır." diye düşüneceğine bahse girerim.
E.H. olayını hatırlayın. O olayda da bir avuç insan dışında herkes kızı suçlamıştı. Hatta hak etti kaşarmış zaten minvalinde yorumlar gelmişti.
Kesinlikle çok haklısınız. Ben zaten ufak bir köyde yaşayan, doğru düzgün bir tahsili dahi olmayan kadınlara kızmıyorum, kızamıyorum. Benim kızdığım grup elinin altında her türlü imkanı olup, ailesi tarafından okutulup hala daha bu tip meselelere Orta Çağ karanlığından kalma bir bakış açısıyla bakan kadınlarımız. instagramda, facebookta geçirilen günlük vaktin 10'da birini birazcık okumaya araştırmaya harcamak bu kadar zor olmasa gerek.O konuda haklısınız. Ama bunların hepsi çevreden etkilenmeyle oluyor. Şöyle düşünün bunu size normalleştirilmiş olarak sunuyorlar. Medyasından tutundan siyasetçisine kadar. İnsanların kafasında da ya bu insanlar bizden tabiki daha iyi bilir bizim göremediğimiz bir nokta var kesin deyip o tarafa yöneliyor. Ha bu haklı bir neden asla olamaz gözümde ama okumayan, ufkunu genişletmeyen, farklı görüşlere açık olmayan insanlar daha kolay etkileniyor ne yazık ki.
Bu kiza pislik diyen zihniyet igrencsin ya. Umarim bir kiz cocugun olmaz. Biriyle birlikte olursa vah haline... Erkek cocugun olursa da vah cevresindeki kizlarin haline...Senin gibi biri anne olmamali. Bu haberde ogullarini savunan analardan hicbir farkin yok. Senin gelecegin de bu iyi bak.
Kizinin vah haline...iyi ki annem boyle degil.varmış kızı zaten. konularında var.
Öyle demesek yanlış anlamlara gidebiliyorSonra burda tartışma konusu oluyor. Dün akşam bir konuda denk geldiydim de.
kiz ne diyeyim bizim dilimizin latifeleride bu iste
optum gittiii
Kanunlarimiz 16 yaşın altında isteğe bakmıyor, direk tecavüz sayılıyor. Istegiyle olduysa bile, kameraya alıp tehdit etmelerini aciklamaz! Ayrıca 14 üyle birden de istemiş olamaz. Yazdığınız mesaja çıldırdım yani şu anda!!!!!!Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?