Küçük kıza tecavüz edenlerin aileleri saç baş yoldurdu

Eminim bir çoğumuz o kendi isteğiyle cümlesine gelince şöyle bir irkildik.istemsizce belki de. Çocukluktan beri içimize işleyen ikiyüzlü ortadoğu ahlak anlayışı çarkları dönmeye başladı.bazılarımız bununla savaşıp,o lanet bilinçaltını görmezden geldi.

bazılarımız da bu leş düzeni gelecek nesillere aktarmak üzere kız zaten kaşınmış düşüncesini içselleştirdi. Bu sistemin en büyük sorumlusu bunlar işte.ne yazık ki bir taraf hep savaşıp yapmaya çalışıyor.bir taraf hep yıkmaya.ve malesef bu zihniyetten kaçıp,saklanamıyorsun.
 


O Kezban muhabbeti benim en nefret ettiğim konulardan zaten. Pardon ama o beğenmedikleri Türk kadınını elde etmek için köpek olan da onlar. Kaldıki bu Ülke'de kaç anne yabancı ırka sahip ki bu şekilde eleştiriliyor orası da ayrı bir komedi. Demek ki bu yorumu yapan insanlar annelerinden, kız kardeşlerinden, akrabalarından, arkadaşlarından, sevgililerinden de hoşnut değiller. Bu sonuç çıkmaz mı sizce de? Böyle düşünen kadınların azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Farkettiyseniz farklı ideolojik görüşteki baynlar bile bu konuda hem fikir oldu.
 
bu konuda hemfikir olmamak için ya tecavüzcü, yada tecavüzcü şakşakçısı olmak lazım.

Evet işte benim de demek istediğim o. Bu konuda hem fikir olmamak için baya bi "AHLAKSIZ" olmak gerekiyor benim gözümde. Ufak bir şeyden bahsetmiyoruz sonuç olarak. TEcavüz yani. Aması niyesi olmaz olamaz!!
 
Tecavüze kadınların birçoğunun karşı olduğuna kalıbımı basarım, ama bu gibi bir durum söz konusu olduğunda birçok kadının "Ee kız da aranmış, elin adamlarıyla ne diye o nane
leri yemiş. Müstehaktır." diye düşüneceğine bahse girerim.
E.H. olayını hatırlayın. O olayda da bir avuç insan dışında herkes kızı suçlamıştı. Hatta hak etti kaşarmış zaten minvalinde yorumlar gelmişti.
 


O konuda haklısınız. Ama bunların hepsi çevreden etkilenmeyle oluyor. Şöyle düşünün; bunu size normalleştirilmiş olarak sunuyorlar. Medyasından tutun da siyasetçisine kadar. İnsanların kafasında da ya bu insanlar bizden tabiki daha iyi bilir bizim göremediğimiz bir nokta var kesin deyip o tarafa yöneliyor. Ha bu, haklı bir neden asla olamaz gözümde ama okumayan, ufkunu genişletmeyen, farklı görüşlere açık olmayan insanlar daha kolay etkileniyor ne yazık ki.
 
Son düzenleme:
Ben kadınları anlayamıyorum, gerçekten bazen acaba ben mi acayip'im diye düşündüğüm bile oluyor, tecavüz hiç erkek Arkadaşı olmayan birine olunca başka, ilişki yaşayan birine olunca başka şekilde mi değerlendirilmeli.

Mesela fuhuşa zorlanmış, fuhuş yapmak durumunda kalan bir kadın tecavüze uğrayınca kadını mı tükürüğe boğmamız gerekiyor?

Yaşı kaç olursa olsun, bir insanın isteyerek ilişki yaşamasıyla, zorlanması, tecavüze uğraması başkadır.
Kadın hayır diyorsa o hayır gerçekten hayır'dır.

Bugün yaşıtına tecavüz edenlerin ailesi kızı suçluyorsa, yarın bu tecavüzcüler büyüyüp kendinden küçüklere tecavüz edince yine kızı suçlar, biz bu düşünce yapısından kurtulmadıkça hep tek suçlu kadın olur, biliyorum çünkü 11'inde bir çocuğa tecavüze yeltenen 40 küsür yaşındaki adamın annesi de aynı bu düşüncedeydi, o kadar beynime kazındı ki, yıllar geçti unutamıyorum, 11 yaşındaki çocuğa Dişi K.... kuyruk sallamasa dedi, inanamadım, bunca yıl geçti Aklım hala inkarda
 
Kesinlikle çok haklısınız. Ben zaten ufak bir köyde yaşayan, doğru düzgün bir tahsili dahi olmayan kadınlara kızmıyorum, kızamıyorum. Benim kızdığım grup elinin altında her türlü imkanı olup, ailesi tarafından okutulup hala daha bu tip meselelere Orta Çağ karanlığından kalma bir bakış açısıyla bakan kadınlarımız. instagramda, facebookta geçirilen günlük vaktin 10'da birini birazcık okumaya araştırmaya harcamak bu kadar zor olmasa gerek.
 

varmış kızı zaten. konularında var.
 
Normalde sevdiğim ya da yorumunu beğendiğim insanların nickini aklımda tutarım ama bu konuda ilk defa yuh pes bu nasıl kadın nasıl insan dediğim bir nicki hiç aklımdan çıkarmiycam.

Böyle kadınlar olduğu sürece biz daha çok konuşuruz daha çok çocuklar tecavüze uğrar.
 
Ne merhametsiz, ne hoşgörüsüz, ne vicdan ve edepten yoksun insanlar doldu bu memleket. Hey hat!
Ortada bir pislik var ama bu henüz ortaokul çağında, onlarca şerefsizin tecavüzüne uğrayan bu kız değil.

Ayıptır yahu..Hiç mi Allahtan korkulmaz böyle yorumlar yapılırken?
 
Topikte uyarmam yeterli mi yoksa cımbızı çıkarayım mı?
Konuya yorum, lütfen rica ediyorum.
 
Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Kanunlarimiz 16 yaşın altında isteğe bakmıyor, direk tecavüz sayılıyor. Istegiyle olduysa bile, kameraya alıp tehdit etmelerini aciklamaz! Ayrıca 14 üyle birden de istemiş olamaz. Yazdığınız mesaja çıldırdım yani şu anda!!!!!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…