Seviye dersi alacak değilim, kızı suçluyor olsam da, o şerefsiz erkekleri de savunmuyorum !!Seviyeyi aşmayın isterseniz bu nasıl bir üslup?
canım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!kim karar veriyor buna?
isterse 3 kişiyle olur, bu onu pislik yapmaz.
pisliklik cinsellik yaşamak değildir, başka birinin hakkına girmektir, haklarını zorla elinden almaktır, başka birinin zihnine bedenine tecavüz etmektir...
Siz rahat düşünen bir bayansınız galibakim karar veriyor buna?
isterse 3 kişiyle olur, bu onu pislik yapmaz.
pisliklik cinsellik yaşamak değildir, başka birinin hakkına girmektir, haklarını zorla elinden almaktır, başka birinin zihnine bedenine tecavüz etmektir...
canım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!
Siz rahat düşünen bir bayansınız galiba
İşte bunu bilemeyiz, biz şu an yukarıda yazılan habere dair yorum yapıyoruz, belkilerle değil...canım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!
arkadaşların dediği gibi o yaşta bir kızla cinsellik,cinsel istismardır,her ne sebeble olsun kendilerini tatmin etmek adına bir kızı kullanmayı seçmişler kulaktan dolma kızı tespit edip kullanmışlar bu durumda kız mağdurdur..İşte bunu bilemeyiz, biz şu an yukarıda yazılan habere dair yorum yapıyoruz, belkilerle değil...
bu hiç kimseyi ilgilendirmez!Siz rahat düşünen bir bayansınız galiba
bu hiç kimseyi ilgilendirmez!
haklısın,çocuk yaşta kıza suç bulunurmu,nasıl ilerler bu ülkede kadınlar ezilip büzülmekten kurtulur bu kafaylagüzel bir şey rahat düşünmek
bunu bir hakaret olarak kullanıyorsa bile insanlar anlamı hakaret değil aslında
rahat düşünmek, aklı ferah olmak işte
Bende ayni seyi yazicaktim.O yastaki bir cocugun cezai ehliyeti bile yok.Doktor zaten rapor vericektir.aynen daha cezai ehliyeti bile yok
daha mental gelişimi, karar verme mekanizmaları bile tam olarak gelişmemiş bir birey
bir yetişkinmiş gibi değerlendirmek tamamen hatalı
Yanlış hareketlerde bulunurken çocuk değildirherhalde ?!
Siz arkadaşın avukatı mısınız ?bu hiç kimseyi ilgilendirmez!
Hakaret etmemiştim, öyle mi algıladınız ? Yok ya..güzel bir şey rahat düşünmek
bunu bir hakaret olarak kullanıyorsa bile insanlar anlamı hakaret değil aslında
rahat düşünmek, aklı ferah olmak işte
Ben tehtitle erkek cocugunun erkek cocuguna istismar yaptigini bile duydum akrabam farketmis cocugun annesini uyarmis.Artik kizi erkegide kalmadi.Ebe bi arkadasimin bana soyledigi kiz cocugundan cok erkk cocuguna tecavuz vakasi geliyor .Ama aile uzerinj kapatiyor.Erkek cocugu diye demisti.Sapik bi kesin var insallah bi an evvel cozum bulunurcanım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!
haksızlığa göz yummak bana göre değil..Siz arkadaşın avukatı mısınız ?
Aynen katiliyorum .Su onlar suuu bereye cekersen oraya gelir.Evlat can cann...İşte bunu bilemeyiz, biz şu an yukarıda yazılan habere dair yorum yapıyoruz, belkilerle değil...
canım benimde erkek kardeşim var 29 yaşında,bakire olmadığı için bir kızı sırf cinsellik yaşamak uğruna kullanmadı yani,her insanın yapacağı iş değil,her erkeğinde evde eğtim şart değilmiBen tehtitle erkek cocugunun erkek cocuguna istismar yaptigini bile duydum akrabam farketmis cocugun annesini uyarmis.Artik kizi erkegide kalmadi.Ebe bi arkadasimin bana soyledigi kiz cocugundan cok erkk cocuguna tecavuz vakasi geliyor .Ama aile uzerinj kapatiyor.Erkek cocugu diye demisti.Sapik bi kesin var insallah bi an evvel cozum bulunur
Adamsin diyolaryaaa adam o iste.Aynen katiliyorum.Ama erkeklerin yaradilisinda var.Yaradan 40 nefis vermis erkege 40kinida tutamamis.Kadina 1 nefis vermis 1 ni tutmus.Allahim islah etsin sapik scanım benimde erkek kardeşim var 29 yaşında,bakire olmadığı için bir kızı sırf cinsellik yaşamak uğruna kullanmadı yani,her insanın yapacağı iş değil,her erkeğinde evde eğtim şart değilmi
Hıh, işte bu : TERBİYE TERBİYE TERBİYE ..canım benimde erkek kardeşim var 29 yaşında,bakire olmadığı için bir kızı sırf cinsellik yaşamak uğruna kullanmadı yani,her insanın yapacağı iş değil,her erkeğinde evde eğtim şart değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?