Küçük kıza tecavüz edenlerin aileleri saç baş yoldurdu

canım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!

Siz rahat düşünen bir bayansınız galiba

canım kesinlikle haklısın ama ben ortaokul çağındaki kız çocuğunun kendi isteği ile birlikte olabileceğini sanmam,baskı vardır yinede,terbiyesizler!!

tabii ki de canım bu olayın zaten üzerini kapama kısmı, biliyoruz zorla yapıldı denenlere bile rızası var denildi, alkol kullanınca tecavüz hak görüldü ( neler neler

Siz rahat düşünen bir bayansınız galiba

evet

İşte bunu bilemeyiz, biz şu an yukarıda yazılan habere dair yorum yapıyoruz, belkilerle değil...

İşte bunu bilemeyiz, biz şu an yukarıda yazılan habere dair yorum yapıyoruz, belkilerle değil...
arkadaşların dediği gibi o yaşta bir kızla cinsellik,cinsel istismardır,her ne sebeble olsun kendilerini tatmin etmek adına bir kızı kullanmayı seçmişler kulaktan dolma kızı tespit edip kullanmışlar bu durumda kız mağdurdur..

güzel bir şey rahat düşünmek
bunu bir hakaret olarak kullanıyorsa bile insanlar anlamı hakaret değil aslında
rahat düşünmek, aklı ferah olmak işte
haklısın,çocuk yaşta kıza suç bulunurmu,nasıl ilerler bu ülkede kadınlar ezilip büzülmekten kurtulur bu kafayla

Ben tehtitle erkek cocugunun erkek cocuguna istismar yaptigini bile duydum akrabam farketmis cocugun annesini uyarmis.Artik kizi erkegide kalmadi.Ebe bi arkadasimin bana soyledigi kiz cocugundan cok erkk cocuguna tecavuz vakasi geliyor .Ama aile uzerinj kapatiyor.Erkek cocugu diye demisti.Sapik bi kesin var insallah bi an evvel cozum bulunur

canım benimde erkek kardeşim var 29 yaşında,bakire olmadığı için bir kızı sırf cinsellik yaşamak uğruna kullanmadı yani,her insanın yapacağı iş değil,her erkeğinde evde eğtim şart değilmi

Adamsin diyolaryaaa adam o iste.Aynen katiliyorum.Ama erkeklerin yaradilisinda var.Yaradan 40 nefis vermis erkege 40kinida tutamamis.Kadina 1 nefis vermis 1 ni tutmus.Allahim islah etsin sapik s
zihniyetten.

Hıh, işte bu : TERBİYE TERBİYE TERBİYE ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…