bakın bu tarz konularda düşünce farklılıklarında insanların kişiliklerini rencide edicek şekilde yazsaydık bu gün kadınlar kulubü adında bir site kalmazdı..insanlar bu şakilde yazmayı bilmiyormu sanıyorsunuz!uslub kırıp rencide etmeden fikir paylaşımında bulunmak gerek insanca olan bu..Ortaya bir yolluk sermek lazım
cahil kafalar ıkızın bedeni ve ruhundan aldıkları bunun hesabını kim vericek!yaptıklarının cezasını öderler inşallah..kimse kimsenin tatmin aleti değil!bilmemnelerine sahip olmasını öğretsinler çocuklarına!kiz kendilerinin olsaydi ne derlerdi peki`?
gerci bu kafadakiler olay mahkemeye tasinmadan kizi ortadan kaldirip temizlenmis namuslariyla yasamaya devam ederlerdi...
neyse ya sinirlendim!...
Sen benim yazdiklarimi tam okumuyorsun.Ben bunu anladim..Kadin ticaretini normallestiren insan.Sen bi kac kisiyle cogunlugu zan altinda birakamazsin.Turk kadinini op basina koy carpilirsin.Konu cocuk istismas sen Turk kadininin biseyini yeme agzimi bozmayim hadi selametle.Offf bu tip düşünceler Orta Doğuya ait.
Pedofiliyi dahi suç kabul etmeyen bir devletimiz var.
Ucuz şovenizmi bırakın artık. Yurtseverlik "Aman Allahım ne kadar harika bir ülkemiz var, halkımız ne kadar muhteşem." demekle olmuyor cicim.
Daha geçen gün kadın ticaretini normalleştirilmiş insansın bence bu konu hakkında tek kelime etme sen olur mu?
Türk kadınları ataerkil kafada kabul et ya da etme bu bir gerçek. Çocuk gelin oranlarına bir bak istersen.
Özgüveni olan insan öz eleştiri kabul eder, Türkiye ile ilgili tek bir eleştiri dahi duyunca celallenenlerin milliyetleriyle ilgili ciddi aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum.
Bu nasil bir gafdir pesss....birde kahkaha koymus sonunaEminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsin
Türk kadını kafa yapısı derken kastettiğim alıntıladığın mesajın sahibi gibi kadınlar idi işte.Bu nasil bir gafdir pesss....birde kahkaha koymus sonuna
Ben Turkiyede yasiyorum belli kisim icin toplu konusamazsinTürk kadını kafa yapısı derken kastettiğim alıntıladığın mesajın sahibi gibi kadınlar idi işte.
Sürekli bir ahlak bekçiliği, sürekli diğer kadınlarla bir "Ben daha namusluyum bi kerem tam evlenilecek kızım" şeklinde ahlak yarışına girme, erkek egemenliğini savunma, sürekli her konuda erkekleri haklı bulma, kendi ezildiği için diğer kadınların da ezilmelerine isteme, güçlü, bağımsız, kendi bedeni hakkında söz sahibi kadınlara karşı aşağılık kompleksinden kaynaklı bir nefret duyma...
Bunlar gayet de Türk kadınlarının birçoğunda var olan özellikler...
Sen Amsterdamda falan mı yaşıyorsun da Türkiye gerçeklerine bu kadar uzaksın?
Her Türk kadını çok şükür ki bu kafada değil. Çok medeni, çağdaş kadınlarımız da var ama birçoğu bu mentalitede.
Yaran yoksa gocunmana da gerek yok.
gaf değil haddini aşmak bence..Bu nasil bir gafdir pesss....birde kahkaha koymus sonuna
Ne acayip bi ortammış burası be. Şu konuda dahi fikir vicdan birliği yapılamamış konu kapanmaya gelmiş.
Kız 14 yaşında ya. Ki 18 yaşında olsun 20 24 yaşında olsun bu başına gelenleri haklı mı çıkarıcak? Pes ya.
Gidin ruhunuzu kontrol ettirin hala yerinde mi? Yürüyen cesetler..
Önceden olsa 'burası Türkiye' dediklerinde kızardım şimdi görüyorumki gerçekten eğitilmemiş geri zihniyetli çok insan var. Eğitimden kastım üni. Okumak değil kişinin kendini ahlak, toplum içinde yaşayış, başkalarının hakkına tecavüz etmemek vs. Konularda eğitmesi. Yinede görüyorumki toplumumuzda iyi niyetli sadece kendini ve yakınlarını gözetmeyen insanlarda var. İnşallah çoğalır böyle insanlar.Türk kadını kafa yapısı derken kastettiğim alıntıladığın mesajın sahibi gibi kadınlar idi işte.
Sürekli bir ahlak bekçiliği, sürekli diğer kadınlarla bir "Ben daha namusluyum bi kerem tam evlenilecek kızım" şeklinde ahlak yarışına girme, erkek egemenliğini savunma, sürekli her konuda erkekleri haklı bulma, kendi ezildiği için diğer kadınların da ezilmelerine isteme, güçlü, bağımsız, kendi bedeni hakkında söz sahibi kadınlara karşı aşağılık kompleksinden kaynaklı bir nefret duyma...
Bunlar gayet de Türk kadınlarının birçoğunda var olan özellikler...
Sen Amsterdamda falan mı yaşıyorsun da Türkiye gerçeklerine bu kadar uzaksın?
Her Türk kadını çok şükür ki bu kafada değil. Çok medeni, çağdaş kadınlarımız da var ama birçoğu bu mentalitede.
Yaran yoksa gocunmana da gerek yok.
Türk kadını kafa yapısı.
tutar iyi ahlak sahibi biri ise gerisi boş..Adamsin diyolaryaaa adam o iste.Aynen katiliyorum.Ama erkeklerin yaradilisinda var.Yaradan 40 nefis vermis erkege 40kinida tutamamis.Kadina 1 nefis vermis 1 ni tutmus.Allahim islah etsin sapik s
zihniyetten.
ay ne terbiyesiz konuşmuş bence erkekmiş o hatta o kıza tecavüz edenlerden çevresinden biri bile olabilir
Haklısın genellemem hoş olmadı. Ben ki internetteki Türk kadını Kezbandır geyiklerinden dahi iğrenen biriyim ama bu ülkede bu zihniyette milyonlarca kadın olduğunu bilmek de çok içimi acıtıyor. Bu sitedekiler bir de internete erişim imkanı olan, bir forumda üye olup yorum yapacak kadar donanım sahibi olan kadınlar. Bu kadınlarımızın dahi birçoğu bu kafa yapıdındaysa... Bir de adam akıllı okuma yazması dahi olmayan, kocasının izni olmadığından internette dahi giremeyen kadınlarımız var. Onların zihniyetleri nasıldır düşünmek dahi düşünmek istemiyorum.Genellemesek daha hoş olur aslında. Neticede biz de Türk kadınıyız ama bu zihniyette hiç olmadık.Aslında bu zihniyettekiler Türk kadınının yüz karası
hahh agzini opeyimGenellemesek daha hoş olur aslında. Neticede biz de Türk kadınıyız ama bu zihniyette hiç olmadık.Aslında bu zihniyettekiler Türk kadınının yüz karası
hahh agzini opeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?