Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsinTürk kadını kafa yapısı.
Eminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsinBu kiza pislik diyen zihniyet igrencsin ya. Umarim bir kiz cocugun olmaz. Biriyle birlikte olursa vah haline... Erkek cocugun olursa da vah cevresindeki kizlarin haline...Senin gibi biri anne olmamali. Bu haberde ogullarini savunan analardan hicbir farkin yok. Senin gelecegin de bu iyi bak.
Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsin
Siz şu an konuyu bırakıp kime laf yazsam çabasındasınız sanki !!Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsin
Varsayalim ki oyleyim. Bunun komik yani nedir? Ahlak, namus kavramlarini en cok diline dolayanlar bundan en yoksun olanlardir aslinda bilirsin... Daha da bu seviyesiz muhabbetin icinde olmayacagim.Eminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsin
bu nasıl bir kafa yapısı allasen ?Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
Offf bu tip düşünceler Orta Doğuya ait.Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsin
Hanfendiciğin tek ahlak kriteri kukuyu korumak. Ufacık kıza pislik diyerek tecavüze neden sunmak,aklınca tanımadığı birine sen herkeslerle birlikte olursun laflarıyla yollu iması yapmak- pislik tanımına cuk otururken hem de. İşte enfes bir ahlak.Varsayalim ki oyleyim. Bunun komik yani nedir? Ahlak, namus kavramlarini en cok diline dolayanlar bundan en yoksun olanlardir aslinda bilirsin... Daha da bu seviyesiz muhabbetin icinde olmayacagim.
Bu sitedeki kadınların birçoğu da öyle ki. Bekaret ya da aldatma konularını açıp yorumları okumak yeterli.Bence duygusallığı bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşmek lazım.
Türk kadını sadece bu sitedeki kadınlardan oluşmuyor ve içimizde hala ''erkektir yapar kadın baştan çıkarmasaymış'' zihniyetinde binlerce kadın var.
Eminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsin
kibleyin bence..
aynen..kibleyin bence..
Varsayalim ki oyleyim. Bunun komik yani nedir? Ahlak, namus kavramlarini en cok diline dolayanlar bundan en yoksun olanlardir aslinda bilirsin... Daha da bu seviyesiz muhabbetin icinde olmayacagim.
Ortaya bir yolluk sermek lazımHanfendiciğin tek ahlak kriteri kukuyu korumak. Ufacık kıza pislik diyerek tecavüze neden sunmak,aklınca tanımadığı birine sen herkeslerle birlikte olursun laflarıyla yollu iması yapmak- pislik tanımına cuk otururken hem de. İşte enfes bir ahlak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?