Küçük kıza tecavüz edenlerin aileleri saç baş yoldurdu

Bir evlat o kizin yerine evladinizi dusunun Allahim esirgesin.Dusunemiyrum bile buyuk cok buyuk travma
Insallah topluma iyi evlat olurlar.Duzelirler

Eminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsin

Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsin

Bence duygusallığı bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşmek lazım.
Türk kadını sadece bu sitedeki kadınlardan oluşmuyor ve içimizde hala ''erkektir yapar kadın baştan çıkarmasaymış'' zihniyetinde binlerce kadın var.

Sen ne kadinisin canm hangi milliyetten.Bu gorusu milliyetlele nasil bagdastirdin.Biz karsiyiz o dusunceye bizde Turk kadiniyiz.Sen nerede yasiyorsun simdi merak ettim.Turk kadinina hakaret edemezsin
Siz şu an konuyu bırakıp kime laf yazsam çabasındasınız sanki !!

Eminim sende birçok erkekle rahat birlikte olabilecek kapasitesindesindir, öyleyse sen birçok kez anne olabilirsin
Varsayalim ki oyleyim. Bunun komik yani nedir? Ahlak, namus kavramlarini en cok diline dolayanlar bundan en yoksun olanlardir aslinda bilirsin... Daha da bu seviyesiz muhabbetin icinde olmayacagim.

Arkadaşlar, haberin yarısına kadar okurken kızı mağdur gördüm ama iyi okumadıysanız belirteyim : Bazılarıyla kız kendi isteğiyle birlikte olmuş, yani anlayacağınız kız pislik..
bu nasıl bir kafa yapısı allasen ?

Kız istegiyle birlikte olmuşsa olmuş lakin ortada olan kıza baskıyla edilen bir tecavüz ve kayıt altına alınan videoları var bunları nereye koyacagız ?

Erkek ailelesi çocuklarımızın başını yaktı diyorlar kız için şimdi erkekleri temize mi çekiyor bu durum ? Yapmayın..

Erkek yetiştiren aileler tabiki suçlu
bu gibi konuları çocukla hiç mi konuşmazlar, başı boş bırakırlar
sonrada kıza suçu bulurlar

işin içinden ne kadar da kolay sıyrılmaya çalışıyorlar ,
oturun yetiştirdiğiniz erkeğe terbiye ve ilgi verin

Offf bu tip düşünceler Orta Doğuya ait.
Pedofiliyi dahi suç kabul etmeyen bir devletimiz var.
Ucuz şovenizmi bırakın artık. Yurtseverlik "Aman Allahım ne kadar harika bir ülkemiz var, halkımız ne kadar muhteşem." demekle olmuyor cicim.
Daha geçen gün kadın ticaretini normalleştirilmiş insansın bence bu konu hakkında tek kelime etme sen olur mu?
Türk kadınları ataerkil kafada kabul et ya da etme bu bir gerçek. Çocuk gelin oranlarına bir bak istersen.

Özgüveni olan insan öz eleştiri kabul eder, Türkiye ile ilgili tek bir eleştiri dahi duyunca celallenenlerin milliyetleriyle ilgili ciddi aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Varsayalim ki oyleyim. Bunun komik yani nedir? Ahlak, namus kavramlarini en cok diline dolayanlar bundan en yoksun olanlardir aslinda bilirsin... Daha da bu seviyesiz muhabbetin icinde olmayacagim.
Hanfendiciğin tek ahlak kriteri kukuyu korumak. Ufacık kıza pislik diyerek tecavüze neden sunmak,aklınca tanımadığı birine sen herkeslerle birlikte olursun laflarıyla yollu iması yapmak- pislik tanımına cuk otururken hem de. İşte enfes bir ahlak.

Bu sitedeki kadınların birçoğu da öyle ki. Bekaret ya da aldatma konularını açıp yorumları okumak yeterli.
Bizim kadınların birçoğu apartmanında dul kadın istemiyor ya hu.

böyle çocuklar büyüyecek ve karısına koca olacak. çocuğuna bana. sonra da namus namus diye gerinecekler. bir de bu ortaokul. gizli kameraya öekmek vs. ne denli iğrenç şeyler

Ortaya bir yolluk sermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…