ne güzel odanız bunlar gibiyse ruhunuzda renklidir inşlh ben bu takımı modern görmedim için aslında önceden eskitme idi 10 sene o şekilde kullandım şimdi boyatınca modern oldu demekki...
bunlar kadar var mı bilmiyorum ama oldukça renkli odam :)
tamamı olmasa da fotografını buldum odamın.. avize de yarım çıkmış başka bir fotodan.. ama, kağıt, top avizelerden.. ben ucuna o kalpleri takmıştım...
Eki Görüntüle 480268
Eki Görüntüle 480269
Eki Görüntüle 480401 Eki Görüntüle 480402 Eki Görüntüle 480403 Eki Görüntüle 480404 Eki Görüntüle 480407 perde yeşil olanı çok beğendim ben tabii renkli organze kesme tül deniyor canım burdaki yeşil olan ...bide nacizane bişey diycem bembeyaz bir odaya neden renkli bir halı seçmedin ?onu başka yerde değerlendirsen oraya Eki Görüntüle 480408 bu tarz bir halı alsan daha hoş olur kanımca aydınlatma için sitelere git bence ordan hem uygun hemde çok çeşit bulabilirsin kolay gelsin canım
Eki Görüntüle 480410 Eki Görüntüle 480411 Eki Görüntüle 480412 Eki Görüntüle 480413 Eki Görüntüle 480414 aydınlatma olarakda bunları buldum canım
geztapo ben bugün sitelere gittim bu lamba gibi sade güzel şabkalı bir lamba bulamadım english home de gittim oradada senin perde gibi güzel yoktu yani bomboş geri geldim
gene konuşturmusun country severliğini aqualliycim.güzelmiş bu fotolar çok soft gerçekten
kızım olursa kesinlikle böyle bir oda yapıcam ona. böylelikle eşimin genç kız odası diyip aldırmadığı yatak odası da içimde kalmamış olur
oğlum olursa naparım bilmem :/ erkek çocuklarının ne kıyafetleri hoşuma gidiyor ne odaları yahuAllah hayırlısını versin ama kızım olursa sevinirim, birgün inş.
Allah gönlüne göre versin canım ama oğlun olursa mavi beyaz yapabilirsin english homeda çok tatlı maviler var ..olsunda düşünürüz beraberce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?