- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Aynen canim, ben kendimi sinirli gicik zannederdim ama ne kadar sakin ve sabirliymisim. Evlenince anladim. Neyse ki artik keyfime bakiyorum, eskiden olsa uzulup aglardim, artik umrumda degil. Yemek yemiş yememiş çay içmiş içmemiş. Cok da tin. Valla adam olsun, ben duzgun davraniyorsam o da davranacak. İnan ki herkese kuzu gibidir, herkes efendi der, bana sorsan huysuz nalet gicik bir tip derimSinirli olmak bu erkeklerin geninde var sanirim ama yumuşatmakta bizim işimiz.
Bu ozguven nerden gelir hiç anlamam bağirinca sesini yukseltince daha mi hakli oluyorlar acaba ?
Hakedene hakettiği değer verilmeli en guzelini yapiyorsunAynen canim, ben kendimi sinirli gicik zannederdim ama ne kadar sakin ve sabirliymisim. Evlenince anladim. Neyse ki artik keyfime bakiyorum, eskiden olsa uzulup aglardim, artik umrumda degil. Yemek yemiş yememiş çay içmiş içmemiş. Cok da tin. Valla adam olsun, ben duzgun davraniyorsam o da davranacak. İnan ki herkese kuzu gibidir, herkes efendi der, bana sorsan huysuz nalet gicik bir tip derim
Heh ben de boyle dusunuyorum. Ama o duygularini 'ifade etmek' yerine tepkiye donusturuyor. Ve bu konuyu daha once konustuk...Eşin de haklı sen de haklısın aslında.O da kendince seni korumaya çalışmış ama tepkisi fazla olmuş,yani bu kadar kavga edilecek bir olay yok ortada.Senin için endişeleniyorum,kadını tanımıyoruz deseydi yeterliydi,bu kadar bağırmanın bir anlamı yok.
Suan aktif ogretmenlik yapmiyorum, ilk mesajda belirttigim gibi kpss icin hazirlaniyorum. Yani ben onun icine sinmeyen bir seyi diretmedim zaten ama dedigim gibi sadece tanidigimiz insanlardan ve akrabalardan ogrenci seçeceksek de bir tane bile yok işte isteyen...İnsanlar duraklara telefon numaralarını yazıyor olabilirler kendi bilecekleri iş o ama ben de minibüste gördüğüm birine telefon numaramı vermeye cesaret edemezdim. Böyle rastgele öğrenci aramaya çalışmak yerine, okuldan falan (madem öğretmenlik de yapıyorsunuz) daha güvenilir bir yolla öğrenci kabul etmek daha iyi olmaz mı?
Eş haksız ona zaten hiç değinmiyorum tartışırsın o başka ama evden vara yoğa çekip gitmek çok gereksiz. Mahallede kadını arasın da atarı bir işe yarasın pff.
Canim eşim cok korkaktir. Komsu ses yapsa bu saatte insanlar uyuyor ses yapmayin diyemem mesela. Gerisini sen dusun. Ona guzel bir abartili tepki vermek lazim ki nasil oluyormus anlasin aslinda...Ben twitterdan taniştiğim birinin çocuğuna bile özel ders vermiştim snfsfsfg siz hatali değilsiniz tabi ki.
Eşinizin öfke kontrolüne ihtiyaci var. Bir şekilde abartili tepkiler verdiğini farketmesini sağlamalisiniz. Ama nasil bilemiyorum:)
Konuştuğunuz halde yine yapıyorsa demek ki tutamıyor kendini.Öfke kontrol problemi yaşıyor sanırım,bir uzmandan yardım alsa mesela,kabul etmez mi?Heh ben de boyle dusunuyorum. Ama o duygularini 'ifade etmek' yerine tepkiye donusturuyor. Ve bu konuyu daha once konustuk...
Canim eşim cok korkaktir. Komsu ses yapsa bu saatte insanlar uyuyor ses yapmayin diyemem mesela. Gerisini sen dusun. Ona guzel bir abartili tepki vermek lazim ki nasil oluyormus anlasin aslinda...
Canim uzmana gitsek benim iki yilda siradan vatandas halimle esimde gordugum sorunlari Allah bilir kac seansta çözer =) iyi bir uzman ve maddiyat lazim. İlerde belki mumkun olur. Malum bu psikolojik danisma da oldukca pahali =/Konuştuğunuz halde yine yapıyorsa demek ki tutamıyor kendini.Öfke kontrol problemi yaşıyor sanırım,bir uzmandan yardım alsa mesela,kabul etmez mi?
Sacma degil aslinda cok mantikli. Ya ben artik ne diyecek diye dusunmekten hicbir sey anlatmak istemiyorum.Hiç beklemediği bir anda, saçma bir şey yüzünden bağirmaya başlayin, kızın filan. O şoktayken de bi anda kesin hepsini. Sonra ona, bunu onun hep yaptiğini ve kalbinizin çok kirildiğini filan söyleyin. Bi nevi tiyatro misali. Saçma biraz ama aklima başka bir sey gelmedi:)
Anladım.O zaman tekrar bir konuş bakalım eşinle ne diyecek,başka çözüm gelmedi aklımaCanim uzmana gitsek benim iki yilda siradan vatandas halimle esimde gordugum sorunlari Allah bilir kac seansta çözer =) iyi bir uzman ve maddiyat lazim. İlerde belki mumkun olur. Malum bu psikolojik danisma da oldukca pahali =/
İki yillik evliligimizde dun gece ilk defa salonda uyudum. Actim dizimi (how i met your mother) izleye izleye gozlerim gitti ve mışıl mışıl uyudum. Sabah da eşimi ugurlamadim, once hak etsin... Kendisi aklinca ceza vermeye calisir bu yuzden onun yontemini kullaniyorum ve işe yaradigini dusunuyorum.
Oglen aradi, gece niye baska yerde yattin sen olmayinca rahat edemedim uyuyamadim dedi -isabet olmuş- hicbir tartismada icimden ayri yatmak geçmedi ama dun resmen senin gergin atmosferinde olmak istemiyorum diye dusundum...
İşte bugunku durum boyle hanimlar.
O ayri yatma olayini cok yapti, bir kere de ben yaptim ki nasil bir sey oldugunu anlasin. Onun tavri bu kadar fevri iken ben yumusak davranamam cunku hak etmiyor. Herkesin esinin huyu farklidir o yuzden cozum yontemleri de cesitlilik gosterir. Adam magaradan cikmis gibi iletisime gecmiyorsa ben de yalvaramam, kendimi kucuk dusuremem.Ben öncelikle minibüs olayında eşinizi haklı bağırma olayında da sizi haklı buldum ona açıklık getireyim.
Bana göre ayrı yatmak şahsen doğru değil. Çünkü yatak ayırmanın mantığı yok.
O size aynı şeyi yapsa haklı da olsa alınırsınız. Karşılıklı konuşarak olmadı birkaç satırla düzeltebilirsiniz
Bir de hatayi o yaptiysa bir zahmet kendisi arayi duzeltmeli. Herkes yaptigi eylemin sorumlulugunu almaliBen öncelikle minibüs olayında eşinizi haklı bağırma olayında da sizi haklı buldum ona açıklık getireyim.
Bana göre ayrı yatmak şahsen doğru değil. Çünkü yatak ayırmanın mantığı yok.
O size aynı şeyi yapsa haklı da olsa alınırsınız. Karşılıklı konuşarak olmadı birkaç satırla düzeltebilirsiniz
Konuştuğunuz halde yine yapıyorsa demek ki tutamıyor kendini.Öfke kontrol problemi yaşıyor sanırım,bir uzmandan yardım alsa mesela,kabul etmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?