Küçük şeytan

Ay yazık ama yaa daha küçük ergen çocuk.eşiniz 15 yaşındaki bir kıza bakacak değil ya.tek taraflı bir beğenme hoşlantı işte.keşke bu kadar açık yapmasaniz terslemeseydiniz.utanmıştır.

valla en iyisini yapmıssın ben olsam orda saçını başını yolardım valla bücür şeytan seni diye

15 yaşın da kız var kız var ben 15 yaşın da baya olgun giy imi kuşamı yerin de nerde ne konuşacağını bilen genç kızlarla karşılaştım böyle hinlik yapan bir kızı uyarmak yerinde olmuş lakin artık tehlike canları çalıyor sizin için aklı bir karış havada kızlar çabuk kandırılıp yanlış şeyler yaşıyor yaşatırılıyorlar sonra da Allah korusun hamilelik kutsal!! bakirelik kaybında çevresinde ki insanlara iftira atabiliyorlar ve size şuan duyduğu öfkeden en iyi adaysınız tabi ki bu bir varsayım ama riske atmaya gerek yok dikkatli olun hatta durumu aileye bildirip işten çıkartma yapın çok mu ağır olur hayır belki kızlarını dizginlemeyi öğrenirler.

Eşim 30 yaşında bayanlar bir kocanın huyunu suyunu bilip yapmaz diyosam bu onu tanıdığım içindir yapmaz benim kemalim modu değildir eşim tek cevap vermemiş çaktırmadan kızın annesine de duyurdu oralı olunmadı o sebeple dallandırmıyalım cahil daha kız sessizliğimizi koruyalım oda üzülmeden kapanır konu dedi ama ben yaptığının yanlış olduğunu anlaması için biraz utandırmayı seçtim güzellikle anlamazdı eşimin yanında pembe yanaklarla geziyor bildiğin heyecan utanma yaşıyor böyle olunca bende kızasım gelmiyo ama atıyorum iş yerinde samimiyizdir bunu art niyetli yapmaz benle arası iyi olur x abla x abiye aşık oldum hayranım espirisi yapabilir sonuçta o yaşlarda bu olur ama benim gözümün içine bile daha bakamayıp bi muabbet kurma yok hep erkeklerle sohbette orda sonra kalksın eşime böyle mesajlar benim eşim kötü niyetli biride olabilirdi ona karşı yarın öbür gün bi başka adamın öyle yaklaşmıcsğı ne malum bence iyi yaptım uyardım

Kızın anası guluyorsa kızın babası da var,bence o gülmezdi
Onun haricinde eşin bunları kovmak yerine yada çeşitli gercekci bahanelerle kizin oraya gelmesini yasaklamasi yerine gıkı çıkmıyor
Sen suphelerini dillendirmeden olani biteni anlatmiyor...
Bir iftraya bakar sürünmesi dikkat edin...

Iyi yapmışsın. Uyarmasan belki o abi lafları ilerde kalkar yerine başka şeyler gelebilir. Belli olmaz genelleme yapmak istemem ama etrafta genç kızlarımızı görüyoruz yani. Çoğu yaşının gerektiğini davranmiyor ve siz iy yaptınız sonradan olacakların önüne geçmiş bile olabilirsiniz.

Yasina basina bakmadan bu ne hiz boyle... neyse utanip gelmemesi iyi bi isaret. iyi yapmissiniz biri boyle yapmasa basina daha fena isler gelebilirdi.

Anasına yardıma geliyor ya güya işi bitince oraya dinlenmeye oturmuş genelde garsonlarda molalarında oturur veya biraz uyumak istediklerinde
çok da iyi yapmışsın . bunu gerektirmiş durum . mesajlar atması vee resim çekmesi konunun buraya uzamasına neden olmuş .
kız düşüncelerinde bırakmamış eyleme geçmiş . sizin de eyleme dökmeniz normal .

Tamam çocuk , hemde reşit olmayan bir çocuk.

Bir iftira atsa eşinin hayatı biter. Bunun farkına varsın biraz.

" Fotoğrafımı çekmen yasal değil, bana bir daha mesaj atma " demek bu kadar zor değil.

Numarasını nereden bulmuş ki ?

İş yeri kartları tabela ailesi her yerden ulaşmak mümkün yazma msj atma dedi kızın annesinin yanında ne gibi bi iftira atabilir ki

Valla bilmiyorum burda yine bu tarz bir hezimet yaşayan üye vardı komşunun kızkardeşiydi oda olsa olsa 18 yaşlarındaydı adamdan hamile kalmıştı en son kız 15 yaşında olabilir ama alımlı güzel bir kızsa eşiniz o yüzden ses çıkarmamış olabilir elbette yaşı küçük diye cesaret edemez bazı şeylere fakat ilifatlar hoşuna gitmiş olabilir kızın annesi de destek veriyorsa olay çok başka yerlere gidebilir bence bu işin peşini bırakmayın ailecek işten çıkarılmaları ya da babayla konuşulması gerek sinek küçük ama mide bulandırır

15 yaşın da ki birinin aklı başındadır hadi 10-12 yaş aralığı olsa anlarım farkında değildir derim ama 15 yaşın da ki bi kızın yaptıkları bilinçlidir. O yaşlarda genelde kendinden büyüklere hayranlık oluyor. Kendi yeğenlerimden biliyorum kendi çapında ünlü adamlara abi derler ama çok büyük beğenileri sevgileri vardır sizin olay da buna benzemiş... ben olsam sizin yaptığınızı yapardım kesinlikle hatta eşime de fena kızardım ses çıkarmadığı için...

15 yasinda bir erkek cocuk size bu sekilde yazsa o kizi kiramayan kocaniz o cocugun agzini burnunu kirardi.. yani kimse yemesin, hafiften bir ego oksanma durumu var.. hadi hic kiza soyleyemedi numarasini engellerdi, gidip ailesiyle konusurdu.. yarin birgun kiz kalkip da x abi beni arabada opmeye kalkti dese adinizi nasil kurtaracaksiniz? Ozetle bu is size kalmamaliydi siz esinizin koruyucusu ya da ebeveyni degilsiniz ki..

hepimiz çocuk olduk, kimseye ne yakışıklısın abi demedik. iki taraf da hatalı. bu devirde yok çocuğun psikolojisi bozulmasın yok gururu incinmesin yok kalbi kırılmasın diye çoğu şey alttan alınıyor, ya da yumuşak davranılıyor. hayır kalbi kırılacak gururu incinecek ve bu sayede doğruyu öğrenecek. çocuğun kişilik alt yapısı bu yaşlarda oluşmaya başlar. bazı konular alttan almayı kaldırmaz. bu da öyle bir konu. eşiniz de patron gibi davranmalı ve gerekirse tüm aileyi işten çıkarmalı. etrafta bir sürü işe ihtiyacı olan doğru düzgün insanlar var.

Ay yazık ama yaa daha küçük ergen çocuk.eşiniz 15 yaşındaki bir kıza bakacak değil ya.tek taraflı bir beğenme hoşlantı işte.keşke bu kadar açık yapmasaniz terslemeseydiniz.utanmıştır.
Eee utansın zaten, kendi hayrına olmaz mı? Utanç denen duygudan habersizse asıl o zaman kötü. Hayat dersi bunlar. Birileri haddini bildirmezse, böyle nerede duracağını bilmeden büyür gider, bir gün başına bir iş bile gelebilir Allah korusun. Herkes konu sahibinin eşi gibi çocuk deyip geçmeyebilir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…