- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
valla en iyisini yapmıssın ben olsam orda saçını başını yolardım valla bücür şeytan seni diyeay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
Iyi yapmışsın. Uyarmasan belki o abi lafları ilerde kalkar yerine başka şeyler gelebilir. Belli olmaz genelleme yapmak istemem ama etrafta genç kızlarımızı görüyoruz yani. Çoğu yaşının gerektiğini davranmiyor ve siz iy yaptınız sonradan olacakların önüne geçmiş bile olabilirsiniz.Eşim 30 yaşında bayanlar bir kocanın huyunu suyunu bilip yapmaz diyosam bu onu tanıdığım içindir yapmaz benim kemalim modu değildir eşim tek cevap vermemiş çaktırmadan kızın annesine de duyurdu oralı olunmadı o sebeple dallandırmıyalım cahil daha kız sessizliğimizi koruyalım oda üzülmeden kapanır konu dedi ama ben yaptığının yanlış olduğunu anlaması için biraz utandırmayı seçtim güzellikle anlamazdı eşimin yanında pembe yanaklarla geziyor bildiğin heyecan utanma yaşıyor böyle olunca bende kızasım gelmiyo ama atıyorum iş yerinde samimiyizdir bunu art niyetli yapmaz benle arası iyi olur x abla x abiye aşık oldum hayranım espirisi yapabilir sonuçta o yaşlarda bu olur ama benim gözümün içine bile daha bakamayıp bi muabbet kurma yok hep erkeklerle sohbette orda sonra kalksın eşime böyle mesajlar benim eşim kötü niyetli biride olabilirdi ona karşı yarın öbür gün bi başka adamın öyle yaklaşmıcsğı ne malum bence iyi yaptım uyardım
çok da iyi yapmışsın . bunu gerektirmiş durum . mesajlar atması vee resim çekmesi konunun buraya uzamasına neden olmuş .Anasına yardıma geliyor ya güya işi bitince oraya dinlenmeye oturmuş genelde garsonlarda molalarında oturur veya biraz uyumak istediklerinde
İş yeri kartları tabela ailesi her yerden ulaşmak mümkün yazma msj atma dedi kızın annesinin yanında ne gibi bi iftira atabilir kiTamam çocuk , hemde reşit olmayan bir çocuk.
Bir iftira atsa eşinin hayatı biter. Bunun farkına varsın biraz.
" Fotoğrafımı çekmen yasal değil, bana bir daha mesaj atma " demek bu kadar zor değil.
Numarasını nereden bulmuş ki ?
İş yeri kartları tabela ailesi her yerden ulaşmak mümkün yazma msj atma dedi kızın annesinin yanında ne gibi bi iftira atabilir ki
ay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi
Eee utansın zaten, kendi hayrına olmaz mı? Utanç denen duygudan habersizse asıl o zaman kötü. Hayat dersi bunlar. Birileri haddini bildirmezse, böyle nerede duracağını bilmeden büyür gider, bir gün başına bir iş bile gelebilir Allah korusun. Herkes konu sahibinin eşi gibi çocuk deyip geçmeyebilir çünkü.Ay yazık ama yaa daha küçük ergen çocuk.eşiniz 15 yaşındaki bir kıza bakacak değil ya.tek taraflı bir beğenme hoşlantı işte.keşke bu kadar açık yapmasaniz terslemeseydiniz.utanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?