Küçük şeytan

Ergenlik diyebileceğimiz şeyler ile ergenlik diyemeyeceğimiz şeyler vardır. Benim 16 yaşında yiğenim 15-17 yaş arası bir sürü kuzenim var. Hepsi beni aramızdaki yaş farkından ötürü abla-arkadaş karışımı bir şey görürler. Her şeylerini anlatırlar. Eşimin de o yaşlarda yiğenleri var. Onları da görüyorum. O yaşlarda sevgili-erkek arkadaş olabileceği konusunda hem fikirler (erkek arkadaşları da var) ama okulda öpüşen arkadaşları falan oluyormuş çok rahatsızlık duyduklarını söylüyorlar. Elbette ergenler, tavırlarından hey gidi ergenlik diyorsunuz zaten ama neyin doğru neyin yanlış olduğunun, hangi yanlışın tahammül sınırlarında olduğunun farkındalar. Lise ikinci sınıf öğrencisi kuzenim, öğretmenine hayran. Evli, eşi hamileymiş. İngilizce öğretmenleri ve whatsapp grupları var. Çok yakışıklı, muhteşem bir insan falan diyor ama evli olması bir yana kendisinden yaşça büyük bir insan olduğunun, öğretmeni olduğunun farkındalığı içerisinde. Bayılıyorum ya çok tatlı bir insan, diyor. Sadece hayran işte. Ne özel olarak wpden taciz ediyor, ne de hocam çok yakışıklısınız diyor.

Biz de 15 olduk. Kızlarım da olacak. Evet, kendisinden yaşça büyük birine hayranlık duyabilirler. Bu kişi evli de olabilir belki bilemeyeceğim ama ileriye gittiği noktada çocuğuma verdiğim terbiyeden şüphe duyarım.

Ona bakarsak bu kişi 17 yaşında olup, bir ay sonra 18 olacak bir insan da olabilirdi. Hepimiz 18 yaşına girdiğimiz an acayip bir aydınlanma yaşamadığımızın farkımdayızdır herhalde. Saat 12'yi vurup 18 yaşına girdiği gün fikirleri birden değişen birisi var mı aranızda. Kaldı ki ergenlik 20 yaşına kadar devam eden bir süreç.

Eşiniz de çoluk çocuk dememeli, tepkisini daha ilk anda göstermeliydi. Ülkede neler oluyor neler. Sırf sevgilisinden intikam almak için bana tecavüz etti diyeni bile var. Çocuklarını sokaklarda dilendiren kişilerde anne baba nihayetinde. Çocuklarına tecavüz eden insanlarla dolup taşıyor ülkemiz. Çocuklarını türlü pis işlere bulaştıran insanlar var. Belki kocanıza iftira atabilmek adına kasten bile yapılıyor olabilirdi. Kimseye güvenim kalmadı arkadaş.

Elis_93

Valla ben saçlarından tutar bi güzel döverdim elimdende kimse alamazdı

Nedemek yani benim kocama mesaj atıp resimlerini çekicek
15 yaşinda koca kız olmuş çocukluğumu kalmış
eskiler 13 yasinda çocuk doğuruyomuş

Annede nasıl bi anne çok rahatmiş cidden

O mesajları nasıl atarsın evli barklı adama diyip Kızının Ağzına vurcağina. Bide kızım çok üzüldü demiş

Çok sinir oldum valla
Kovun gitsin bence hepsini

Allah korusun kocaniza iftira bile atarlar
Kızımı sıkıştırdı taciz etti kızım zor kaçmiş elinden deyip polise giderler
Dikkat edin

şimdi okudum. oha yani nasıl tasvip ediyormuş anası? iyi yapmışsınız canım. baş edilmez böyleleriyle.
Çocukmuş daha o eşim onun mesajlarını ciddiye alıp nasıl bana anlatırmış üzmüşüz kızını

Çocukmuş daha o eşim onun mesajlarını ciddiye alıp nasıl bana anlatırmış üzmüşüz kızını

elalemin eşinin fotosunu çekerken çocuk muymuş? pehh. o annenin ağzının üstüne patlatsaydınız. özür dileyeceği yerde kızını koruyor. bence kovmakla iyi yapmış eşiniz. her ergen böyle değil ki. şimdikiler ne yaptıklarının farkında.

Çıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu biraz

bu ne ya şaka mı? senin eşinde de kabahat var daha ilk anda vericekti ağzının payını ailesini de uyaracaktı.daha geçenlerde mügede olay vardı yine o yaşlarda çocuk eniştesine aşık oluyor bi de üstüne çok büyük ihtimalle hamile kalıyor ee sonuç: öldürüldü.yeniden konuşuldu bu durumlar, çocuk ergenlikte böyle sözde aşklar yaşarsa bunu engellemek yetişkin olanın görevi.aksi takdirde her şey pedofili.hem çocuğun ne işi var işyerinde.anasını babasını işe almışsınız çocuğu değil herkes kendi işine baksın.valla kim kırılırsa kırılsın bu yaşta aklı fikri evli adamları ayartmak olmasın

Çıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu biraz
bence babayı da çıkartın işten.sizden ne kadar uzak o kadar iyi.

ayy evet izledim. 15 yaşındaydı öldüğünde. hamile kalmış eniştesinden. herkese ona aşığım diyormuş. tövbestağfirullah Allah uzak etsin. Elis_93 üzülme kızz en iyisini yaptın.

siz değil eşiniz gerekeni yapmalıydı.kız, bu mesajları atmaya hayranlığını belli etmeye başladığı an, eşiniz anne ve babasına kızınız iş yerine gelmesin, çalışanların çocuklarının gelmesi prensiplerimize uygun değil gibi bir açıklama yapmalıydı.ya da eşiniz, kıza abi olduğu mesajını net verip mesafeyi net koymalıydı.gerekirse ailenin işine son vermeliydi. eşinize başkaları da hayranlık besleyebilir bu son olmayabilir her birini siz mi çözeceksiniz? çözüm eşiniz siz değilsiniz.

Yok yok hiç bozmayın morelinizi

İyi yapmişsiniz işten çıkarmakla
Ne baş belası insanlar varmış
Allah böyle insanlara fırsat vermesin.

Konuyu ilk açtığınızda aile ile konuşulması gerek diye düşünmüştüm ama fos çıkmış o kısım.

Bazı aileler kızlarını hali vakti yerinde adamlara yamayarak hayatlarını kurtarmaya çalışıyorlar. Sizinkiler de böyle bir şey denemiş gibi. Formül tutmamış. Ama yine de dikkatli olun, bir iftiraya kurban gitmeyin ailece.

Takma canım kötü yorumları.aynisi onların başına gelirse aman çocuk daha deyip bosverirler artık.

15 yaşındaki çocuk neden annesine yardıma geliyor da okula gitmiyor diye dertleneceğiniz yerde şeytan deyip kıza gözdağı vermişsiniz resmen ne ayıp. Kendinize nasıl yakıştırdınız gidip konuşmayı hele valla şok içinde okudum konuyu. 15 yaşındaki çocukları sağda solda kıstırıp kocanızı korumanızda başarılar dilerim ömür boyu

Eşiniz ve siz en doğrusunu yaptınız.
Bu arsız kızı ergen diye hoş görseydiniz, eşinizi tacizle suçlayacak kadar saçmalayabilirdi.
Maalesef öğretmenlerin çoğu bu iftiraya maruz kalıyor. Yeni nesil aşırı şımarık ve edepsiz.
Bu kızın anası da sağlam ayakkabı değilmiş, işten çıkardığınız iyi olmuş.

Eşinizin kızla bu mevzuyu konuşmaması tam isabet olmuş. Eğer o konuşsaydı mevzu çok farklı yerlere giderdi kızın annesinin tavrı yüzünden.

İyi ki siz kıza had bildirdiniz. Eşinizin gerçekten verilmiş sadakası varmış.

Biz de 15 yasında olduk ama hic böyle şeyler yapmadık.Hele ki annem babam böyle bir şey yaptıgımı duyup çocuk o diyecek.Eğitim ailede baslar diye bosuna dememisler.Ailede sevgi alamayan cocuklar büyüklere hayranlık duyup aşık oldum sanıyor işte.Anne baba da böyle olunca cocugun yaptıgına da şaşırmadım

Kusura bakmada yaptigina baska kelime bulamadigim icin, kezbanlik diyorum ben. Bir erkek icin kavga etmek, hele bir ergen kiz ile.

O kiz ergen ve tam herseyi düsünemiyor, beynini gelismediki daha. Esin gidip kiz ile konusmasa bile, sen normal bir sekilde konusabilirdin. Yaptiginin yanlis oldugunu, ergenlikte duygular cok siddetli yasandigini, yani anladigini fakat yaptigi yanlis oldugunu güzelcene anlatabilirdin. Hatta önlem almasini gerektigini, bu sekilde baska bir erkek olsa, onu kullanacagini anlatabilirdin.

Yani bir abla olarak yaklasabilirdin. Herkesin önünde o kizi rencide etmek hic olmadi.

Bsncede yaş olarak çocuk diyebileceğimiz bir yaş ama bu devirde çocuk mocuk kalmadı bu nasıl çocukluk..
Bence tek başınıza sıkıştıracağınıza eşinizle beraber konuşsaydınız sonradan anne babasıyla konuşsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…