Annesi daha arka çıktı işten çıkardı eşimde
Çocukmuş daha o eşim onun mesajlarını ciddiye alıp nasıl bana anlatırmış üzmüşüz kızınışimdi okudum. oha yani nasıl tasvip ediyormuş anası? iyi yapmışsınız canım. baş edilmez böyleleriyle.
Çocukmuş daha o eşim onun mesajlarını ciddiye alıp nasıl bana anlatırmış üzmüşüz kızını
Çıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu birazElis_93
Valla ben saçlarından tutar bi güzel döverdim elimdende kimse alamazdı
Nedemek yani benim kocama mesaj atıp resimlerini çekicek
15 yaşinda koca kız olmuş çocukluğumu kalmış
eskiler 13 yasinda çocuk doğuruyomuş
Annede nasıl bi anne çok rahatmiş cidden
O mesajları nasıl atarsın evli barklı adama diyip Kızının Ağzına vurcağina. Bide kızım çok üzüldü demiş
Çok sinir oldum valla
Kovun gitsin bence hepsini
Allah korusun kocaniza iftira bile atarlar
Kızımı sıkıştırdı taciz etti kızım zor kaçmiş elinden deyip polise giderler
Dikkat edin
bence babayı da çıkartın işten.sizden ne kadar uzak o kadar iyi.Çıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu biraz
bu ne ya şaka mı? senin eşinde de kabahat var daha ilk anda vericekti ağzının payını ailesini de uyaracaktı.daha geçenlerde mügede olay vardı yine o yaşlarda çocuk eniştesine aşık oluyor bi de üstüne çok büyük ihtimalle hamile kalıyor ee sonuç: öldürüldü.yeniden konuşuldu bu durumlar, çocuk ergenlikte böyle sözde aşklar yaşarsa bunu engellemek yetişkin olanın görevi.aksi takdirde her şey pedofili.hem çocuğun ne işi var işyerinde.anasını babasını işe almışsınız çocuğu değil herkes kendi işine baksın.valla kim kırılırsa kırılsın bu yaşta aklı fikri evli adamları ayartmak olmasın
Yok yok hiç bozmayın moreliniziÇıkarmış eşim işten zaten şuan baba devam ediyor sadece ay burda ne linç yedim eşime güvenmiyomuşum ufacık kıza nasıl söyle laflar etmişim falan moralimde bozuldu biraz
Evet yeni gelişme var bayanlar kızın annesi bugün dün kızım çok üzüldü çok ağladığı ( sıkıştırdığımı anlatmış annesine ) ben x abiyi abi gibi görüyodum çok seviyodum diye kadında eşime kızım seni abi olarak çok seviyodu çocuk olduğundan yapmış böyle şeyler nasıl ciddiye alıp karınla paylaşırsın kızımı üzdünüz falan demiş eşimde kızınız küçük diye ses etmek istemedim size çıtlattım sizde oralı olmadınız bu son kaçınılmazdı benim eşim böyle şeylere şahit yada maruz olmak zorunda değil demiş kadının eşide ayıp ediyosun x demiş eşime bu zamana kadar olan da ayıp ben sırf şu tepkiden ses etmedim ama çocuk ta çocukluğunu bilsin madem demiş kendinize yeni iş bakabilirsiniz ihtitacımız var çıkamayız falan demişler eşimde sadece senle devam ederim o zaman demiş kadın bi hışım arabaya binmiş oturmuş
Takma canım kötü yorumları.aynisi onların başına gelirse aman çocuk daha deyip bosverirler artık.Anlıcağınız hiç hoş şeyler yaşanmadı bunu öngördük biz buradan eşinin hoşuna gitmiş yok kemalim yapmaz diye alayvari peşin hüküm konuşanlar kendini göstermek için yorum yapanlar siz benim hayatımı eşimi nerden bilebilirsiniz ki böyle şeyler yakıştırıyosunuz adam 30 yaşında ve yaşa acayip takıktır kendinden 5 yaş küçük ilişki yaşayanlara bile tepki gösterir evimde ailemde çok mutluyum şükür 5 senelikte evliyim bir kızım var nasip olursa birde evlat edinmeyi düşünüyoruz sllah herkeze evliliğinde mutluluk versin ama gerçekten moral bozucu alay edici şeyler yazmaktan zevk almayın lütfen burda konu açanlar yorumları dikkate alıyor
Eşiniz ve siz en doğrusunu yaptınız.Evet yeni gelişme var bayanlar kızın annesi bugün dün kızım çok üzüldü çok ağladığı ( sıkıştırdığımı anlatmış annesine ) ben x abiyi abi gibi görüyodum çok seviyodum diye kadında eşime kızım seni abi olarak çok seviyodu çocuk olduğundan yapmış böyle şeyler nasıl ciddiye alıp karınla paylaşırsın kızımı üzdünüz falan demiş eşimde kızınız küçük diye ses etmek istemedim size çıtlattım sizde oralı olmadınız bu son kaçınılmazdı benim eşim böyle şeylere şahit yada maruz olmak zorunda değil demiş kadının eşide ayıp ediyosun x demiş eşime bu zamana kadar olan da ayıp ben sırf şu tepkiden ses etmedim ama çocuk ta çocukluğunu bilsin madem demiş kendinize yeni iş bakabilirsiniz ihtitacımız var çıkamayız falan demişler eşimde sadece senle devam ederim o zaman demiş kadın bi hışım arabaya binmiş oturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?