Küçük Sırlar Kanal D

Aynen katılıyorum,toplum yapısının bozulmasında, gençlerimizin bu tarz ilişkileri normal görmesinde dizilerin çok payı var...Beğen butonu da yok ki...

Kucuk sırların fınalını begendım ben
Bence guzeldı en sondakı nısanda arzunun cagırılması felan bence gayet guzel olmus fınal

Finali keyifle izledim, cok güzel sonlaandırmışlar bence. Nişan sahnesinde Ayşegül, çet ve su dahi tatlıydılar:)
Fikriye Hanım ve Alinin sürprizi mükemmeldi.. Hele Arzunun sahneye cağrıldığındaki halii

Genel olarak gercekten iyi bir finaldi.

İnsanlar çok dürüst,namuslu,iyiler de bu dizileri izleyince ahlakları bozuluyor dimi.

İnsanın ahlakı bir diziyle bozuluyor.

Yapmayın allah aşkına ya.Millet çocuğuna doğruyu yanlışı öğretemiyorsa o çocuk da normal hayatta göremediği örnekleri dizilerde yanlış şekilde görüyorsa bu sadece çocuğun suçu mu ?

Ahlaksızlığı dizilere yüklemeyelim lütfen.Aklı olan insan ordaki yanlış şeyleri örnek almaz,ders çıkarır.Ha yanlış şeyleri örnek alması içinde illa dizi izlemesi gerekmez sokağa çıkması yeter.

arkadaşlar dizi bitti....
gereksiz tartışmalara giripde ceza almayanız.....

Ben ve ablam beğenmedik sonunu
O kadar 1 sene boyunca takip ettik diziyi layık gördükleri son bu muydu
Tamam olanüstü şeyler beklemiyorduk ama hiç bir heyecanı yoktu
Özellikle seyircilerin %90 nın nefret ettiği Suyu neden ön plana çıkarmaya çabalamışlar anlamıyorum
Eğer bir problem olsaydı ve Merve diziden çıksaydı bu dizi final bölümünü bile göremezdi.
Başrol Sinem Kobal gibi gösterilmeye çalışılsa da aslında Merve Boluğurdu ön plana çıkarılması gereken
Kabul edemedi şu senaristler bir türlü ...
İşin özü finali beğenmedim. AyÇet için böyle bir son beklemiyordum.
En son öyle bir duruma düştüler ki Suya minnet ettiler
Su da büyüklük yaptı afetti , olmadı bu ...

final çoookk klişeydi şu aşıklar kavuştu finalleri bayıyor herneyse ayşegül ve biricik karakterleri için izlerdim sevimli diziydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…