Küçük Sırlar Kanal D

su galiba adı..sinem k.balı diyorumda..oyunculuğundan nefret edeceğim yakında..yapmacık ve itici buluyorum..keşke başka birini bulsalarmış belki severdim:)

Su ' yun babası ve Demir ' in annesi trafik kazasında öldü ne gerek vardı ki zararsız bi çiftti onlar

bende şok oldum cem aslana birşey olacak sanıyordum ama anne babayı öldürdüler
neden diziden çıktılar acaba:44:

zaten agustos ayinda final yapacaklar..yeni bir projeleri vardir..2 kaliteli oyuncu o dizide pek olmuyordu zaten rolleri hafif kaliyordu bence:126:

arkadaslar simdi suyun babasi demirin annesi oldu ama kimse fazla yas tutmadi cenaze toreni oldumu ben goremedimde???

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu ayşegülü anlamadım,niye bu değişim,çetle derdi ne ki

Yıllar önce başladı Çetle derdi. Bu bölümü seyretseydin , ilk tanıştıkları yere gittiler.
İlk tanıştıklarında Ayşegül Çet'in kendisine aşık olduğunu sanmış ve o zamanlar Ayşegül'ün şuan görüştüğü çocukla iddaya girmiş. Ayşegül iddaa olduğu yıllar sonra öğrendi ama nasıl olduysa yine o çocukla çıkmış. Son zamanlar yine çıktı ortaya Raif midir nedir.
Sonra çıktığı heriflerin ardı arkası kesilmemiş. Çet fena yaralamış kızı

Son düzenleme:
arkadaslar simdi suyun babasi demirin annesi oldu ama kimse fazla yas tutmadi cenaze toreni oldumu ben goremedimde???

zenginin yası bu kadar olur

ha aradan bi 4-5 ay geçer tamamda. o kadar sürede geçmedi en fazla 1 hafta geçmiştir

ne çabuk unuttu demir annesini su babasını

su da ayrı bi düşüncesiz.babannesinin yanında olup destek vermesi gerekiyoken çemkiriyo kadına

bu dizideki en zeki insan fikriye bence =)

Kizlar yaa aysegülün odasindaki yatak mobilyalar falan cok güzel birde arzunun bazi gecelikleri cok güzel oluyor acaba sponsorlari hangi markalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…