Evet ailevi sorunlardan kaynaklı arkamda kimse yok okuma isteğmde yok burda üvey anne orda üvey baba sıkıntısı eziyeti çekiyorum herkes kendi yuvasını kurdu banada görücü getirdiler istenmeyen evlat gibi oldu artık17 yaşındasın ve evleniyor musun?
Evet ailevi sorunlardan kaynaklı arkamda kimse yok okuma isteğmde yok burda üvey anne orda üvey baba sıkıntısı eziyeti çekiyorum herkes kendi yuvasını kurdu banada görücü getirdiler istenmeyen evlat gibi oldu artık
Allah razı olsun bide tam 18 değilim 17 bitti 18 i dolduruyorum sıkıntı çıkarmı ne biliyim korkuyorumBENCE GİT VE MUAYENE OL BUNUN AYIBI OLMAZ İÇİN RAHATLASIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM.
Biliyorum da benim kimsem yokki herkes menfaat için insan yerine koyuyor işleri bitene kadar çok çektim bunlardan ...Yokmu hiç yakın bir akraban filan..
Ateşe atıyorsun kendini bu yaşta evlenerek..
Allah razı olsun canmmmmmo durumdayken hiç bir akrabanın yanına sıgamıyorsun bende aynııı aynıyım senınle senı cok ıyı anlıyorum kardesm bende evlıyım 18 yasndaym ewlen kur yuvanı senı en ıyı ben anlarm ceken bılır ama ewlenecegın ınsana nolur cok dıkkat et iyi bir yere düşersn ınsllah benım cok ıyı bır esım var 3 aylık evlıyım henuz allahıma sukurler olsun ıyıkı yuvamı kurmusum onun bnun yanında sıgıntı gbı yasamaktansa kendı yuvanı bılır esını bılırsın bırıne hesap verırsın en guzelını yaparsn :) hersey gonlunce olsun ınsllah
özele gidebilirsin cnmAllah razı olsun bide tam 18 değilim 17 bitti 18 i dolduruyorum sıkıntı çıkarmı ne biliyim korkuyorumutanc verici bir durum
neden öldüğün gün olsun canım bendende kan gelmedı halaa gelmedii ve ben hamıleyım :)Allah razı olsun canmmmmmsevndm adına inanıyorum nişanlımla ailesiyle sorunum olmaz cok mutlu olacagmı blyrum ama su zar konusundan korkuyorum kimseyle birlikte olmadım ilk defa Nişanlımı öptüm ilk defa ona sarıldım kan gelmezse öldğm gundur
Öylemii :) doğum yaptıktan sonra Kan gelir senden :) kendim için aynı seyi söylemem bozulduysa gitti yani anlaşılır benimkinin bilmediği konu yok :)neden öldüğün gün olsun canım bendende kan gelmedı halaa gelmedii ve ben hamıleyım :)
Biliyorum da benim kimsem yokki herkes menfaat için insan yerine koyuyor işleri bitene kadar çok çektim bunlardan ...
canm söyle anlatıyım 7 cesit zar şekli var benm zarm coook esnek benden kan gelmedi eşim bırkere sordu ilk gun noldu diye benlık sıkıntı yok kendımden emınım ben istersen hastaneye gidelim dedm ıstemedi sna guwenıyorm dıye ben rahatsız oldum bırde cocuk sahıbı olmak ıstedıgım ıcın dedm sıkıntı olur mu cocugu engeller mı felan gittim özel bir hastaneye muane oldum elastik zar yapım yırtılmamış yırtılmazda hıcbırsekılde dedi ama suan hamıleyım sanda gelecek olursak zar parmagınla felan patlamaz o kadar on tarafta degıldır geridedirAllah razı olsun canmmmmmsevndm adına inanıyorum nişanlımla ailesiyle sorunum olmaz cok mutlu olacagmı blyrum ama su zar konusundan korkuyorum kimseyle birlikte olmadım ilk defa Nişanlımı öptüm ilk defa ona sarıldım kan gelmezse öldğm gundur
Birini kaybettik biride sorumsuz kendine Hayrı yokAnneannende yada babaannen filan yokmu sana sahip çıksalar..
cıkmıyorlar canım cıksalar bıle yetim öksüzz sıgıntı gbı oluyorsun yaşayan bılır göze batıyorsun yedigin lokma sayılıyorms gbı oluyo ne olursa olsn rahat edemezsin ananende olsa babanende olsaAnneannende yada babaannen filan yokmu sana sahip çıksalar..
Birini kaybettik biride sorumsuz kendine Hayrı yok
cıkmıyorlar canım cıksalar bıle yetim öksüzz sıgıntı gbı oluyorsun yaşayan bılır göze batıyorsun yedigin lokma sayılıyorms gbı oluyo ne olursa olsn rahat edemezsin ananende olsa babanende olsa
Aynen öyle canm herkesin gözüne batıyorsun sıgıntı gibi ...cıkmıyorlar canım cıksalar bıle yetim öksüzz sıgıntı gbı oluyorsun yaşayan bılır göze batıyorsun yedigin lokma sayılıyorms gbı oluyo ne olursa olsn rahat edemezsin ananende olsa babanende olsa
ya canım 17 18 yasndakı bır kzıın sorumlulugunu kımse almak ıstemez anladn mı nesıl cok kotu korkarlar kı diyelım aldı olmuyo yanı aıleden aıleye degısır belkı ama demek bunun aılede ıyı cıkmamıs napsın kız cagız ama dedıgın gbı ınsllah ıyı bır yere gıdıyordur mesala benm esımınde aılesı yok benı anlıyor vee cok sukur bugunume mutluyum ınsllah bu kardesımızde mutlu olurEvleneceğin kişinin huyu suyu nasıl peki.
Sana sahip çıkabilecekmi peki..
İyi bir aile olsalar sahip çıksalar yine olumlu olur aslında..
İç burada ailede bitiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?