KÜÇÜK YEĞEN

Kimi erkek böyle yeğenleriyle ergenliğine dönüyor. Belki onlardandır bilemiyoruz. Ben çocukta da ailesinde de hiçbir suç bulmuyorum. Çünkü çocukla ilgilenen kişi şikayetçi değil. Kimi yorum çocuğun annesiyle konuş demiş, hiç olacak iş değil. Bunlar iki çocuk değil ki çocuğunu çocuğumla arkadaşlık etmesin der gibi...
 
cocugun aılesı hıc dusuncelı degıl hatta bu durumu kullanıyorlar bence
gelın hanım yanı konu sahıbı cekınıyor olabılır
adam da ayıp yok denmez huylarını bılırım kırılırlar dıye zorunda hıssedıyor olabılır yanı ben olsam cocuguma sureklı sureklı her haftasonu gıdıp kalmanın anlamı yok , vakıt gecırmek ıstıyorsan gecır ama yatılı kalmanın anlamı hıc yok gece evıne dön dıyebılır adama da sureklı bızım cocuk sızde kalacagına madem oyle arada bır sen bıze gel bızde de oynayın oyununuzu esıne yuk olmayalım dıyebılır

konu sahıbı yegen gelmesın esımle vakıt gecırmesın demıyor zaten ama 2 haftada bır 2 gun yanı haftasonlarını bızde gecırmesınden sıkıldım dıyor ustelık 5 dk lık yurume mesafesı evlerı zaten sık sık gorusuluyor

bellıkı cocugun aılesı haftasonları evde aşk tazeleyım dıyorlar :) ılla karsımızdakının ses cıkarmasını bekleyecek kadar sansımızı zorlamamak gerek
 
Onu da yazdım aslında ama... Üç dört günlük mini tatiller yapıyoruz bir 2-3 haftada bir bütün yaz.
 
Konuyu okudukça sinir basıyor. Ya nerdeyse 20 günde bir 3 günlük misafiri(yani tüm haftasonum gidiyor) niye isteyeyim ya? Gerçekten bunun nesi normal nasil normal bulunuyor?

Çocukta suç yok eşiniz ve ailesi suçlu
Evet çocuk bu ister eşimde ve ailesinde kabahat. Yani sen niye 2 3 haftada bir çocuğunu başıma gönderiyorsun bi hayır de. Eşimde hayır diyemediği için kabahatli.
 
Sorun da burda, adam çocuk gibi davranıyor. Yasak bitsin ben giderim demeler falan. Yeni evli biri haftasonu eşiyle sarılıp film izlemeyecekse, evde şortla gezemeyecekse ve mutsuz hissediyorsa, adam da buna rağmen karısının mutsuz halini görmeyip yeğenle oyun oynayım derdinde ise -ki bu süre cuma cumartsi pazar gecesini de kaplıyor- ben bu adama çocuk gibi derim. Evlenmeseydi keşke. Yakından ev tutup yeğeni ile yaşasaydı. Eşler bu durumu karşılıklı olarak kabul ediyorsa sorun yok ama rahatsız olan biri varsa ortada bir sorun var ve çözüm gerekli demektir ama adam çözüm üretmiyor. Çocuğun ailesi ayrı fikirsiz. İki haftada bir yeni evli çifte çocuk 3 gece kalsın diye yollanmaz.
 
Evet çocuk bu ister eşimde ve ailesinde kabahat. Yani sen niye 2 3 haftada bir çocuğunu başıma gönderiyorsun bi hayır de. Eşimde hayır diyemediği için kabahatli.
bunca zaman hıc gun ıcınde arayıp cocugun annesı sıze
canım bızımkı senı uzmuyor degıl mı sureklı gelmek ıstıyor esınde ıstıyor bırlıkte eglenıyorlar ama asıl sana sormalı planın programın olursa soyle dedı mı

bır kek borek yemek yapıp gonderdı mı cocuguyla haftasonu çıkınını bohcasını hazırlayıp gonderırken ?
kendısı hıc davet ettı mı hep bızımmkı gelıyor bıraz da sız gelın dıye

burdan anlasılır ne oldukları :)
 
Evet bana da bazen bu durumdan memnunmuş gibi geliyor ama eşim çocuk gelmek istemese çağırmaz. Yani hadi bize gel demez. Benim aileme ben kal desemde kalmazlar siz rahat edin der ki yakın oturuyoruz kalmalarını gerektirecek bir durum yok.
 
Sonra nasıl bitti bu yollama işleri?
Bitmedi. Azaldi,yilda 15 kereden 2 kereye dusmustur sayi olarak. Onda da telefonla izin almaya basladilar. Eskiden haber bile vermezlerdi,kapiyi calip gelirlerdi. Simdi tek engelleyemedigim kismi doktora geldiklerinde mutlaka ya oncesinde ya sonrasinda yatiya bize gelmeleri. Virus cirit atiyor bunlar hastanede dolandiklari kiyafetleriyle gelip koltuklara oturuyorlar ya. Butun evi temizliyorum gittiklerinde. Hem tiksiniyor hem de korkuyorum. Soylesem kavgacisin derler,ucundan citlatiyorum miktar olarak azaltiyorlar ama
Asla tamamen bitmiyor elbette.

Sonra ben köy kültürü dedigimde kiziyor burdaki arkadaslar. Ben hastaneye gideyim,toplu tasima kullanayim sonra evinize gelip yatiya kalayim ayni sehrin icinde guzel olur mu diye bagirasim geliyor.
 
Kesinlikle arayıp böyle bir şey söylemedi. Tabii ki çok nadirde olsa ara sıra görüşüyorduk bu kadardı. Samimi olsam başıma neler gelecekti acaba.
 
bırde esınız yasak bıtsın ben gıderım dıyor ya ınada bındırıyor hanı
ben gıder kalırım dıyemıyor cocuk sızde haftasonu kalabılıyor da esınız neden haftasonları orada yatılı kalamıyor
ters cunku bunu kendısı de bılıyor aslında... onun adı yegen olunca mı olabılıtesı mumkun ,yegen olunca sevımlılık adı altına saklanılıyor bır cocugu sıgdırmadın dıyecekler ya ona zemın

kım kıme dişini gecırebılırse dunyasında bır evlılık maalesef esınızın bu huyları oldugunu ogrendınız mutlaka anladıgı bır dıl vardır bazı erkekler 3. dereceden 2 bılınmeyenlı denklem cozdururler evlılıklerı boyunca . bı salsalar kadınları yormasalar keske .
 
Eşim asla başka bir yerde rahat edemez çünkü bekarken düğüne yakın kalacak yer yoktu ben de git kal onlarda demiştim bizim oturacağımız evde kaldı yani rahat edemiyor onlarda aslında
 
Kesinlikle arayıp böyle bir şey söylemedi. Tabii ki çok nadirde olsa ara sıra görüşüyorduk bu kadardı. Samimi olsam başıma neler gelecekti acaba.
burda bırkac konu okumustum mesela kapı calıyor ev sahıbı kapıyı acar acmaz buyrun dıyemeden pata kute eve dalıyor , ezıp gecer gıbı oyle akrabalar kayınvalıdeler komsuların oldugu konular...

buda o cınsden
cocugu gıdıyor haftasonları orda kalıyor elma degıl armut degıl kaktüs degıl bayagı kanlı canlı buyutup ergen yasa getırdıgı cocugu... ne guzel boyle cocuk buyutmekte ne var yarısını baskaları buyutmus ohh
sadece adam baz alınıyor , kadın kım ne umurlarında degıl ezıp gecıyor .adam buyur dedı ya tamam konu kapandı bıttı orası kocanızın evı yanı onların gozunde.
bunlar evlıler planları olur yabancı degılız dıye yok dıyemezler , ınsanları rahatsız etmeyelım dusuncesıne sahıp olmak ıcın nezaket kurallarını gorguyu adabı bılmek gerekır bu cocugun aılesı bellıkı höt höt ınsanlar allah yardımcınız olsun

cocugunuz olunca cok zorlanacaksınız zaten kocanız koca bebek yanında eşantiyonu da var
 
Şu an böyle bir evliliğe çocuk yapamam zaten çocukları da çok sevdiğim söylenemez. Ancak ikimizinde hazır olduğu zaman çocuk yaparım ve o zaman o bilgisayar falan evde kalmayacak zaten o oda çocuk odası olacak.
 
kesınlıkle once kocanızın buyuyup olgunlasması gerek
cogu ınsan dusuncelı degıl bılmıyorlar , dedıgım gıbı cekınmeyın , tanımadıgı kadının yanına cocugunu gonderen dusunsun , cocuga sız soyleyın canım musaıt olunca haberlesırız dıye , bırı bunu yapmalı cunku .
 
Evet olgunlaşması gerekiyor maalesef.
Bir daha aynısı olursa tepkim daha sert olacak. Eşime de söyledim bi yengen müsait mi diye sorayım diyeceksin o çocuğa dedim. Senin yeğenin olabilir ama benim müsaitlik durumum önemli.
 
Ben anne tarafından bakıyorum da bunu söyleyemem de o yüzden göndermezdim açıkçası. Bütün yıl çalışıp bir hafta yapacağım tatilde de çocuğum dışında kimsenin sorumluluğunu almam. Otel eğlencesi olarak değil ki, canlı müzikler oluyor, oturup istediğim saate kadar eğlenmek isterim. Mesela birinde oğlum çok küçüktü 2,5 yaşındaydı uyudu odaya müzik sesi geliyordu eşimi zorla gönderdim. Şimdi 8 yaşında şimdi bile odada yalnız bırakamam. Mesela çocuk havuzunda olmak istiyor birimiz yanında kalıyoruz. Sadece biz değil oteldeki yabancı anne babalar da öyle, biri mutlaka çocuğa birlikte kalıyor.
 
olması gereken kesınlıkle bu dogru olanı yapıyorsunuz , cocugunun sorumlulugunu alamayacaksan o olgunlukta degılsen hamılelık planı olusturman gerekır , kendını tam anlamıyla hazır hıssettıgınde dogurman gerekır .
bıraz onda bıraz bunda cocuk buyutmekte ne var cocugu kendı kendıne bıraksan yıne buyur ama onemlı olan aıle kavramı
ustelık tecavuze ugrayan kacırılan öldurulen kaybolan , ıhmalden zarar goren nıce cocuklar var kımselere guvenıp cocugumu keyfı yere bırakamam can bu ya o kadar hafıfe alınacak bırsey degıl
bırde ınsan kendı cocugunu nasıl yük gorebılıyor gıtsın de ben rahat egleneyım dıyebılıyor ben olsam cocugumda eglensın hep bırlıkte eglenelım derım
 
öyle ama adam halinden memnun yapacak bir şey yok. zorla güzellik olmaz, adam başlasa vakit geçirmeyi yeğenine tercih etmek istemiyorsa istemiyordur. kötü bir durum ama bunu konu sahibi çözemez, en iyisi görmezden gelmek.
 
İstisnai olarak bu misafirlikler olabilir ama yeğenin hem bu kadar sık hem de evin diğer üyesi yok sayılarak gelmesini normal karşılayanları anlayamıyorum. Üstelik kadın çalışma şartlarından da bahsetmiş ki çalışmasa bütün yazını yazlıkta geçirse de bu muameleyi hak etmezdi.

Konusahibi sorunu eşiniz halletmiyorsa son uyarınızı yaparsınız, yine size yeğenim gelecek diye haber verdiginde tekrar arayıp musait olmadığımızı sen mi söylersin dersiniz aramazsa siz ararsınız, artık ayıp seviyesini geçmişsiniz, sizi düşünmeyenin hislerini siz düşünmek zorunda değilsiniz zaten samimi de degilmissiniz ne kaybedersiniz ki?
 
Biz gayet çocukla her yere birlikte gidebiliyorduk. Bazen çocuklu arkadaşlarımız da oluyor yanımızda onlar da aynen öyle. Müziği çocuk yanımızdayken de dinleyebiliyoruz. En küçük hali 7 yaşındaydı yeğenimin yanımıza aldığımızda zaten. 3 yaşında yüzmeye başladı, 5 yaşından beri profesyonel yüzücü çocuk, bebek havuzlarıyla işi olmadı hiç bir zaman. Hijyenine güvenmediğimiz için o havuzlara da sokmuyoruz zaten, sirkülasyonları çok düşük.

Bütün yıl çalışıp bir hafta tatil yapmıyoruz biz. 2-3 haftada bir long weekend şeklinde yapıyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…