- 24 Eylül 2010
- 6.178
- 20.218
- 548
- Konu Sahibi booksmoney
-
Kimi erkek böyle yeğenleriyle ergenliğine dönüyor. Belki onlardandır bilemiyoruz. Ben çocukta da ailesinde de hiçbir suç bulmuyorum. Çünkü çocukla ilgilenen kişi şikayetçi değil. Kimi yorum çocuğun annesiyle konuş demiş, hiç olacak iş değil. Bunlar iki çocuk değil ki çocuğunu çocuğumla arkadaşlık etmesin der gibi...kesınlıkle katılıyorum eşı bu durumu cok ıstıyor
emınım konu sahıbı yegenını kuzenını annesını her hafta -haftasonları yatılı cagırsa kocası duzenımız şaştı evımde rahat edemıyorum dıyecektır
belkıde konu sahıbının yapması gereken bu
bazı ınsanlar yasamadan anlayamıyor bazı seylerı maalesef eşide oyle bırı muhtemelen
cocugun aılesı hıc dusuncelı degıl hatta bu durumu kullanıyorlar benceKimi erkek böyle yeğenleriyle ergenliğine dönüyor. Belki onlardandır bilemiyoruz. Ben çocukta da ailesinde de hiçbir suç bulmuyorum. Çünkü çocukla ilgilenen kişi şikayetçi değil. Kimi yorum çocuğun annesiyle konuş demiş, hiç olacak iş değil. Bunlar iki çocuk değil ki çocuğunu çocuğumla arkadaşlık etmesin der gibi...
Onu da yazdım aslında ama... Üç dört günlük mini tatiller yapıyoruz bir 2-3 haftada bir bütün yaz.Genelin yaptığı gibi sene de bir kez 1 haftalık bir tatil gibi algılamış bazı üyeler. O şekilde bakılırsa haklı yönleri var.
Ama biz de sene içinde bir kaç kez küçük tatil kaçamakları yaparız. Bunlardan birinde yeğenimin, kardeşimin yada eşimin tarafından birinin bizimle gelmesi problem olmaz.
Evet çocuk bu ister eşimde ve ailesinde kabahat. Yani sen niye 2 3 haftada bir çocuğunu başıma gönderiyorsun bi hayır de. Eşimde hayır diyemediği için kabahatli.Konuyu okudukça sinir basıyor. Ya nerdeyse 20 günde bir 3 günlük misafiri(yani tüm haftasonum gidiyor) niye isteyeyim ya? Gerçekten bunun nesi normal nasil normal bulunuyor?
Çocukta suç yok eşiniz ve ailesi suçlu
Sorun da burda, adam çocuk gibi davranıyor. Yasak bitsin ben giderim demeler falan. Yeni evli biri haftasonu eşiyle sarılıp film izlemeyecekse, evde şortla gezemeyecekse ve mutsuz hissediyorsa, adam da buna rağmen karısının mutsuz halini görmeyip yeğenle oyun oynayım derdinde ise -ki bu süre cuma cumartsi pazar gecesini de kaplıyor- ben bu adama çocuk gibi derim. Evlenmeseydi keşke. Yakından ev tutup yeğeni ile yaşasaydı. Eşler bu durumu karşılıklı olarak kabul ediyorsa sorun yok ama rahatsız olan biri varsa ortada bir sorun var ve çözüm gerekli demektir ama adam çözüm üretmiyor. Çocuğun ailesi ayrı fikirsiz. İki haftada bir yeni evli çifte çocuk 3 gece kalsın diye yollanmaz.Kimi erkek böyle yeğenleriyle ergenliğine dönüyor. Belki onlardandır bilemiyoruz. Ben çocukta da ailesinde de hiçbir suç bulmuyorum. Çünkü çocukla ilgilenen kişi şikayetçi değil. Kimi yorum çocuğun annesiyle konuş demiş, hiç olacak iş değil. Bunlar iki çocuk değil ki çocuğunu çocuğumla arkadaşlık etmesin der gibi...
bunca zaman hıc gun ıcınde arayıp cocugun annesı sızeEvet çocuk bu ister eşimde ve ailesinde kabahat. Yani sen niye 2 3 haftada bir çocuğunu başıma gönderiyorsun bi hayır de. Eşimde hayır diyemediği için kabahatli.
Evet bana da bazen bu durumdan memnunmuş gibi geliyor ama eşim çocuk gelmek istemese çağırmaz. Yani hadi bize gel demez. Benim aileme ben kal desemde kalmazlar siz rahat edin der ki yakın oturuyoruz kalmalarını gerektirecek bir durum yok.kesınlıkle katılıyorum eşı bu durumu cok ıstıyor
emınım konu sahıbı yegenını kuzenını annesını her hafta -haftasonları yatılı cagırsa kocası duzenımız şaştı evımde rahat edemıyorum dıyecektır
belkıde konu sahıbının yapması gereken bu
bazı ınsanlar yasamadan anlayamıyor bazı seylerı maalesef eşide oyle bırı muhtemelen
Bitmedi. Azaldi,yilda 15 kereden 2 kereye dusmustur sayi olarak. Onda da telefonla izin almaya basladilar. Eskiden haber bile vermezlerdi,kapiyi calip gelirlerdi. Simdi tek engelleyemedigim kismi doktora geldiklerinde mutlaka ya oncesinde ya sonrasinda yatiya bize gelmeleri. Virus cirit atiyor bunlar hastanede dolandiklari kiyafetleriyle gelip koltuklara oturuyorlar ya. Butun evi temizliyorum gittiklerinde. Hem tiksiniyor hem de korkuyorum. Soylesem kavgacisin derler,ucundan citlatiyorum miktar olarak azaltiyorlar amaSonra nasıl bitti bu yollama işleri?
Kesinlikle arayıp böyle bir şey söylemedi. Tabii ki çok nadirde olsa ara sıra görüşüyorduk bu kadardı. Samimi olsam başıma neler gelecekti acaba.bunca zaman hıc gun ıcınde arayıp cocugun annesı sıze
canım bızımkı senı uzmuyor degıl mı sureklı gelmek ıstıyor esınde ıstıyor bırlıkte eglenıyorlar ama asıl sana sormalı planın programın olursa soyle dedı mı
bır kek borek yemek yapıp gonderdı mı cocuguyla haftasonu çıkınını bohcasını hazırlayıp gonderırken ?
kendısı hıc davet ettı mı hep bızımmkı gelıyor bıraz da sız gelın dıye
burdan anlasılır ne oldukları :)
bırde esınız yasak bıtsın ben gıderım dıyor ya ınada bındırıyor hanıEvet bana da bazen bu durumdan memnunmuş gibi geliyor ama eşim çocuk gelmek istemese çağırmaz. Yani hadi bize gel demez. Benim aileme ben kal desemde kalmazlar siz rahat edin der ki yakın oturuyoruz kalmalarını gerektirecek bir durum yok.
Eşim asla başka bir yerde rahat edemez çünkü bekarken düğüne yakın kalacak yer yoktu ben de git kal onlarda demiştim bizim oturacağımız evde kaldı yani rahat edemiyor onlarda aslındabırde esınız yasak bıtsın ben gıderım dıyor ya ınada bındırıyor hanı
ben gıder kalırım dıyemıyor cocuk sızde haftasonu kalabılıyor da esınız neden haftasonları orada yatılı kalamıyor
ters cunku bunu kendısı de bılıyor aslında... onun adı yegen olunca mı olabılıtesı mumkun yoo degıl yegen olunca sevımlılık adı altına saklanılıyorbır cocugu sıgdırmadın dıyecekler ya ona zemın
kım kıme dişini gecırebılırse dunyasında bır evlılık maalesef esınızın bu huyları oldugunu ogrendınız mutlaka anladıgı bır dıl vardır bazı erkekler 3. dereceden 2 bılınmeyenlı denklem cozdururler evlılıklerı boyunca . bı salsalar kadınları yormasalar keske .
burda bırkac konu okumustum mesela kapı calıyor ev sahıbı kapıyı acar acmaz buyrun dıyemeden pata kute eve dalıyor , ezıp gecer gıbı oyle akrabalar kayınvalıdeler komsuların oldugu konular...Kesinlikle arayıp böyle bir şey söylemedi. Tabii ki çok nadirde olsa ara sıra görüşüyorduk bu kadardı. Samimi olsam başıma neler gelecekti acaba.
Şu an böyle bir evliliğe çocuk yapamam zaten çocukları da çok sevdiğim söylenemez. Ancak ikimizinde hazır olduğu zaman çocuk yaparım ve o zaman o bilgisayar falan evde kalmayacak zaten o oda çocuk odası olacak.burda bırkac konu okumustum mesela kapı calıyor ev sahıbı kapıyı acar acmaz buyrun dıyemeden pata kute eve dalıyor , ezıp gecer gıbı oyle akrabalar kayınvalıdeler komsuların oldugu konular...
buda o cınsden
cocugu gıdıyor haftasonları orda kalıyor elma degıl armut degıl kaktüs degıl bayagı kanlı canlı buyutup ergen yasa getırdıgı cocugu... ne guzel boyle cocuk buyutmekte ne var yarısını baskaları buyutmus ohh
sadece adam baz alınıyor , kadın kım ne umurlarında degıl ezıp gecıyor .adam buyur dedı ya tamam konu kapandı bıttı orası kocanızın evı yanı onların gozunde.
bunlar evlıler planları olur yabancı degılız dıye yok dıyemezler ınsanları rahatsız etmeyelım dusuncesıne sahıp olmak ıcın nezaket kurallarını gorguyu adabı bılmek gerekır bu cocugun aılesı bellıkı höt höt ınsanlar allah yardımcınız olsun
cocugunuz olunca cok zorlanacaksınız zaten kocanız koca bebek yanında eşantiyonu da var
kesınlıkle once kocanızın buyuyup olgunlasması gerekŞu an böyle bir evliliğe çocuk yapamam zaten çocukları da çok sevdiğim söylenemez. Ancak ikimizinde hazır olduğu zaman çocuk yaparım ve o zaman o bilgisayar falan evde kalmayacak zaten o oda çocuk odası olacak.
Evet olgunlaşması gerekiyor maalesef.kesınlıkle once kocanızın buyuyup olgunlasması gerek
cogu ınsan dusuncelı degıl bılmıyorlar , dedıgım gıbı cekınmeyın , tanımadıgı kadının yanına cocugunu gonderen dusunsun , cocuga sız soyleyın canım musaıt olunca haberlesırız dıye , bırı bunu yapmalı cunku .
Ben anne tarafından bakıyorum da bunu söyleyemem de o yüzden göndermezdim açıkçası. Bütün yıl çalışıp bir hafta yapacağım tatilde de çocuğum dışında kimsenin sorumluluğunu almam. Otel eğlencesi olarak değil ki, canlı müzikler oluyor, oturup istediğim saate kadar eğlenmek isterim. Mesela birinde oğlum çok küçüktü 2,5 yaşındaydı uyudu odaya müzik sesi geliyordu eşimi zorla gönderdim. Şimdi 8 yaşında şimdi bile odada yalnız bırakamam. Mesela çocuk havuzunda olmak istiyor birimiz yanında kalıyoruz. Sadece biz değil oteldeki yabancı anne babalar da öyle, biri mutlaka çocuğa birlikte kalıyor.Evet gayet normal, yeğen evlat yarısıdır.
Ablam manyak olmadığımızı, çocuğun yanında sevişmeyeceğimizi biliyor. Genelde götürme teklifi eşimden gelirdi çünkü çok seviyor. Yeğenim zaten her sene gelip bir iki hafta bizde kalan bir çocuk. Daha önce de yazdım yeğenimin sorumluluğunu almayacaksam kiminkini alacağım? Yine daha önce de yazdım otel eğlencelerinden hoşlanmıyoruz, katılmıyoruz.
olması gereken kesınlıkle bu dogru olanı yapıyorsunuz , cocugunun sorumlulugunu alamayacaksan o olgunlukta degılsen hamılelık planı olusturman gerekır , kendını tam anlamıyla hazır hıssettıgınde dogurman gerekır .Ben anne tarafından bakıyorum da bunu söyleyemem de o yüzden göndermezdim açıkçası. Bütün yıl çalışıp bir hafta yapacağım tatilde de çocuğum dışında kimsenin sorumluluğunu almam. Otel eğlencesi olarak değil ki, canlı müzikler oluyor, oturup istediğim saate kadar eğlenmek isterim. Mesela birinde oğlum çok küçüktü 2,5 yaşındaydı uyudu odaya müzik sesi geliyordu eşimi zorla gönderdim. Şimdi 8 yaşında şimdi bile odada yalnız bırakamam. Mesela çocuk havuzunda olmak istiyor birimiz yanında kalıyoruz. Sadece biz değil oteldeki yabancı anne babalar da öyle, biri mutlaka çocuğa birlikte kalıyor.
öyle ama adam halinden memnun yapacak bir şey yok. zorla güzellik olmaz, adam başlasa vakit geçirmeyi yeğenine tercih etmek istemiyorsa istemiyordur. kötü bir durum ama bunu konu sahibi çözemez, en iyisi görmezden gelmek.Sorun da burda, adam çocuk gibi davranıyor. Yasak bitsin ben giderim demeler falan. Yeni evli biri haftasonu eşiyle sarılıp film izlemeyecekse, evde şortla gezemeyecekse ve mutsuz hissediyorsa, adam da buna rağmen karısının mutsuz halini görmeyip yeğenle oyun oynayım derdinde ise -ki bu süre cuma cumartsi pazar gecesini de kaplıyor- ben bu adama çocuk gibi derim. Evlenmeseydi keşke. Yakından ev tutup yeğeni ile yaşasaydı. Eşler bu durumu karşılıklı olarak kabul ediyorsa sorun yok ama rahatsız olan biri varsa ortada bir sorun var ve çözüm gerekli demektir ama adam çözüm üretmiyor. Çocuğun ailesi ayrı fikirsiz. İki haftada bir yeni evli çifte çocuk 3 gece kalsın diye yollanmaz.
Biz gayet çocukla her yere birlikte gidebiliyorduk. Bazen çocuklu arkadaşlarımız da oluyor yanımızda onlar da aynen öyle. Müziği çocuk yanımızdayken de dinleyebiliyoruz. En küçük hali 7 yaşındaydı yeğenimin yanımıza aldığımızda zaten. 3 yaşında yüzmeye başladı, 5 yaşından beri profesyonel yüzücü çocuk, bebek havuzlarıyla işi olmadı hiç bir zaman. Hijyenine güvenmediğimiz için o havuzlara da sokmuyoruz zaten, sirkülasyonları çok düşük.Ben anne tarafından bakıyorum da bunu söyleyemem de o yüzden göndermezdim açıkçası. Bütün yıl çalışıp bir hafta yapacağım tatilde de çocuğum dışında kimsenin sorumluluğunu almam. Otel eğlencesi olarak değil ki, canlı müzikler oluyor, oturup istediğim saate kadar eğlenmek isterim. Mesela birinde oğlum çok küçüktü 2,5 yaşındaydı uyudu odaya müzik sesi geliyordu eşimi zorla gönderdim. Şimdi 8 yaşında şimdi bile odada yalnız bırakamam. Mesela çocuk havuzunda olmak istiyor birimiz yanında kalıyoruz. Sadece biz değil oteldeki yabancı anne babalar da öyle, biri mutlaka çocuğa birlikte kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?