• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçükk müü ??

adanagulu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
13
1
8
26
17 yaşındayım . göğüslerimin küçük olduğunu düşünüyorum . 75 beden ama dolgulu takınca iyi duruyor. bana önerebileceğiniz doğal yollar var mı ?

bende srnin gibiydim canim.muhtemelen zayifsinfirda.kilo alinca bide dogumdan sonra biraz buyuyor.hem buyuk olup ne olacak.rahat rahat kos zipla hopla.buyuk gogsun nesine hevesleniyorsun ki

Nolmuş bu gençliğe böyle, kimisi 17 yaşında göğüs derdinde, kimisi 14 yaşında sevgilim boyle yaptı şoyle yaptı derdinde, ben liseye kadar lahanadan çıktım sanıyodum çok mu salaktım acaba, biz göğüslerimiz büyümesin belli olmasın kimse görmesin diye dua ederdik, şimdikiler kocaman olsun herkes görsün derdinde, hey yavrum hey. Ben 30 yaşına geldim göğüslerim 75 beden sudyeni zor dolduruyor, umrumda mı değil, buyuk olsa nolur olmasa nolur, sağlıklımıyım evet ee daha nolsun..
Git dersine calıs bence.

yaşın kadar küçük, ya da yaşınla doğru orantılı diyelim.. zira ben 17 yaşında 95C giyene rastlamadım henüz..

Ben 17 yaşındayken neredeyse hiç yoktu iyi ki köprüden atlamamışım. :63:

Ben anlamadım suç mu büyük göğüs istemek?
Ders ders denmiş yine...
Boyu uzun yapılı bi kız ise küçük durmasından hoşlanmıyor olabilir. Ergenlikte bu kız, tabi vücudunu kafaya takacak.

Burdaki uyelere ne oluyosa ders calis filan calisip calisip calismadigini ne biliyorsunuz genc kiz sonucta tam bu caglarda baslar boyle seyler en onemlisi kendini begenmek istemesi mi yanlis yada erken siz illa bi erkege gostereceginiz zaman mi kendinize dikkat ediyorsunuz birseykeri takiyorsunuz okul cagi diye dersten baska birseyi hanginizin gozu gormedi acaba ne cok billiyorsunuz??? Soruna cevap dogal yollarla kalici olan bi cozum bilmiyorum ama burada gogus estetigi gibi yerleri biraz karistir orda bikac cm sonuc alan bi uye paylasmisti

Back
X