görümcemin eşiyle görüşmüyorlar kv evine gelemiyor yani... ama yine de eşimin ailesi bu olayı çok çok kötü görmeyen bir aile sonuçta.aman cocuğunuzu bu aileye bırakmayın siz yanında yokken orada olmasın lütfen bu pislik herifin girebileceği ortamlara sakın sakın bırakmayın siz isteyken adamın orada olup olmadığını bilemezsiniz.cok üzüldüm Allah karsınıza birdaha böyle pislikler cıkarmasın kızınızı ve sizi korusun
lütfen cocuğunuz siz yokken orada olmasın.cocuk tacizi cok yaygın siz de yasamıssınız sakın güvenmeyin kimseyegörümcemin eşiyle görüşmüyorlar kv evine gelemiyor yani... ama yine de eşimin ailesi bu olayı çok çok kötü görmeyen bir aile sonuçta.
zaten bırakmıyorum hep yanındayım kızımın ...lütfen cocuğunuz siz yokken orada olmasın.cocuk tacizi cok yaygın siz de yasamıssınız sakın güvenmeyin kimseyeartkk kimseye güvenemeyecek duruma geldik
çok cahiller.. bekar görümcem 25 yaşında .. ama cahil olduklarından el ne der kaygısı...Nasil yani normalmi karsiliyorlar?
Yada gorumcenizin yasi kucukte ne dedigini bilmiyor havasindalar felanmi?
çok cahiller.. bekar görümcem 25 yaşında .. ama cahil olduklarından el ne der kaygısı...
genel anlamda boşanmak ayıp bunlara göre nefret ediyorum hepsindenTovbe tovbe.
Hic dusunmuyorlarmi namusumz elden gidecek birgun diye bunlar?
Yoksa bosanirlarsa bosanma sebebi ortaya cikar diyemi bu korkulari?
genel anlamda boşanmak ayıp bunlara göre nefret ediyorum hepsinden
atlatamadı tabikiii çok üzgünGorumceniz nasil bi halde suan?
Atlada bildimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?