küçükken tacize uğradım... görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş:(

E bu durumda esin de ne yapsin, bosanmiyorsa bosanmasin.Af edersiniz koca düskünü kadin demekki, yok düskün olmak iyi güzel de ,böyle sapkinligini bile bile !!!!! El oglu degilmi adam mi kalmadi...Kv -Kp esiniz istedigi kadar gitsin gelsin, benim icin ilelebet görüsmemek icin cok büyük bir sebep olurdu bu,yüzlerini görmeyi birak,isimlerini duymak insana nefret uyandirir.Allah yardimcin olsun,sen mesafeni koru, esin de buna mecburen anlayis gösterecek zaten.

Offf çok üzüldüm çocukken yaşadığınıza...Geçen gün bir psikolog ben çocuğumu kimsede bırakmıyorum siz de bırakmayın asla dedi.O kadar vahim vakalar geliyor ki anlatamıyorum ekranlarda dedi.Hala amaca dayı kuzen hatta ağbi ve babalar bile taciz edebiliyor sadece anne taciziyle hiç karşılaşmadık dedi ve düşündükçe dehşete kapıldım.Bence de bırakmayın çocuğunuzu.Böyle taciz durumunu aile içinde kapatacak zihniyetindeyseler sahip çıkın kızınıza.Haberiniz bile olmayan durumlar vuku bulabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…