- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
arkadaşlar çocuklarınızı koruyun.lütfen bunlar paylaşılmasın benimde kızım var psikolojim bozuldu resmen.biz nasıl büyümüşüz sokaklarda oynayarak.millet komşusuna güvenirdi göz kulak olurlar diye şimdi canın saydığın akrabana güvenemiyosun.çocuklarınıza size herşeyi anlatacak güveni verin.birine yada biryere gönderdiğinizde neler yaptığını sorun anlattırın ve vücudunun dokunulmaması gereken yerlerini öğretinkadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..
atlatamadı tabikiii çok üzgün
Ya inanamiyorum, yani aman damat elden gitmesin ama bekar kiz tecavüze ugrasada önemli degil ! Bu nasil bir genisliktir ya rabbi ...Cocugunuzu kesinlikle ne görümcelere nede kvye birakmayin, bu olayin üstünü kapatmaya calisan yarin kendi cocugunuzun basina gelse bile gelip size anlatmazlar.Damatlarinin sirtini sivazlamya devam etsinler,böyle bir aileyle asla vede asla görüsmezdim,sonucu ne olursa olsun.kadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..
Şok oldum yaaYa bizim komşumuz var daha doğrusu hemşerimiz kızlarını kp taciz etmiş. Kızın 2 çocuğu oldu ikiside kız o adam (yani oğlu) senin karnına erkek çocuk koyamayacak sen benle ol demiş şok olmuştum ilk duyduğumda. Benim babam ben olsam herhalde o adamı öldürürdüm diyor. Komşumuz kredi çekti 1+1 ev aldı boşatmadı kızını ve kızın kocası hâlâ o sapık babası ile görüşüyormuş. Çok iğrenç bu insanlar ya.
evet arkadaşım eşim haberdar ve ablasının boşanması için elinden geleni yaptı ama yok görümcem boşanmıyor. ablası ve eniştesi olacak pislikle görüşmüyor artık. ama anne babasından kopmuyor ben kv ve kp yüzlerini dahi görmek istemiyorum ama eşim var işin ucunda ve kv kp de hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi rahatlar benim kendilerinden soğuduğumu düşünemeyecek kadar aptallar.Ya inanamiyorum, yani aman damat elden gitmesin ama bekar kiz tecavüze ugrasada önemli degil ! Bu nasil bir genisliktir ya rabbi ...Cocugunuzu kesinlikle ne görümcelere nede kvye birakmayin, bu olayin üstünü kapatmaya calisan yarin kendi cocugunuzun basina gelse bile gelip size anlatmazlar.Damatlarinin sirtini sivazlamya devam etsinler,böyle bir aileyle asla vede asla görüsmezdim,sonucu ne olursa olsun.
Esiniz haberdarmi olanlardan ? Bilhassa enistesinden ??
kadın olmak... kız çocuğu yetiştirmek ne kadar zor... kızım şu an 2 yaşında. son yaşanan ama aslında hep var olan taciz haberleri... ben 7 yaşlarındayken halamda kalmıştım... eniştemi o kadar çok seviyordumki o gece onun yanında uyumak istedim. sırtım eniştem olacak şerefsize dönüktü o da arkamdan cinsel organını bana sürtüyordu ben rahatsız olmuştum o da rahatça sırıtarak ne oldu dedi ve ben uyuyakaldım çocukluk işte şimdi düşündüğümde deliye dönüyorum(( görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş. eşimin ailesi görümceme boşan diyorlar ama el ne der kaygısıyla da pek boşanmalarından yana değiller aslında. zaten görümcem de milletten utandığı için boşanmıyor.. cahillik.. görümcemin 5 yaşında oğlu var ve oğlu sanki kızımı taciz edecekmiş gibi kabuslara kapılıyorum şimdiden kızımı kreşe gönderip işe başlamak istiyordum. kreş çıkışları kayınvalideme gidecekti. ama cesaret edemiyorum... hiç işe girmemek en iyisi gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?