küçükken tacize uğradım... görümcemin eşi de bekar görümcemi taciz etmiş:(

evet lütfen susmayın duyarsız kalmayın görümcenizde şikayet etsin sizde edin ailedeki genişliğe bak ya :S el ne dermiş el ne dicek adama şerefsiz diecek kıza ve arkasında durunca ailesine kimse bişey diemez ayrıcı sizin eşiniz nasılda anlayışlı bir erkekmiş susup oturuormu herkes bilsin öğrensin bu olayları sizler bizler bastırdıkça devam edecek durmayacaklar lütfen susmayın! ayrıca siz böyle bir aileye gelin gitmişiniz yarın torunlarına böyle bişey yapılsa aman sus sus kızım elalem ne dermi diecekler çok ayıp tüüü öyle aileye fatmagülün yengesi mukaddes gibi cibiliyetsizler

Küçücük çocuğu nasil cinsel anlamda dusunebiliyolar anlamiyorm bu zihniyeti.sustukca nasilsa sesini cikarmiyo diyip ileri gider boyleleri.o aile ile bir bahane bulup hicbir zaman gorusmeyin.kavga edin gelip gitmeyin.öyle aile olmaz olsun .7 yasında sen cinsellik nedir bilmezken onu sevdiğin enisten görürken o seni kandirip gel oyun oynayalim bak cok güzel vb kandrabilirdide sen o yaslarda masum dusunuyosun bunun kotu bisey olduğunu bilmiyosunki.allah korumuş sizi kizinizida 6 yasindayken filan erkekleere güvenme onlarla hic başbaşa kalma amcada olsa arkadasta olsa tamammi kizim.sana zarar verirler gibi asilayin o duruma geldik malelsef .

arkadaşlar çocuklarınızı koruyun.lütfen bunlar paylaşılmasın benimde kızım var psikolojim bozuldu resmen.biz nasıl büyümüşüz sokaklarda oynayarak.millet komşusuna güvenirdi göz kulak olurlar diye şimdi canın saydığın akrabana güvenemiyosun.çocuklarınıza size herşeyi anlatacak güveni verin.birine yada biryere gönderdiğinizde neler yaptığını sorun anlattırın ve vücudunun dokunulmaması gereken yerlerini öğretin

yoo eskidende vardıda kimse dile getirmiyordu örtbas edile edile adamlar cesaret buluodu şimdi artık bilinçleniyoruz kadınlar anlattıkça düzelecek herşey

Off kime güveneceğiz ya.. Okadar gizli kalmış olaylar var ki bu türden...
Okurken deli oluyorummm...
Bizimde evlatlarımız olacak Nasıl koruyacagız...
Bence aileden gelen birşeyler var gibi...
Çoçugunuza kendiniz bakın yada kreşe verin.. Kreş çıkışı siz alın...
Biaradaysanız bırakmayın derim...
Okadar yaygın ki çoçuk tacizleri...Çok uzaklardada değil maalesef yanı başımızda...

Arkadaşım aman diyim sakın akrabalara çocugunu emanet etme. Gerekirse tam gün kreşe yazdır ama çocuğunu çıkışta yine sen al evinize getir.
Ben öyle acılar yaşadım ki küçükken. Çocugumu uçan kuştan bile sakınıcam çünkü çok acılar çektim.

Ya inanamiyorum, yani aman damat elden gitmesin ama bekar kiz tecavüze ugrasada önemli degil ! Bu nasil bir genisliktir ya rabbi ...Cocugunuzu kesinlikle ne görümcelere nede kvye birakmayin, bu olayin üstünü kapatmaya calisan yarin kendi cocugunuzun basina gelse bile gelip size anlatmazlar.Damatlarinin sirtini sivazlamya devam etsinler,böyle bir aileyle asla vede asla görüsmezdim,sonucu ne olursa olsun.
Esiniz haberdarmi olanlardan ? Bilhassa enistesinden ??

Demekki elalem ne der kaygisi, genc bir kizin piskolojisinden daha önemli.
o cocukta biraktigi izler önemli degil, veya bu adamin yapabilecegi kötülükler önemli degil.Önemli olan elaleme karsi namuslu aile, mutlu aile tablosu cizmek.Allah kahretsin böylelerini,kusura bakmayin ama bu olaylarda kendimi kaybediyorum.
Ya can bu can, allah sana emanet vermis,sana bi can vermis ,evlat biseye benzemez,damat ne ? Damat kim ya ???? Offff

bende yaşadım benzerlerini hatta çok daha ilerilerini . kızınızı koruyun.

Şok oldum yaa kp gelinine söylüyor bu lafları ve o oğlu hala babayla görüşüyormu. Yüzüne bile bakılmaz öyle babanın

elin ne diyecegini degil, akrabalarınızın, yakınlarınızın hatta sokakta top oynayan cocugun guvenligi düsünülmeli.

gerekirse yıkın ortalıgı,
ama tacizciye, tecazvüzcüye sessiz kalmamayı ogrenin, ogretin.

o pisliklerin hepsi kendilerinin yaptıkları seyler gozardı edilip suclu sizmişcesine utanmanızdan faydalanıyorlar,
hayatlarına bu sekilde sinsice devam ediyorlar.

anne, baba, teyze, amca, nine, dede... hatta butun koy saklamaya calıssın, razı gelmeyin, cocukken yapamadıklarınızı en azından simdi yapın, gosterin tepkinizi.
tacizciler, tecavuzculer ile o insanları elbet bir tutacak degilim ancak yapılan suca ortak olmaktır.

istismarların bir nedeni de yine o toplumun ikiyuzlu ahlak anlayısı,
en azından yakın cevrenizde devam etmesine izin vermeyin.

evet arkadaşım eşim haberdar ve ablasının boşanması için elinden geleni yaptı ama yok görümcem boşanmıyor. ablası ve eniştesi olacak pislikle görüşmüyor artık. ama anne babasından kopmuyor ben kv ve kp yüzlerini dahi görmek istemiyorum ama eşim var işin ucunda ve kv kp de hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi rahatlar benim kendilerinden soğuduğumu düşünemeyecek kadar aptallar.

Bu el ne der? Lafı yokmu
Çıldırma noktasina geliyorumda geçiyorum bile. Böyle zihniyetteki bütün ailelerin de küçücük çocuklara aklından geçirip bile pis gözle bakanlarinda allah belasını versin
Gece gece beddua ettirdiniz be pislikler

Size üzüldüm annenize kızdım.Benim kızım olsa eniştesiyle ölse yatırmam!Kendini yerden yere atsa yine yatırmam!2,5 yaşında oğlum var çok korkuyorum dünyanın gidişatından

Siz eniştenizle yatarken halanız nerde yattı?
Benimde bir kızım var herşeyden kıllanır oldum artık inanın.

Rabbim evlatlarımızı korusun.

Sakın sakın kızınızı bırakmayın kimselere, benim böyle bir topiğim var...orada yaşananları bir okuyun
Ayrıca büyük konuşmak gibi olmasın ama allah korusun eşim öyle bir şey yapsa dakikasında boşardım rezil kepaze ederdim herhalde...tabii görümcenizin durumunu bilemem başka sebepleri olabilir.

Sakın bırakmayın allah korusun bakın allah korusun diyorum mazallah kızınıza biri tacizde bulunsa demekki onunda üstünü örtecekler kim ne derse desin bu aile terbiyesiz eğer hala o adamı ailelerinde barındırıyolarsa kendi damatlarını kendi kızlarına taciz ettiğini bile bile bu aile şereften yoksundur cahillik değil bu edeple ilgili ve edepsizler size diyeceğim bu aileye çocuğunuzu emanet etmeyin allah hepimizi korusun 19 yaşındayım ben bile korkuyorum çocuğunuzu koruyun bu aileden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…