Küçükken yaptığım hata

yesilllllllllllllll

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
31
11
8
24
Lütfen yazacaklarımı yargılamayın. Çok yardıma ihtiyacım var. Lisede çok büyük bir hata yaptım. Sevgilime güvenip çıplak fotoğrafımı atmıştım o da bunu yaydı. O kadar korkmuştum ki ve ne yapılır hiç bilmiyordum. Aileme söylemeye korktum çok pişmandım. Hiçbir şey olmamış gibi davrandım ama çok zorbalıkla karşı karşıya kaldım. O kadar zor ki bunları anlatmak tam 6 yıl önce oldu. Sonra ben bu olayı aşmaya çalıştım, unutmaya çalıştım. İyi bir üniversite iyi bir bölüm kazandım. Başka şehirde okuyorum şu an ve yine bu şehirde çok güzel bir ilişkim var. 1 yıl oldu ve çok seviyorum onu. Ama neredeyse her gece aklıma bu yaşadıklarım geliyor, uykularım kaçıyor. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Sevgilime söylemeli miyim? Her şey o kadar ağır ve zor ki. Psikolojik yardıma ihtiyacım olduğunı düşünüyorum. Ne yapmalıyım ben?

Neden sevgilinize söylemeyi düşündünüz çok garip. Buna hiç gerek yok. İyi niyetinden ne kadar emin olursanız olun asla açığınızı söylemeyin. Kötü günde yüzünüze vurur daha çok darbe alırsınız.

Destek alma imkanınız varsa önce kendi içinizde bunu aşın ki sonra hayatınızdaki kişiye anlatıp anlatmamaya karar verin. Sonuçta şu an hayatınızda olan kişiyle de ilişkiniz ne kadar sürecek belli değil ki, kimse durduk yere böyle bi ayrıntıyı da ne sorar ne anlatır hani kasmayın, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil nihayetinde mühim olan sizin yüzleşip aşmaniz gerisi kendiliğinden hallolacaktır

Çok güveniyorsan söyleyebilirsin. Güvenmiyorsan söyleme.

Sevgiline bence anlatma psikolojik destek alabilirsin sevgilin neden gittiğini sorarsa derslerden gelecek kaygım var dersin üzerinden uzun yıllar geçmiş çok fazla takmissin yani elbette kolay değil ama geçmişi unut yeniden bu şeyin karsina çıkma ihtimali yoktur diye düşünüyorum

Anlatma derim. Geçmişi kurcalamanin anlamı yok. Hepimiz hatalar yapmisizdir yapiyoruzda insaniz bu insanlığın doğasında var bence derslerine odaklan okulunu bitir.
Peki eski erkek arkadaştan haber varmı ? Rahatsız ediyormu?

Aylar önce aramıştı beni. Sadece yüzleşmek için açtım. Çok dengesiz biriydi psikolojik sorynları vardı annesi intihar etmişti 2 kere. Öyle işte ondan ne kadar nefret ettiğimi söylemiştim çok ahımı aldığını falan. Bana hayatının çok kötü gittiğini ve ondan pezevenk diye bahsedildiğini ve çok olaylar yaşadığından bahsetti neler yaşamış bilmiyorum ama onları duymak beni çok mutlu etti

Yaşadığınız pişmanlık emin olun hepimizin zamanında keşke yapmasaydım diye kendimizi ayıpladığımız dönemler var

Kimseye söylemek zorunda değilsin, devam ediyorsa şikayetçi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…