- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Dedigim gibi uslup cirkin oyle konusulmaz. Ama burda yazan bircok seye de katilmiyorum. Ornegin gelin hizmetci mi bilmem ne. Ne alakasi var. 2 yasli insan var..kurban isleri bizim ulkemizde mesakatlidir. Konu sahibi de.oraya bayrami gecirmeye gitmis. O evin kiziysa da yalniz misafirse de yardim etmelilerdi. Ben kisisel olarak misafir olatak yemege gidildiginde bile yardim etme taraftariyim. Yorumlardan anladigim kadariyla konu sahibi ailecek kalkmis denize gitmis. Kp in uslubunun cirkinligi kadar nezaketsiz bir tavir bu da. Olmaz bence. Bunun hizmetcilikle falan alakasi yok. Yasli insanlara yardim edilmeliydi. Sonucta onlar da yiyecek ki yemeseler de anne babaya yardim edilmeliydi
haklısınız ama burda direk ogluyla konusmaliydi. neden ogluna değil de konu sahibine böyle davranmis. oğluna yapılsa belki adam karısına idare et demeyecek toplayıp pilini pirtini gidecekti.
ama kadına yapılınca koca signeye cek diyo kp de kendini haklı görüyo. ben oğlum varken gelinime kabahat bulmam. benim beklentim varsa beni oğlum tanır. ona darilir kirilirim. elin kizina de deyim kaç yıllık oglumun yaptığını yaptı diye.
bu açıdan kızdık biz genel olarak kayinpedere erkek ailesine