Akıllı olacaksınız. Yoksa herkes üzer. Zayıf noktanızı görmeye dursunlar. Bu olay yaşandı, adam babayla konuşurum diyor. Dışarı köfte yemeye gidiliyor. Sizce bir tabak kavurmayı çok gören bir kp için caydırıcı bir ceza mı oldu şimdi bu? Müsade edilmeyecek. Nasıl? Rahat davranamadığım evde zaten birşeye elimi sürmem, baştan köftelerimizi yiyip geçerdim o eve. Mümkün mertebe koca uğraşsın dursun bu eli açık, cömert aileyleeee karşıdaki bir tabak kavurma için gelinin huzurunu bozuyor aşağılıyor
gelen misafirdir deyip terbiyeli olunabilirdi yada kızım acıktıysan herkese koy denilebilirdi
daha biraz görgülü ailelerde dışarıdan gelene aç mısın diye sorulur
niyeyse huzur kaçırmama sadece kadınların görevi oluyor
niye o adam şu bayram günü oğlum bize gelmiş huzurmuzu kaçırmayalım dememiş sizce
konu sahibinin yerinde olsam şu an valizlerim hazırdı
Ben de onu dedim çıkıp gitmeleri hala o evde durmamaları bir dahaki bayramlarıda telefonla zorla görüşmeyi hak etmiş bir üslup buAkıllı olacaksınız. Yoksa herkes üzer. Zayıf noktanızı görmeye dursunlar. Bu olay yaşandı, adam babayla konuşurum diyor. Dışarı köfte yemeye gidiliyor. Sizce bir tabak kavurmayı çok gören bir kp için caydırıcı bir ceza mı oldu şimdi bu? Müsade edilmeyecek. Nasıl? Rahat davranamadığım evde zaten birşeye elimi sürmem, baştan köftelerimizi yiyip geçerdim o eve. Mümkün mertebe koca uğraşsın dursun bu eli açık, cömert aileyle
bir de nick altı yazın “karnım açken sen su verdin” zuhahahha yemek saati gelmemiştir ondandırGelinler beğenmedim işareti atmayı bırakın lütfen,göz ardı edin
Allah’ını seven üstüme linçli yemek atsınB
bir de nick altı yazın “karnım açken sen su verdin” zuhahahha yemek saati gelmemiştir ondandır
KesinlikleIşte..her zaman söylediğim birsey var..saygı duymanın büyüğü, küçüğü olmaz ..koca adam ama uslüptan bir haber..onca yıl boşa yaşamış..bir dakika durmam o evde hemen giderim..eşinde ister gelir ister gelmez..
Kv kp olunca herkes nasıl da saydırmış ahahahahahah
Yemek hazırlanmadan kardeşim üstten aşırınca annem kardeşime kızar yemek saatine kadar yemesen ölmezsin bekle diye
Kardeşim evi terk etmedi şimdiye dek keza ben de kızarım
Yemek saatinde hep beraber yenir o zaman herkes farklı telden çalsın olacak iş mi
Eve girince anne biz çok acıktık yemeği hazırlayalım diyip mutfağa geçseydiniz biz yedik siz kendiniz için hazırlayın denirdi zaten
Kp tepkisi abartılı ama sizinki de gayet hoş olmayan bir hareket
Gelinler beğenmedim işareti atmayı bırakın lütfen,göz ardı edin
Üstünden tirtiklamamis ki tabağına almış.Yemek hazırlanmadan üstünden tırtıklayan insanlar beni de ifrit eder
Ama bu şekilde bi cümle de kurmam yani hele ki misafire
Birazdan hazırlayacaktık der en azından beklemesi gerektiğini gösterirdim sadece
Üstünden tirtiklamamis ki tabağına almış.
Acıkmış birde misafir değil ki oğlunun eşi insana misafir olur mu ayni şekilde damatta olmaz.
Ay daha fena ama erkek ailesinde bu durum oluyor hep bir en çok dinlenme olayları.zaten bence sorun kavurma yemesi degil. bayramin ilk günü sabah sekizde kahvaltı yapip bu çıkmışlar aksam gelmişler.
kaynana ve kayınpeder de birbirlerini akşama kadar kurmuş durmuşlar. etlere de yardim etmediler, yanimizda da durmadilar falan diye. amca da belli yaşlı huysuz. gelmis konu sahibini görünce haslayim gazim insin derken bayram rezil olmuş.
mesele kavurma kudurmak beklemeden yemek falan değil. zaten onlar gelene kadar evdekiler yemeği yiyip tatlıya bile geçmiş.
huysuz adam her zaman huzursuzluk çıkaracak bisey buluyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?