kufrettim

Ağzım çok bozuk sinirlenince öfke kontrolü yok ben de
Bence hiç kafana takma zira sen başlatmışsin ama soylemeden geçemeyeceğim sevgilinde hak etmis fakat en fazla tavir gormeyi ( sen kendini toparlamadigin surece kimle evlenirsen evlen bol kufurlu hayat sürmek zorunda kalirsin)

Annesine küfretmenize ragmen o sadece size küfretmis.

Ben olsam bana sizin ettiginiz küfrü etse biri o an biterdi.

Kesinlikle evlenince bence. Çok uyumlu bir çiftsiniz. Birbirinizi kaçırmayın. Ama ülkemizin geleceği açısından mümkünse çocuk falan yapıp çoğalmayın.

E burdakiler ne desin sana sen bayansın ilk sen küfür etmişin adam teşekkürmü etsin Günah benim suç benim kurdum bırak bu düş benim Şarkıyı dinlersin bak böyle yaparsan yaptığı doğru değil evet senin küfür etmen olmamış

ufacık bir olayda böyle kufur ederseniz evlenince tek iletişiminiz küfürle olur siz yanlış yapmışsınız

Yok artık
ne kadar alcalmissiniz ikiniz de
bu sorunu çözmeniz lazım
yarın gelir başka birine bunları soylersiniz
böyle olmaz

Benim babam senin babanı döver de deseydin.
Bu ne gelişmemişlik.
Çocuk evlenmek istemeyeceğini düşünüp kırılmış, daha zamanı var diyeceğine soğuk diye küfür etmişsin.
E haliyle oda sana etmiş. Sanki bunları söylemek için hazırda beklemiş gibisiniz ikinizde.
Onun yerinde olsam o küfürden sonra yazmak için uğraşmazdım bile.
Ayrılmak istemiyorsanız da birbirinizi hiç bırakmayın en azından başkaları küfüre maruz kalmamış olur ömür boyu birbirinize saydırıp durursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…