- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Dalga geciyorsunuz dimi ama kendimi kaybettim ya eziklenir mi böyle insan sen katilamazsin deyince bi de hep hayal kurduruyordu bana işte o kutlamaya beraber gideriz herkes tanır seni diye sen gelme dedi direk:))))))))))))))))))))))))))) çok iyi yapmışsın ohh canını değsin
Yaptigima üzüldüm pişman oldum bi kız olarak böyle kelimeler kullanmamam gerek allahima yalvariyorum bu huyumdan kurtarsin beni çat çat saydiriyorum çok kötü yaaTamam se n küfür etmişsin de o da sana saydirmis canım niye özür diliyorsun?
O lafları yutabilcek misin?
Evet pişmanım Özür Diledim affetmedi napsam ben ya cidden ağzım çok bozuk
Kaltak da dedi ya sanki dünden hazirmis o da saydirmaya ben icimden soyledim gibi geldi sesli söylemişim hemen öyle bişey demedim desem de dinlemediKaşar demeseymiş iyiymiş
alemsin yaaValla bu saattten sonra yapcağın tek sey mesaj at de ki beni affetmessen serefsizsin. Anladığım kadarıyla boyle iletişim sağlıyorsunuz.
Ağzım acık kaldı. O nasıl kufurler oyle. Cok ama cok sevıyesız ıkı ınsansınız . Valla evlendıkten sonra ne olur dusunemedım. Buraya yazarken nokta nokta yazılanları bırbırınıze soylerken hıc mı kızarmadı yuzunuz3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum
Edıceksın . Sen kendını kontrol edemezsen birileri de sana kaşasr der rahat rahat. Ay allah korusun. Eşim boyle bişey dese bir daha yuzyuze bakamayızAğzım çok bozuk sinirlenince öfke kontrolü yok ben de
Telefonda kavga ettikAğzım acık kaldı. O nasıl kufurler oyle. Cok ama cok sevıyesız ıkı ınsansınız . Valla evlendıkten sonra ne olur dusunemedım. Buraya yazatelefondarken nokta nokta yazılanları bırbırınıze soylerken hıc mı kızarmadı yuzunuz
Ay ne olursa olsun canım ya. Bak elinde değilse kontrol bozuklugun varsa caresını arayacaksın. Lıtfen ama lutfen agzı kufurlu bır es ve hatta anne olmaTelefonda kavga ettik
Haklısın işte sanki içime şeytan giriyor sinirlenince o soyletiyorEdıceksın . Sen kendını kontrol edemezsen birileri de sana kaşasr der rahat rahat. Ay allah korusun. Eşim boyle bişey dese bir daha yuzyuze bakamayız
yoooooooo hiçte dalga geçmiyorum....öyle hayal kurdur sonra .sonra böyle yap....çok iyi yapmışsın....içinde kalmadı en azından...bende olsam edermiydim bilmiyorum...sesli olmasa bile kesin içimden eder...içime dert olurdu...sen içinde tutmamışsın bu kadar basit...Dalga geciyorsunuz dimi ama kendimi kaybettim ya eziklenir mi böyle insan sen katilamazsin deyince bi de hep hayal kurduruyordu bana işte o kutlamaya beraber gideriz herkes tanır seni diye sen gelme dedi direk
Farkındaysan duElteceksın. Aılede cok mu kufur var. Anne baba?Haklısın işte sanki içime şeytan giriyor sinirlenince o soyletiyor
Kusura bakma ama ikinizde iyi h.lt yemissiniz ha şöyle küfürbaz olanlar birlikte olsunlar yaaa agzina kufur almayan insanlarla degillll. Yanlış anlama bu dunyada ennn ama ennn nefret ettiğim sey küfür sonrada yalan! Bende bu dertten muzdaribim ama eden degil duyan olarak3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?