kufrettim

Niye boyle soyluyorsun ben herzaman senin yanindayim deyip oglani tava getirecegine kufretmissin hatalida sucluda sensin bnce sen uslubunu duzeltene kadar herhangi bir iliski yokuna girme yazik oglanlarida kendinide telef etme cnm

Bu huyunuzu acilen torpulemeniz gerekli siz evlenirseniz nolcak bole her sinirde bu kufurleri sayarsaniz kufurbaz 1 veya 2 cocugunuz olur

Yaşınız kaç acaba? 14 falan mı? Sevgiliniz sizi çağırmadığı için haksız olabilir fakat bu size küfür etme hakkı vermez. Yine de anlattığınız olayı pek mantıklı ve inandırıcı bulamadım doğrusu.

Off offf of
Dilin kemiği yokmuş değilmi ?
Hata sende
Adam götürmicrm dediğinde "peki" deyip sessizce telefonu kapatmalıydın küfürden kat kat etkili olurdu emin ol..
Küfrederek mafetmişsin herşeyi geri barışsanızda seni k.ltak diye nitelendiren biriye nekadar saygı duyabilirsin ki ... Ve yaa kendine o.çocuğu diyen bi sevgiliye artık nasıl yanaşır bilemiyorum ...
Herşeyi boşverdim ağzınız çok pis lütfen temizleyin artık

o.ç neyse demek yahu anne kutsaldır. Tedavi olun hakim olamıyorum diye bişey yok bu bir bahanedir. Yolda biri bana sinirlenip bunu söylese yapacaklarımı hayal etmek bile istemiyorum

Evet pişmanım Özür Diledim affetmedi napsam ben ya cidden ağzım çok bozuk

Eminim söylerken ağzına hiç hiç yakışmıyordur ve çok itici oluyorsundur. Hiçbir erkek böyle ağzı bozuk bir insanla yapamaz. Ettiğin küfür annesine kadar gidiyor. Ben olsam bende affetmezdim. Bence devam etmemeniz daha sağlıklı, ikiniz içinde.. İp kopmuş çünkü artık, düğüm tutmaz

Esim cok sinirlendigi birgun bana inek demisti... burnundan getirdim ben ona demem o da bana diyemez... simdiden bu laflari ederseniz ilerisini dusunemiyorum. Evlenmek icin acele etmeyin bence

Öfke kontrolünüzün olmaması küfür edebilirsiniz anlamına gelmiyor. Söylediğiniz söz ağır olmuş. Empati kurun.. Siz ne hissederdiniz bu durumda

Şaka mısınız ?????

bunca yıllık evliyim buna rağmen eşim böyle bir kelime etse saniye durmam yanında.. Ne kadar çirkin bi tavır ne kadar seviyesiz bi yorum... Bırakın bitsin çünkü bu küfürleri yemek sindirmek her midenin harcı değil...

Erkeklerin küfür etmesine tahammül edemiyorum . Kadınlarınkine hiç alışamadım .

küfürlüm iyisi kötüsü olmaz da şimdi küfür var küfür var. Biri anama küfredecek deee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…