kufrettim

Bilinciniz niye kapandı sizi ekti diye mi
En ağır Lafları sarfedip ama özür diledim diyorsunuz.
Allah ın affediciliğiyle mi kıyaslıyorsunuz sevgilinizi
Hakkı'nızda hayırlısı olsun ne denir ki.

Dert okuma moduma girmiş büyük bir ciddiyetle okurkenbirden O.Ç'ler, kaşarlar,kaltaklar havada uçuştu çok güldüm ahhahaha.Hatta bir ihtimal evlenseler nasıl çocukları olur diye düşünmeden edemedim.
Küfür dilin cilasıdır der Can Yücel.Sizinki cila değil bildiğiniz kalay olmuş.

Aman onun eziklemesine az bile ben de geleyim mi dedim önce yok gerek yok dedi sonra da bi faydan yok bana dedi e bunu dicegine ayrılalım deseydi okuzcuk

Kaç gündür bu konuyu okuyup okuyup kahkaha atıyorum istemsiz
Kusura bakma konu sahibi :)))
Boşverin bu adamı bence işin cılkı çıkmış :)))

gost: 47171281 .!.:
Kaç gündür bu konuyu okuyup okuyup kahkaha atıyorum istemsiz
Kusura bakma konu sahibi :)))
Boşverin bu adamı bence işin cılkı çıkmış :)))
Valla bosverdim artık ders aldım umarım ağzım duzelir

Actigin bi konuda 6 aylik sevgilinle ilgili yazmissin bi konuda 3 aylik sevgilinle birinde erkeklerden uzagim dua ediyorum olmuyor demişsin uyduruktan konular açıp durma

Evliligi onun istedigi tarihte istemiyorsun diye trip atamaz.. Eş olacak insanlar birbirinin fikrini onemser ve orta yol bulunur.. Bugun burda trip atmasin diye alttan alırsın, yarin baska seye surat sallar..
Neyse..
Kufur olayinda ikiniz de birbirinizden betersiniz.. Evlenip napacaksiniz, daha 3 ayda ne hale gelmissiniz.. Rezillik..
Ofkemin kontrolu yok diyerek hakli cikamazsin..

Ne kadar igrenc bi kufur, kufurun hic bir mazereti yoktur. Sinirlenirsin bagirir cagirirsin ama o ettigin kufur direk annesine dokunuyor. En iyisi yollariniza ayri devam etmeniz

bır kadının kufur etmesını ığrennç buluyorum. bır kadın kendıne nasıl bunu yakıştırır??? 4 senelik evlıyım bı kere esıme kufretmedım çok çırkın bence
erkek olsamda bana kufur eden bır ınsanla asla olmazdım .kadınlara hanımlık yakışır ağzı bozukluk degıl

Namaz kiliyorum, oruç tutuyorum demiştin şimdi de kufrettim diyosun. Bence sen yanlış anlamişsin islamiyeti, muslumanligi... Kardes kendine bir çeki düzen ver. 33 yasindasin hanımefendi olmayı öğren bence ilk. Ne demek o.çocuğu falan...Adamların zaten dilinin ucunda küfür sen bir desen onlar beş söyler

o neydi kız? o ç denir mi ya? bu nedir hayatımda duymadığım şey

[QUOTöyleydi chanelll, post: 47225810, member: 397340"]o neydi kız? o ç denir mi ya? bu nedir hayatımda duymadığım şey[/QUOTE]
Aman oyleydi zaten sonuna kadar hakketti

[QUOTöyleydi chanelll, post: 47225810, member: 397340"]o neydi kız? o ç denir mi ya? bu nedir hayatımda duymadığım şey
Aman oyleydi zaten sonuna kadar hakketti[/QUOTE]

bi de sorup durmuşlar bi yerde 3 aylık bi yerde 6 aylık ilişkim demişsin... fake konu açmıyosun dimi. devam ediyomusun o oç dediğin adamla. etmiyosan ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…