Bilinciniz niye kapandı sizi ekti diye miAman allah bile kullarini affediyor gotunun kalkikligi Özür de diledik zivanadan çıkardı söz verip ezdi beni üstelik ilk değildi daha önce de soz verip bi yere gelmemişti sap gibi kalmistim demem olurdu ama ozrume karsilik tamam affettim ama devam edemeyiz diyebilirdi kaşar kaltak dedi hem de ben bilincdisi sozlemisken o gayet bilincliydi
Valla bosverdim artık ders aldım umarım ağzım duzelirgost: 47171281 .!.:Kaç gündür bu konuyu okuyup okuyup kahkaha atıyorum istemsiz
Kusura bakma konu sahibi :)))
Boşverin bu adamı bence işin cılkı çıkmış :)))
3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum
Ayy kahkaha attim yaCok afedersiniz ama cok fena guldum.
Onun da agzinin ucunda bekliyormus kufur sanki, etse de ben de yapistirsam hemen diye
3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum
Aman oyleydi zaten sonuna kadar hakketti[/QUOTE][QUOTöyleydi chanelll, post: 47225810, member: 397340"]o neydi kız? o ç denir mi ya? bu nedir hayatımda duymadığım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?