kufrettim

Bana dua eder misiniz bu mübarek günlerde öfke kontrolü var ben de destek alicam bayramdan sonra

Evet hevesimi kursagimda bıraktı belki bitmesi için sebep oldu ama keşke küfür etmeseydim ama belki de net bir bitiş oldu bu kadar keskin şeyler yasamasak benimle dalga geçer gibi aptalca hareketlere devam edecekti

O ç mu
Kaşar kaltak mı

Futbol maçında bile bu kadar küfür duymadım ben...
Evlenseniz ilk ay satırla, döner bıçağınla dalarsınız birbirinize benden demesi

Kusura bakmayın ama terbiyesizliği başlatan sizsiniz. İlişkide saygı neden bir şey kalmamış...

Öfke kontrolsüzlüğü tamam da küfür başka bir boyut ben de olsam kabul etmezdim

Yuhhh bu nee

Başlığı görünce aman canım ne var bende küfür ediyorum rahat ol biraz yazacaktım tamda. Senin küfür olayı baya aşmış.
Lan, manyak falan gibi şeyler bekliyodum ben.

Ben benimkine o.ç desem bir daha yüzüne bakamam herhalde o ilişkiyi bitirmem lazım geri dönüşü olmayan şeyler söylemeyin birbirinize.

Siz şimdi bu ilişkiye devam edebilecekmisiniz bilmiyorum k.şar o.ç falan bunlar çok çok fazla.

seviye sinirlari zorlanmis .. hatta bayagi bi asilmis. mesafe yitirilmis. duvar orulmus . iliski errorrrr.
ne oluyo bu millete saygi nerde . sevgiden once saygi olacak. sevin .. siz biyle sevin. sabah kufredin aksam sevin. itismeli sevmeli yasayin .
Allahm ya.

Senin cevabın ayıpta, onun cevabıda senin cevabından aşağı kalır değil..
Kesinlikle hiç mi hiç, asla evlenmeyin birbirinizle..
Ayrılın bence yoksa ileride evde küfürler uçuşur ve senenizi tamamlayamadan güm..
Bu arada kaşınmışsın diyen arkadaşlarada şaşırdım..
Çünkü senin yaptığın ayıba misliyle cevap veren adamdan da arkadaştanda hayır gelmez.
Haketmek kısmına asla katılmam..

Kusura bakma ama o küfürlere en ağırlarını hakediyorsun sorunların yarısı senden kaynaklı ve haketmiyorum demen çok manidar ego var sende bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…