kufrettim

Ayrılın işte yüz göz olmuşsunuz zaten yeterince.
Sende öfkeni kontrol etmeyi öğren ağzını toparla her adam bu kadar nazik olmayabilir.
Sana sadece küfür etmeyebilir yani..

Kufur deyince ben de hayvan, gerizekali falan dedi sandim, hatun ana avrat dalmis meger

Adam az bile demiş.

Adamın anasına bacısına söv, onun ağzı da armut toplasın?? Yok öyle bknz. şekil 1a

Evlenmiceksen yüzükler niye aldırdın. 3 ayda ne yaşadınız siz böyle? Aileleri tanıştırıp yüzük alıp küfretme noktasına geldiniz. İnsanlar çok hızlı yaşıyor bunları görünce bi şeylere geç kalıyorum gibi hissediyorum. Ben de daha 10 yıl çocuk yapsam mı diye düşünürüm.

Baya kötü olmuş o küfürler ne öyle artık saygisizlikta başlangıç olmuş bence ayrilin devamı yıpratıcı olur gibi

Off çok fena. İkinizinde birbirinizden aşağı kalır yanı yok. Toplum sağlığına zararlısınız.

çocuk bir şey dememiş ki haklı 3 ayda nasıl ve ne kadar destek olmuş olabilirsin yani..merak

Hem evlenmeyecegim diyorsun hem yüzükleri aldırıp aileleri tanistiriyorsun kusura bakma bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama küfür etmene gelince iğrenç ötesi birşey. Adam az bile söylemiş sana hak etmişsin ne bekliyorsun bu olaydan sonra o adamdan acaba o.ç dediğin adamın annesine annem mi diyeceksin

Aman allah bile kullarini affediyor gotunun kalkikligi Özür de diledik zivanadan çıkardı söz verip ezdi beni üstelik ilk değildi daha önce de soz verip bi yere gelmemişti sap gibi kalmistim demem olurdu ama ozrume karsilik tamam affettim ama devam edemeyiz diyebilirdi kaşar kaltak dedi hem de ben bilincdisi sozlemisken o gayet bilincliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…