- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
adam zorla anneye yolluyor gelip almıyor birde hasta olmuşta tarif istiyormuş sizde bir hoşsunuz bence tarif verip ilgilenerek lütufta bulunmuş hanımefendi[QUOTE="KurkmantoluSero, post: 65367539, member: 937723"
Şöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
seviyor musunuz yoksa eşinizi
Ama esinizi suan kavga etmemis durumunuzla dusunuyorsunuz konu sahibi kavgalı cocuklari alip annesine gitmisŞöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
İlk doğum yaptığımda annemle tartıştılar annemi evden kovmaktan beter etti neymiş niye kahvaltıyı benim annem hazırlamamış kendi annesi hazırlamış paşamın. Lohusalığımı hatırladıkça kötü oluyorum. Bu adama kalktım bide 2. çocuğu yaptım ödül gibi 2 çocukta da bi kadının yaşamak istemeyeceği şeyler yaşadım maalesef gerisi çorap söküğü gibi geldi5 yılda bu raddeye nasıl gelebildiniz
Yav zaten sevmesin diyom ben sevmesin. Böyle adamı sevmesin. Seviyormuş amaadam zorla anneye yolluyor gelip almıyor birde hasta olmuşta tarif istiyormuş sizde bir hoşsunuz bence tarif verip ilgilenerek lütufta bulunmuş hanımefendi
Yoo kavga etmiş olsam da seviyorsam üzülürdüm düşünürdüm korkardım ve endişelenirdim.Ama esinizi suan kavga etmemis durumunuzla dusunuyorsunuz konu sahibi kavgalı cocuklari alip annesine gitmis
Kocanla konudaki kocayı bir tutma plsŞöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
3 kucuk cocuk var işin içine cocuklar girince bu isler zor olur öyle vurdum tekmeyi ok git et yani 3 kere düşünülürYav zaten sevmesin diyom ben sevmesin. Böyle adamı sevmesin. Seviyormuş ama
Üstelik 1 ay küslükte de 2 kez hazırla dım onun için ikisinde de reddetti beni birinde kucağına oturacaktım kucağından itti beni aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Bu adam baya boşanmak istiyor vicdan yapmaması için ilk adımı benden bekliyorBen sana hak verdim, olanı biteni bilmiyorum. Yazdıgın kadarıyla adam gozunun ıcıne Bakmıs git diye. Ve gelıp almıyor. Evdeki kuslukte bir ay surmus. Insan bir ay aynı evde hayat arkadası ile küs durur mu?
Bır de hangi babalık cocuklardan bile sogudum dedirtir. Senden sogudum dese inan saygı duyarım ama, evlatlarından sogudugunu soyleyen kimseyle ne empati yaparım ne saygı duyarım.
Sevdıgın ıcınde sana neden seviyorsun diyemem, on yıllık kocan sonucta.
Mesajı düzenleyemiyorum da. Herkes beni koca delisi sanacakKocanla konudaki kocayı bir tutma pls
Aynen canım malesef öyle.Üstelik 1 ay küslükte de 2 kez hazırla dım onun için ikisinde de reddetti beni birinde kucağına oturacaktım kucağından itti beni aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Bu adam baya boşanmak istiyor vicdan yapmaması için ilk adımı benden bekliyor
Senın kocan seker gibi, koca delisi olmanda sikinti olmaz serocum uzme kendını gebesin❤ bız anladık bence suan senıMesajı düzenleyemiyorum da. Herkes beni koca delisi sanacak
pardon kaç yıllık evlisiniz merak ettimHanım hanım otur ne ya
Benim söylediğim şeyle sizin yorumunuzu bağdaştıramadım3 kucuk cocuk var işin içine cocuklar girince bu isler zor olur öyle vurdum tekmeyi ok git et yani 3 kere düşünülür
Senın kocan seker gibi, koca delisi olmanda sikinti olmaz serocum uzme kendını gebesin❤ bız anladık bence suan senı
Sizde mi hamilesinizSenın kocan seker gibi, koca delisi olmanda sikinti olmaz serocum uzme kendını gebesin❤ bız anladık bence suan senı
İşte bazı şeyleri açık açık yazmak istemedim ama durum bu. Bu adamın dediklerini yutup kendi ayağımla nasıl gideyim eve. Onun gelip almasını istedim kendi bıraktığı için. Artık gelmesinede luzüm kalmadı.Aynen canım malesef öyle.
Okadar küs durmussun ayagına gıtmıssın ıtmesı normal mi sence?
Adımların en guzelı reddetmıs.
Sen artık adım atma ve cıddı dur.
Bundan sonrası onda.
Lutfen seviyorum diyip ayagına gitme.
Evlilik sadece kadinin sabretmesi degildir burada kadını esin ne yaparsa yapsın sus evinde otur kabullen mesaji vermenizi doğru bulmuyorum... elbette konusarak sorunlar halledilebilir evlilik kolay kurulmuyor hemen bozulması taraftarı degilim ama esi konusmaya yanasmayan cocuklarindan soguma gafletine dusen bie profil sergiliyor boyle biri icin sabırla beklemek zaman kaybi olacaktır konu sahibi icinpekiii napsın beş senelik evli iki çocuk var açsın davayı nafakasını beklesin,elimi sallasam ellisimi desin.evlilik sabırdır
Bunun 10 günlük yada 10 yıllık evlilikle alakası yok. Bana göre hak etmeyen erkeğe hanım hanım oturulmaz. Konu sahibimin kocası efendi efendi durmuş mu evinde. Seni annene götüreyim diyip durmuş bu adama mı hanım hanım oturacan.pardon kaç yıllık evlisiniz merak ettimhanım hanım otur demek sizce kötü birşeymi? hanım efendiliğini bozma demek, bizim evlilik yaşantımızda kadınlar kulubü yoktu tek tük dostlarımız vardı ve böyle birbirimizi rahatlatırdık
Yok canım K KurkmantoluS hamıle.Sizde mi hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?