Küfrüm edebimi aştı bu gece

adam zorla anneye yolluyor gelip almıyor birde hasta olmuşta tarif istiyormuş sizde bir hoşsunuz bence tarif verip ilgilenerek lütufta bulunmuş hanımefendi
[/QUOTE]
Yav zaten sevmesin diyom ben sevmesin. Böyle adamı sevmesin. Seviyormuş ama

Şöyle ki Allah korusun benim eşim virüse yakalansa bırakın bitkisel tarif vermeyi unutmayı kendi kendimi yerim onu yalnız bıraktım diye. Burdan çıkardım.
seviyor musunuz yoksa eşinizi
Ama esinizi suan kavga etmemis durumunuzla dusunuyorsunuz konu sahibi kavgalı cocuklari alip annesine gitmis

5 yılda bu raddeye nasıl gelebildiniz
İlk doğum yaptığımda annemle tartıştılar annemi evden kovmaktan beter etti neymiş niye kahvaltıyı benim annem hazırlamamış kendi annesi hazırlamış paşamın. Lohusalığımı hatırladıkça kötü oluyorum. Bu adama kalktım bide 2. çocuğu yaptım ödül gibi 2 çocukta da bi kadının yaşamak istemeyeceği şeyler yaşadım maalesef gerisi çorap söküğü gibi geldi

adam zorla anneye yolluyor gelip almıyor birde hasta olmuşta tarif istiyormuş sizde bir hoşsunuz bence tarif verip ilgilenerek lütufta bulunmuş hanımefendi
[/QUOTE]
3 kucuk cocuk var işin içine cocuklar girince bu isler zor olur öyle vurdum tekmeyi ok git et yani 3 kere düşünülür

Ama esinizi suan kavga etmemis durumunuzla dusunuyorsunuz konu sahibi kavgalı cocuklari alip annesine gitmis
Yoo kavga etmiş olsam da seviyorsam üzülürdüm düşünürdüm korkardım ve endişelenirdim.
ben konu sahibinin böyle bi adamı sevmemesi taraftarıyım. Ama yanlış anlaşıldım

3 kucuk cocuk var işin içine cocuklar girince bu isler zor olur öyle vurdum tekmeyi ok git et yani 3 kere düşünülür
[/QUOTE]
Benim söylediğim şeyle sizin yorumunuzu bağdaştıramadım

Üstelik 1 ay küslükte de 2 kez hazırla dım onun için ikisinde de reddetti beni birinde kucağına oturacaktım kucağından itti beni aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Bu adam baya boşanmak istiyor vicdan yapmaması için ilk adımı benden bekliyor

Aynen canım malesef öyle.
Okadar küs durmussun ayagına gıtmıssın ıtmesı normal mi sence?
Adımların en guzelını reddetmıs.
Sen artık adım atma ve cıddı dur.
Bundan sonrası onda.
Lutfen seviyorum diyip ayagına gitme.

Hanım hanım otur ne ya
pardon kaç yıllık evlisiniz merak ettim hanım hanım otur demek sizce kötü birşeymi? hanım efendiliğini bozma demek, bizim evlilik yaşantımızda kadınlar kulubü yoktu tek tük dostlarımız vardı ve böyle birbirimizi rahatlatırdık

Benim söylediğim şeyle sizin yorumunuzu bağdaştıramadım
[/QUOTE]
Valla bende sizin yorumlarınızı ve anlatmak istediğinizi bagdastiramadim neyse demek istediğim burda konu sadece sevmek yada sevmemek değil öncelik cocuklar

İşte bazı şeyleri açık açık yazmak istemedim ama durum bu. Bu adamın dediklerini yutup kendi ayağımla nasıl gideyim eve. Onun gelip almasını istedim kendi bıraktığı için. Artık gelmesinede luzüm kalmadı.

pekiii napsın beş senelik evli iki çocuk var açsın davayı nafakasını beklesin,elimi sallasam ellisimi desin.evlilik sabırdır
Evlilik sadece kadinin sabretmesi degildir burada kadını esin ne yaparsa yapsın sus evinde otur kabullen mesaji vermenizi doğru bulmuyorum... elbette konusarak sorunlar halledilebilir evlilik kolay kurulmuyor hemen bozulması taraftarı degilim ama esi konusmaya yanasmayan cocuklarindan soguma gafletine dusen bie profil sergiliyor boyle biri icin sabırla beklemek zaman kaybi olacaktır konu sahibi icin

Taa ilk başta iki çocuğa rağmen aynı evde soğuk olmak ilk problem. Sonrasında annenlere bırakayım demiş. Basbayağı kafa dinlemek istemiş. İki bebeğinden nasıl ayrılır bir insan bu kadar zaman? Sonrası da malum.. boşanmanın kılığını bulamıyor gibi. Size suç atacak, o boşanma açtı diyecek.. niyetini almış ama sağlam neden bulamıyor boşanmak için.

Bunun 10 günlük yada 10 yıllık evlilikle alakası yok. Bana göre hak etmeyen erkeğe hanım hanım oturulmaz. Konu sahibimin kocası efendi efendi durmuş mu evinde. Seni annene götüreyim diyip durmuş bu adama mı hanım hanım oturacan.
ha bana gelince 2 yıllık evliyim. Ben hanım hanımcık değilim ama eşim bayağı efendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…