Küfrüm edebimi aştı bu gece

Benimde anlamadığım bu işte başka bı sebep varsa bahaneler arıyor eşi gibi yani anlaşamadık çözemedik gelme etme konuşmamak falan

Yoo kavga etmiş olsam da seviyorsam üzülürdüm düşünürdüm korkardım ve endişelenirdim.
ben konu sahibinin böyle bi adamı sevmemesi taraftarıyım. Ama yanlış anlaşıldım
benneyanginlargordum katiliyorum buradaki esle senin esini bir tutma bende tutmam sahsen ondan soyledim canm

Yok canım K KurkmantoluS hamıle.
Yanlıs anlasıldıgı ıcın uzuldu bıraz, gebesin uzulme dedım bende. Sende mi hamilesin? İkiniz kaynasın hamıle isen, tartısmayın❤
Hahaha evet hamileler bı an anlaşamadı aslında aynı şeyi söylüyoruz da yalnıs kelimeler le galiba

Keske bastan yazsaydın, bır ay ev ıcınde sebep yokken konusmadı benımle ıkı kez adım attım birinde kucagindan ittti.
Sonra da annemlere goturdu benı ıkı aydır annemdeyım ve oradayken de kustu onbes yırmı gun aramadı hatta telde bana bagırırken cocuklardan bile sogudum dedı
Bunu boyle yazsaydın keske

İlk başta sorun ne? Adam iki çocuk vs evliliği mi kaldıramadı? Başkasına mı takıldı? Hep böyle iletişim kurulamaz biri miydi?
İste bilemiyoruz onu en iyi eşi bilir yani 2 3 ayda birden ipler kopmaz sanıyorum vardır illa bir kopuş sebebi nedeni

Cocuklardan sogudum dan sonra ben iptalll....
Bence demek istediği uzak kalmaya alışmış yani sizsizlige de alışsın o zmaan hayatindan cikdignxi hissedince tutusacak o

Beni değilde ,çocuklarını 2 aydır görmeyen erkeğe adam demem ben.boşa gitsin o ipleri koparmış artık ıslah olmaz...

İlk başta sorun ne? Adam iki çocuk vs evliliği mi kaldıramadı? Başkasına mı takıldı? Hep böyle iletişim kurulamaz biri miydi?
2. Oğlum çok huysuz ve yaramaz işten gelir, büyüğü alır aşağı iner küçükle bir arada bile durmak istemez. Neymiş o çok yıpratmış güya evliliğimizi bitirmiş. El kadar saabiye taş atıyor

herkeste sizin eşiniz değil ,evliliğin iki yılı ile 22yılı arasında dağlar kadar fark ediyor,insanlar yaptıklarından ve yapamadıklarından pişman olabiliyorlar,çocuklarının ve sorumluluklarını geç fark edebiliyorlar.

Bu ne ya, o kurnadan bu kurnaya cırkef sıcramıs diyen adile nasıt gıbı karıstıgı seye bak.
Ya Allah askına adam gercekten itici. Ona ne kahvaltıdan, otursun yesin ve isine gıtsın.

Onu Esra Eroldaki kadın gibi başkasından mı yapmışsınız tövbe estagirullah.. bu ayrılıktan önceki geçimsizlik nedeni neydi ikinci cocuk mu?

İki evladın var denemedim demezsin git canım kendi içinde ona bir şans ver. Hem olurda boşanırsan evi terk etti 2 aydır eve gelmedi falan diyemez haksız duruma düşme baktın olmuyor. Açarsın davanı kovarsın evden düzeniniz bozulmaz.ne bileyim iki evlat dile kolay. Gururun varsın bir kez daha kırılsın . Eve geçmeden önce ailene bu durumdan bahset hem onlarında ne düşündüğünü ne yapman gerektiğini planlarsın. Allah sana sabır versin en çok buna ihtiyacın olacak gibi... umarım herşey yoluna girer.

Adamı savunanlar bu yazdıklarını okusa keske.

Katılıyorum size 2 yıllik evliyken suan 8. Yılımız ve 2. Çocuğuma hamileyim hersey baya baya farklı daha zor daha çetrefilli daha kosturmacali olumlu olumsuz her yönden farklilasiyor

pekiii napsın beş senelik evli iki çocuk var açsın davayı nafakasını beklesin,elimi sallasam ellisimi desin.evlilik sabırdır
Yokluk olur sabredersin hastalık olur sabredersin ama sorumsuz saygısız bir adamın neyine sabır gösterilecek ben sabredeyim Allah bu adamın kafasına dank ettirsin mi denir sabır bumudur iki evladından soğudum demiş adam içinde merhamet kalmamış evlatlarına karşı napsın konu sahibi gelip eşini çocuklarını almayan adama yüzsüz yüzsüz gerimi dönsün tabiki hemen boşansın diyemem ama bu kadar da kolay olmamalı burnu surtulmeli o esin çocuklarının kıymetini anlaması için haddini bildirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…