küfür eden sevgili

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz.Kavge edince telefonda sinirlenip bağrıştığımızda ben yüzüne kapatıyorum konuşmak istemiyorum o devamlı devamlı arıyo bağırışıyoruz ve küfür ediyo.Nefret ediyorum bu huyundan saygısız konuşmasından.Düzeltemiyorum bu lanet huyunu

Can çıkar huy çıkmaz.
Zaten değiştiremezsiniz.
Ama bu saygısızlığa da katlanmak zorunda değilsiniz.
Ben yanımda dahi küfür edilmesinden nefret ederim kaldı ki bir de bana edecek...

Ben yüzüne telefon kapatıyorum sus diyorum o devamlı arıyo sonra hep s.tr git lan diyo ...Ya insan evlenmeyi düşünüğü 5 senesini geçirdiği kızla konuşmasına hiçmi dikkat etmez.Hep sonra özür diliyo...Ama beni bu huyu soğutuyo.Bunu ona söylüyorum senin sevgin öle herşeyde soğuyosa azalıyosa bu nasıl sevgiye bağlıyo

Adam saygısız da sende suratına telefon kapatarak farklı davranmıyorsun. Ya evli değilsiniz ortada kalacak çoluk çocuk yok. Neden hala sevgili oluyorsunuz ki. Saçma

Huylu huyundan vazgeçmez.....

Adam saygısız da sende suratına telefon kapatarak farklı davranmıyorsun. Ya evli değilsiniz ortada kalacak çoluk çocuk yok. Neden hala sevgili oluyorsunuz ki. Saçma

Şöyle diyim..Beni gerçekten sevdiğine eminim bana aşık.Sonradan hep pişmanlık ve özürler...kendisi iyi kalplidir çok.Ama snirlerine hakim olamıyo

valla 5 yıllık evliyim, eşime salak bile diyemem, tepkisi ağır olur.
keza o da bana karşı kullanmaz.
o yüzden bana çok çok garip geliyor.
ama sizi gaza getirmek de istemem, ilişkinizin dinamiğine bağlı, kimi kişiler için küfür de hayatın bir parçası. argo da bir kültürdür bakış açısına göre.
bilemeyeceğim, siz rahatsızsınız. ama kabul de edebiliyorsunuz, yoksa 5 yıl geçer mi.
demek ki o kadar da idare edilemeyecek bir durum değil sizin için.
bu durumda belki olumlu yönlerine odaklanmalı ve bu yönünün daha ileri gitmemesi için ne yapmalısınız onu düşünmelisiniz.

Onun olumlu yönü bana sadık bana aşık olması...oyalamak asla değil evlilik için beraber olduğumuz.Beş senedir onu artık sevgili gibi değil en yakın dostum gibi görür güvenirim.. Bunlar ayrılmama sebebim.Ama ben küfürden tiskiniyorum erkek erkeğe bile küfürlü konuşmaları duymak istemem..tuhaf bi şekilde kavgada ondan küfür yiyip sonra da barışmayı beceriyorum. Ben ilişkimizin böyle saygısızlaşmasını istemiyorum

o zaman kestirip atmadan önce uygun bir zamanda konuşmayı denesen ve belki birden değil ama yavaş yavaş değişmesini talep etsen, bazı alışkanlıklar hemen bırakılamaz.

Küfür ve sevgili kelimelerini aynı cümle içinde kullanmanızı tuhaf buldum.

5 yıl çekip de şimdi isyan etmek de ayrı bi olay.

düzelmez işte. ya kabulleneceksiniz ya da bırakıcaksınız.

simdiden boyleyse bu seni nikahina alinca rahat davranmasa bari baska kotu buylari varsa o zaman daha cok uzulursun fazla sinirliyse ugrasma uzulirsun
aama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…